Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna.

Mai, ma scuzati ca folosesc expresii deja consacrate, dar ce va tot coiti atata? Ce atatea restrictii, bla, bla ( scuza-ma Lavi ) eu maine nu pot, marti la vara va fi bine?!

Ca nu de alta, dar eu stiu ca atunci cand iti doresti ceva, si in cazul acesta e sa te vezi cu niste prietene, lasi rufele la muiat, mancarea ii stingi focul, copilul sa fie mancat si ... gata.
Chiar si faza cu gratarul, ce mare filozofie, noi se sunam intre noi, care vine cu masina, care ia gratarul , unii cumpara carnea, altii bautura, iar la sfarsit punem chitantele la comun si impartim frateste.
Apropo, Dordia, una din fetele cu masina poate sa te ia si pe tine in drum, sau chiar cu un mic ocol, ca nu cred ca ii cade cuiva galonu' daca face o zi pe taxiul.

Scuze ca m-am bagat!

P.S. aveti dreptate cu Herastraul: e plin si galagios...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor hop si noi!

Xandra sa iti traiasca Vladut, si la mai multe luni!

Cristina imi ploua si acu in gura de la tortul tau diplomat! Ai reteta buna? Ca vreau sieu daca nu se face greu...desi sunt la regim
Inteleg ca pe Andrei l-ai diversificat mai devreme decat pe Iris?

Madutza si mie doctorul mi-a zis ca ar fi bine sa astept un an pt al doilea bebe, asa ca am luat pilule speciale cat am alaptat ( 4 luni), apoi am fost la control si mi-a dat alte pilule pe care trebuie sa le incep la prima zi de ciclu....pe care o tot astept sa vina si vad ca nimik. Chiar, o mai fi cineva la care nu i-a venit dupa atata timp?

Catutza bravo pt MAM-ul Biencutzei.... e un bun inceput, tare emotionant trebuie sa fie!

Noki, wow!!! Primul dintisor al Sararicii....bravo si la mai multi!Bafta la vaccin!
Imi plac tare mult culorile alese in camera bebelinei! Tare pastelate si odihnitoare!

Meems, ce cadou deosebit si delicat ai avut de ziua femeii! Aici e s saptamana viitoare dar nu o sa am nici o surpriza.... ca deja am fost intrebata ce vreau. Si am zis!
Cat despre diversificare, intrebai de cat lapte sa ii dai... tie ti-a dat pediatrul vreo schema ceva? Ca vad ca ai inceput cu cereale, ceea ce e mai rar zic eu. Eu i-am dat cereale in lapte, pe vremea cand nu era diversificata missa, si i-au cam dat gaze, si de atunci nu i-am mai dat! Dar o sa revin intr-un alt mesaj, ca am o gramada de intrebari si eu legate de diversificare.

Hai fetelor, intalniti-va odata! Mie ideea de iarba verde si gratar mise pare super!

Gata ma opresc aici ca vad ca voi tot continuati sa scrieti si io nu mai reusesc sa termin de raspuns!
Ma duc sa mananc ( cat mai doarme missa) si apoi o sa va asaltez cu intrebari despre diversificare!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

MADAU- eu ii dau daor de 3zile si o fac atunci,5 min prepararea ,5 min o las sa scurs,dar vor fii zile in care o voi tine in frigider,la fel cum tn si supica pe care o fac in jur de 11 ,o pun in bibe si in frigider,apoi i-o dau la 14

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Miha, scoti 3 seringi de 5 ml de apa plata, pui in ceva.....si amesteci....de aici poti sa-i dai de 3 ori, o seringa de 5ml odata.
E simplu...

Madau
, brnaza de vaci o poti da 2 zile la rand. O pastrezi la frigi acoperita in tifon. La scurs o lasi cam 30,40 min...eu o las si mai putin.
De ex. azi o faci, dimineata ...poti servi din ea azi si maine. atat.

Bafta!

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

MAI PISI are dreptate,asa ca inca o data intreb MAINE NE INTALNIM IN TINERETULUI?????????????? eu vin sigur si o o trag si pe joy dupa mine,ca de ieri o tot bat cap sa mergem in tineretului

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mei pisi eu am restrictiile mele ca in timpul saptamanii dupa ora 16 sunt cu amandoua si merg eu cu ele in parc dar nu pot sa stau si la terasa, cu un ochi dupa Silvia care zburda si cu Nati in brate care eventual incepe sa planga si sa mai si enjoy sa stau de vorba cu fetili. Am si eu limitele mele.

