Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Cum adik,Lordra,nu-ti plac intalnirile cu multi membri?
Membrii aia suntem noi,mamicile cu care vb zilnic...
Sa stii ca la faza asta...te-am pierdut...virtually speaking,nu? ... ... ... etc... si tot ashea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Gata! Relaxare totala, s-a hotarat unde e intalnirea. Misto, loc, macar e larg, sa nu se ratacesca taticii cand o sa fie trimisi sa plimbe ursul...pardon, carutul.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Silvia, scuza-ma ca te interpelez aici, dar nu stiu altfel cum; vreoiam sa stiu daca tu esti farmacist sau asistent farmacie, si care e diferenta. Nu de alta dar am o prietena care e asistent farmacie si cauta de lucru, gaseste numai pe salarii de raha si e tare dezamagita, cica a afcut scoala degeaba. Plus ca de la ea tot nu m-am lamurit cum e cu functiile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by pisi-si-boscu

Gata! Relaxare totala, s-a hotarat unde e intalnirea. Misto, loc, macar e larg, sa nu se ratacesca taticii cand o sa fie trimisi sa plimbe ursul...pardon, carutul.

Te mananca... Vezi ca astfel de ironii au atras "dragostea" mamicilor asupra ta! Eu o sa sar peste ele, ca sa nu ma mai enervez degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi sambata pot veni, daca nu intervine altceva.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Mai, ce ironie, ai inebunit? Nu mai are omu' loc sa faca o gluma...

Si apoi, nu inteleg defapt care e ironia. Poate imi explici si mie, daca nu te enervezi...Nu ma mai cand eu sunt cuminte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Silvia, n-ai mai vazut oameni solitari? Io-s una d-aia. Nu am participat la intalniri de grup niciodata. N-am agreat nici gashtile, cand eram pustoaica. Daca iesheam, o faceam cu max.1-2 prietene, si-atat.
Asta sunt eu. Am mai explicat asta mai demult, deci nu e nici o noutate in asta. Stau pe forum fiindca am ce invatza din experientza altora, nu pt. a lega prietenii. Si asta am mai spus-o, mai demult.
Hai te si nu te supara pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

diana, "nu e nici o faza", mie asa mi-a sus dr. mea pediatra. Branza sa proaspata si asat e termenul ei pt bebei.
fiecare face cum vrea......
eu am dat doar un raspuns (de la dr.), nu este obligat nimeni sa-l puna in aplicare

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Da mai Lordra,da' ne stim deja de un an si ceva...e pacat...tu erai una din persoanele langa care vroiam sa m-ashez,kiar ma gandeam sa te cunosc face to face;aaa,si daca ti-e frik de atasamente,prietenii,kestii-hai sa ne consideram doar mamici,atat!
Hai,un pup si de la mine,si poa'te mai gandesti!

Pisi,hei hei-cu asist de farmacie-nu am o parere f buna,fac o scoala super naspa,particulara,unde nu invata nimik nimik-dau din burta totul;daca ii ia pacientii la bani marunti-se fastacesc,de prosti ce sunt-majorittatea!or fi si exceptii destepte;eu nu am cunoscut NICIO asist de farmacie pregatatita-pan'acum-mi-o da Dumnezeu norocu'asta,mai incolo!
Eu,da sunt farmacist,si kiar farm spec.in farmacie clinica,adik ash avea dreptul sa lucrez in spital,langa medic,sa facem impreuna medicatia bolnavului;ce sa-i faci,mi-a placut cartea,iar dupa chimie-heheee,am fost indragostita de-aceasta materie.pup si tie

Mergi la inceput

Deci de aia nu isi gaseste fata cine stie ce serviciu... am intrebat pt ca imi facea capul mare ceva gen - ce naiba pe farmacisti ii plateste asa si pe dincolo, si pe noi de rahat... si parea ca se credea exact de o seama cu farmacistii profesional vorbind...si ma mirai si eu, ca stiu ca una e sa fii... nu stiu ce si alta asistent de nu stiu ce, in plus, cred ca stiu mai multe despre medicamente decat dansa...in general vorbind!
Am intrebat intai ca nu stiam daca si tu esti asistenta, zic sa nu cumva sa o dau in bara, ca de...nu e frumos. Auziesm eu ca esti farmacista dar nu eram asa sigura, ii mai ziceam eu uneia dna. doctor si era doctor, intradevar! dar in agricultura...

Mergi la inceput