Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
dordia2000 spune:
Hildegard pe mine mai nteresa dacae vreo problema daca dam din branzica si a treia zi si care ar fi urmarile si riscurile. Eu am dat trei zile din branzica si...voiam sa stiu de ce nu e voie decat 2. Doar atat. dar daca zice dr. si nu da explicatii mai amanuntzite pe mine nu ma convinge.
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
lordra spune:
Dordia, nu e mai simplu sa faci branza in cantitate mai mica si sa i-o dai tot timpul proaspata? De ce tre' sa faci pt. 3 zile? Io zic ca e mai bine sa previi decat sa te trezeshti cu cine stie ce stricaciune la burtica stefanesciana.
Zic bine au ba?
Madutza10 spune:
Salutare fetele!
Intru si eu dupa o inca noapte alba ,m-a urlat puiu din ora-n ora ,se ineca ,nu putea respira pe nasuc,inca mucios rau dar azi mi se pare un pic mai bine ,sa vedem ce noapte ne mai asteapta .
Multumesc pentru sfaturi si raspunsuri ,am cam citit pe sarite ca nu prea am avut timp.
Se pare ca vin ,,rusii'' ,yuuuhuuuuu,sint fericita rau ,am niscai semne ca vin :)))),multumesc lui Dumnezeu!
Despre intilnire ,eu vin oriunde ca am masina si pot lua si alte fete in drum ,eu stau in Dr. Taberei dar mi-e greu cu bebe ,ca al meu carutz nu-mi intra in portbagaj :(( ,am Fiat Punto si e cam mic pt carutzu' nostru ,asa ca eu prefer fara bb sau in weekend cu tati pentru ca in masina lui intra carutzu'!
Fug la bebic ca e marait ,il adorm si revin ,va pup!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZICI MAI 2006
corap spune:
bau :)
sb. branzica - eu ii dau 3 zile (cica tine la frigider 48 de ore - deci fix 3 dimineti), o fac din parmalat prima crescita sau din orice alt uht integral si o tai doar cu lamaie, fara calciu.
da' pe mine ma impresionara cantitatile - pai io ii dau lu andrei 3 zile din ce rezulta din jumatate de litru de lapte, si mai si arunc.
ia ziceti voi cat mananca bebelasii vostri?
iaoi: azi a venit kinetoterapeuta sa-l kinetoterapeuteasca pe ardei. mama, de nu s-a jucat o ora cu el, era piciu mort de obosela dup-aia. a fost foarte interesant.
ea zicea ca ezista copii care pur si simplu n-au kef sa se miste, ridice, stea in fundulet, ma rog, sa faca chestiile specifice varstei, si ca asta nu inseamna ca sunt mai "inapoiati". doar mai leneshi.
cam atat...
salutari
c & andrei-ardei
crissy77 spune:
Am o intrebare la care astept raspuns please.... Au taiat bunicii un curcan de vreo 6 kg (cantarit dupa ce l-au curatat) si as vrea sa stiu daca pot opri pieptul sa i-l dau fetei fiert. Deci, bebelusii au voie piept de curcan? Va rog raspundeti-mi pana nu-l arunca in oala pentru supa.
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
mandyksch spune:
Intru o tara...mai scoica mea are husa din bumbac dar sub husa aia e ceva material sintetic si sub polistiren. E scoica Römer nemteasca. Si vad ca pana la urma mai sunt si alti bebei care transpira in scaunele. Pe al meu il scot fleasca.
Aseara m-am intalnit cu niste mamici si stateam la povesti. Si uite asa aflu ca una din ele si-a terminat CIC-ul s-a reangajat si dupa 2 zile i-au pus in fata hartia de preaviz, ca cica nu mai au nevoie de ea . Munca ei fusese impartita intre colege. Asa ca am senzatia ca fiecare din noi se poate astepta la asa ceva, indiferent daca sta 2 ani sau 6 luni acasa.
Promit sa cetesc din urma....
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
canuta-om-sucit spune:
Hahahahaha Pisi, bestiala aza cu doctoru'
Fetele sunt tare incantata ca azi am primit si noi in sfarsit CIC-ul retroactiv. Am achizitionat si noi scaun de masa si inca alte lucruri pentru copil. In sfarsit ma simt si eu multumita ca banii astia nu s-au dus pe chestii diverse ci pe un lucru foarte util lui Dimitrie in viitor.
In rest va spun ca e un mare smecheroi, dansam amandoi si isi pune capul pe umarul meu, asa sentiment placut e... imi vine sa il mananc uneori, atat de mult il iubesc. Rade in hohote continuu, vorbeste cu mine, se converseaza, pe limba lui, e mancacios, sanatos, dar tot nu concureaza cu Ilincutza la incapatzanare
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
canuta-om-sucit spune:
Am o mare rugaminte la voi, in special la Nokica vad ca ea le are, ajutati-ma si pe mine cum sa fac sa imi apara toate emoticoanele ca ma enervez ca eu am foarte putine. Mie de exemplu nu imi apre bb in fasa sau multe altele, chiar daca ma loghez nu imi apar.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
cristinamh spune:
silvia draga, tin sa mentionez ca atata timp cat vinzi, esti vanzatoare... ah, ce-mi place cand imi amintesc faza asta...
cristina, poti sa-i dai pieptul de curcan. dar da-i si tu partea de mijloc, aia externa de la piept e chiar atoasa. na, ca doar curci mananc de doi ani, de cand a facut soacra-mea pasiune pt ele...
dordia, io pun in scoica un prosop. apoi copilul... daca transpira, macar se imbiba in ceva... cel putin la drum lung a mers.
sa dam si noi "raportul de tara"
am fost la vaccin, am una bucata copil marait nevoie mare. in schimb sunt fericita ca am abut bonus, o singura intepatura, ca aveau tritantrix. adica mai aveau unul. cica le-au venit putine, si avea dispozitie la 2 luni sa-i intepe o data si la 6 luni ala cu doua intepaturi... da' i-am zis ca na, noi al 2 luni ne-am intepat de 2 ori, sa ne dea si noua bonus azi.
o doare piciorul si plange, febra nu prea pare sa aiba inca.
ah, si sa dau datele pt tabel : 7 kg (+500g) si 67 cm,
acum rezumat la ce-am discutat.
AR- il facem si noi, nu musai la 7 luni, dar in toamna, pe la 10-11. i-am zis ca vreau priorixul, dar ala nu se face inainte de un an. si il vom face, da' la cel putin 6 luni de AR... a naibii epidemie... dar a ramas sa mai vorbim.
branzica - se poate face si din lapte de vaca-vaca, da' sa-l fierb inainte, sa-l smantanesc, si apoi sa fac branza...
diversificare - ... iar intrebarea de baraj... chiar asa tare ma grabesc?? ce nu-mi place la alaptatul la san... eh, mie imi place, da' na, trb s-o incep si pe-asta... asa ca, daca vreau eu neaparat, sa incep cu suc de mere, de morcov, si banana batuta spuma... in care pot sa pun nitica branza. asta pt luna in curs, fara alte chestii... introduse la masa de la 10. dupa parerea lui as putea sa mai astept... voiam sa-i zic ca ce fac, daca am lapte, o alalptez pana s-o marita?!
cam atat imi amintesc acum.
daca mai e ceva important, sper sa am timp sa revin.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003