Asa ca fac si eu o propunere de intalnire

Sambata, ora 16, Cafeneaua actorilor din parcul Tineretului.

Cafeneaua actorilor este terasa noua, portocalie si maaaare de pe malul lacului, aproape de Palatul copiilor. Aproape de intrarea spre Polivalenta din Bvd Tineretului.

Acolo putem manca de pranz (adultii), au pizza f buna si salate maaaari si bune. Cel putin asa sunt cele de la Cafeneaua actorilor - sediul de langa Teatrul National.

Azi am trecut pe acolo, baietii spalau si curatau de zor dupa ploaie, pe fundalul unei muzici placute. Sunt banci de lemn, totul e nou si frumos, s-a dat in folosinta de vreo saptamana - doua.

Cine poate, cine nu poate, cine vine, cine nu vine?

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ela putem sa ne intalnim si maine daca vreti, macar eu cu tine si cu Joy

Madau branzuca o poti tine 2-3 zile la frigi, normal, acoperita. Eu o pastram in craticioara in care o confectionam.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Lavi, pai io n-o sa prea vin fiindca am explicat candva: nu-mi plac intalnirile cu multi membri. Imi sunteti dragi toate, insa ma limitez la intalnirile virtuale.
Acuma, cer si io ajutorul. Dara-mi nu vrea sa bea suc - nici de morcov, nici de mar, nici amestecate. Ia vreo 2-3 linguritze dup-aia tzine gura-nchisa iar dac-o fortzez incepe sa planga. Ce sa fac? Abandonez ideea si incerc direct cu piure de mar sau...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Iacata-ma cu interbari de data asta!
Deci,de martea trecuta suntem diversificate dupa schema dritei noastre. Uite si meniul pe care l-am afisat acasa ( nu ca nu l-as tine minte ), e in franceza dar nu cred ca pune probleme la tradus:
MATIN 1 bib 210ml eau + 7 doses du lait
10h Jus de fruit melange avec de l’eau
MIDI Piure de legume + 1 bib de lait ( 210 ml ou moins )
16h Compote de fruits +1 bib de lait ( 210 ml ou moins)
SOIR 1 bib de 210 ŕ 240 ml eau + 7 ŕ 8 doses de lait

Pare simplu cand il citesc insa ...apar evident dificultatile.
Missa mea e o mare amatoare de papat noaptea, si deja eram fericita ca ajunsesem sa o fac sa manance la miezul noptii si sa reziste pana la 6-7 dimineata. Ei bine acuma cica trebuie sa reziste de la 20h30 - 21h pana dimineata ceea ce pt noi e cam misiune imposibila.
Asa ca una din intrebari: voi considerati normal sa chinui eu copilul care de pe la 3 noaptea ( deci dupa mai mult de 6 ore de la ultima masa) incepe sa se fataie, sa ofteze sa dea din maini si din picioare? Si rezista asa pana pe la 5 cel mult cand saraca nu mai poate si incepe sa planga de foame! Apoi, dupa ce mananca se culca linistit si nu mai misca pana pe la 9! Ca mie mi se rupe inima cand o vad cum se chinuie!

Alta intrebare: Inainte avea 5 bibe a cate 180ml adica 900 ml pe zi. Acuma teoretic are 4 bibe a cate 210 ml ceea ce face 840 ml pe zi. Oare putinul de legume si fructe cat mananca compenseaza diferenta? Sau cat lapte ar trebui sa ia la varsta asta? Drita mi-a zis ca e normal ca la masa de legume sau la cea de fructe sa bea mai putin lapte, ceea ce se si intampla, dar atunci, nu e prea putin cat bea per total per zi?

Cam astea ar fi nedumeririle mele, m-am cam lungit, sper sa citeasca cineva.

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Alina, sucu' de fructe trebuie amestecat cu apa? ca io il dau simplu.
Io zic sa n-o chinui pe Amelie si s-o lashi sa rabde de foame. Io n-ash lasa-o, cel putin. In rest, nu stiu ce sa spun, ca si io-o la inceput cu diversificarea.
Io am o problema: fi'mea mananca lapte tot la discretie si la cerere. Daca ii voi introduce incet-incet hrana solida, va trebui sa-i restricionez programul de lapte? Ca pan'-acu', cum mi-a cerut lapte, cum i-am dat, netinând cont de nici un fel de orar. Si tare frumos a crescut sugara

Mergi la inceput