Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neatza!
Noki super camera Imi plac - culorile la nebunie! Unde ai dat comanda?

Ilinca nu a facut febra dupa vaccin, dar eu am dormit iar cu ea in camera ca sa o supraveghez. Din pacate, m-am trezit la fiecare scancet al Ilincai, asa ca nu se poate spune ca m-am odihnit prea mult.
dienutza nu e "perfectata" intalnirea acum discutam ce si cum.
Apropo, eu as prefera un restaurant sau o terasa, ca daca mergem iar in parc sigur nu vom avea loc sa stam toate la un pahar de vorba - am vazut ce nebunie a fost data trecuta in Herastrau, cand se adunase tot Bucurestiul.
Merge si un gratarel, loc frumos sa gasim.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

felicia, eu intrebam de intalnirea de 5 ani a DC, din herastrau ... asta a noastra ... cred ca o sa mai dureze ... ce mi se pare ciudat e ca toata lumea abea astepta cika, dar nimeni nu se baga ... a zis lavi un loc, n-a mai zis nimeni nimic ... ce-i atatea pregatiri dom'ne ? ca doar toate iesim zilnic cu copii afara, mare chestie sa venim intr-un loc stabilit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata! Astept sa mi se scoale plodu' sa pot s-o indop putintel! Ca pranzul trebe sa-l papam mai devreme, ca mergem la vaccin!

Multumim de urari pentru dintisor si camarutza!

CUSCRA, sa ne traiasca Vladutzu'-dragutzu, sa fie sanatos, voios, la punga gros si s-o iubareasca pe fii-mea ca reciproca e valabila!

Feli- ce bine ca nu a facut Ilincutz febra! Yu-piiii! Speram si noila un vaccin cuminte!Mobila am facut-o la o firma mica Axa Trading se numeste parca. De la ei am luat toata mobila din toata casa si am fost multumita. Sunt prompti si profesionisti.

Dordia- offf...febra, o urasc!Da' las' ca trece si asta!Bine ca-i vioi! Cu dintosul, inca nu se vede mare lucru, ca de-abia a spart gingiutza!

Meems- nu prea a fost maraita la dintisori. La noi s-a manifestat si se manifesta inca cu somnic mult si stare de somnolentza. Ehehe..ce bine ar fi daca toti ar fi asa!Super cadoul sotului tau. l-am vazut si io aseara si am uitat sa-ti zic! Nota 10 pentru inspiratie!

MihailutzaT- in sfarsit Internet! Hai ca de acu esti on-line!A dormit bine Mihaitza azi-noapte? Aseara cum a fost?

Subscriu la parerea Dienutzei cu intalneala: cam multa coiala-foiala, scuzati expresia!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Miha, cu Smecta ai incercat?
La noi a functionat
Dienuta, sa stapaniti cu bine hainutele
Noki, e super mobilieurul. Si eu as vrea asa. Auzi, in patul ala de la ce si pana la ce varsta se poate dormi? Sa-l foloseasca sanatoasa Sarah!
Felicitari pentru dintisor. Noi asteptam al treilea.

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

mai,Noki-am ras de m-am spart cu coiala ta!
Morala e ca buluci a zis s-o asteptam si pe ea,vine in iunie,so...pan-atunci avem timp de rumegat oferte...de-aia...
Sau facem una acum,si cu Buluci alta?Cre'ca merge si-asha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Bai, nu mai pot de ras: am ascultat Carcotasii. Cica una dintre fermele din Codlea cu aviara vindea puii la hiperoferta: 2 la pret de 1. Iar comentariul Carco: la un pui de gaina ti se ofera gratis un pui de aviara. Si era si oferta H5+1 (pui)

Dar nu prea e de ras...

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gata i-a scazut febra. Nu i-am mai bagat termometrul dar se simte la mana deja.

Despre intalnire...eu sunt de acord cu parcul Tineretului desi daca ar fi sa fim mai aproape cred ca cele mai multe stam mai aproape de IOR asa ca eu propun ca intalnirea sa se faca in IOR cu bbi cu tot. Acum despre data eu zic sa o asteptam si pe Buluci sau sa mai facem o intalnire si pentru cand vine ea. Eu indraznesc sa propun data de 23.05.2006 ora 12.00 in parcul IOR la Biserica de lemn. Acum daca nu suntetzi de acord astept alte propuneri!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

hildegard- multumim; da n-am luat mare lucru, vreo 2 costumase d-astea de vara si vreo 2 tricouri.
eu zic ca poate dormi in patut si pana pe la 4-5 ani, fiindca se sot gratiile si poate urca singura si cobora cand vrea.
asa avem si noi, mostenire de la nepotu', si el l-a folosit pana pe la 4 ani.

*apropo de danonino - am descoperit de ce facea luca kk mai moale de cateva zile : nu-i mai pusesem deloc cereale in piureul de legume, d-aia ... am facur numai din carof si morcov, fara orez ... ieri i-am pus din nou si n-a mai facut asa de repede, si cand va face cred ca va face mai tare un pic. va dati seama, astept sa faca kk ... :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Dienyta merci de raspuns, Dra pb noastra nu etse noaptea, ci ziua. Noki stie.......Mihai doarme foarte bine noaptea, dar ziua este criminal. Doarem cate 30 de min. dupa ce ma chinui sa il adorm tot vreo 30. si o tine tot asa, de doarme , adunat cam 1.40/2 ore toata ziua. Seara nu ma inteleg cu el ca este varza si o tine tot un urle pena la baie. Si nu mai pot sa il tin numai in brate ca re peste 8.500 kg. Nu stiu cum sa fac sa doarma si el legat macar 1.30 sa se odihneasca mai bine...
Noki aseara a fost tot marait dar cred ca s-a speriat si de musafir ca a tot insistat sa se joace cu el.
Cum este salteaua ? Este buna?
Mihaela

Mergi la inceput

dordia - mie una mi-e indiferent unde se face intalnirea, ca venim cu masina, dar daca stabilim in ior, fiindca acolo stau majoritatea, riscul este ca cele care stau departe sa nu poata veni, si sa veniti numai cele din zona, care oricum va cunoasteti intre voi. puteti si voi mai la mijloc... ca asa-i frumos ... :))

Mergi la inceput