Bebelusi de sept - oct 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 9
jadi spune:
Si buna seara la fete ca nu am apucat sa spun ca m-am invartit in probleme.
Azi am luat analizele de sange la baiat si toate sunt bune si in limite normale si nu indica o infectie inalta. Astept rezultatul urinei si a uroculturii.
Sunt prin preajma ca am reusit sa o scot pe mama2 din spital cu un diagnostic ok si anumel discopatie cervicala si deci nu de la cap amortea ci de la coloana si trebuie sa faca fizioterapie. Si daca am adus-o acasa i-am pus sa se joace unul cu altul.
Deni & Vlad 28 sept 2005
codruta_grg spune:
Jadi si mama mea are aceasta boala. Unori o apuca o ameteala ca nu se poate tine pe picioare cateva zile. Numai ca a mea nu vrea sa faca fizioterapii sau alte dealde astea...
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
diana_n spune:
Jadi sanatate mamei2 si sper ca si Vladut sa fie ok cat mai repede.
Codruta nu te lasa, stai cu gura pe ea, asa fac si eu cu tatal meu, la fel amorteste si ameteste din cauza coloanei. Eu ii tot zic sa mai slabeasca, desi nu e chiar gras, dar si asta ajuta la dezmortire.
Eu sunt nascuta in gemeni : 07.06.1972
Diana si Petrut (3 oct 2005)
jadi spune:
Codruta noi am avut mare frica de cutit din cate se prefigurau, daca era coloana pensata sau ceva de genul asta nu mai putea face nimic usor de genul fizioterapie si trebuia sa isi indrepte vertebrele prin operatie deci nu e de glumit. Daca nu vrea sa faca nimic mai devreme sau mai tarziu poate ajunge la operatie.
Deni & Vlad 28 sept 2005
Hildegard spune:
Vero: varsator 05.02.77
Almy: pesti 21.02.77
Ege:pesti 16.03.80
Marinela: fecioara 29.08.79
Country girl: fecioara ?
Codruta: capricorn 12.01.75
Karmenutza: balanta 27.09.71
Kristinutza:balanta 20.10.79
Tangerine: taur 10.05.76
Jadi: gemeni 05.06.74
Diana: gemeni 07.06.72
mai departe....
mai departe....
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
norina spune:
Dragele mele dragi,nu am mai intrat de 1 saptamana pe forum si mi se pare un veac . Sunt in urma rau de tot, cred ca la capitolul 108 parca...deci nu mai am nici o sansa sa va ajung din urma. Sunt in febra examenelor si nu am timp nici sa...stiti voi.In weekendul asta scap de cele mai grele examene si sper ca sapt viitoare sa am si eu timp sa ma mai relaxez cu voi si sa vad si eu ce mai fac puiutii, sa mai vad poze si eventual sa intru si eu pe chat la taclale .In alta ordine de idei, merg cu fata zilnic la kinetoterapie pentru ca are talus valgus si platfus (mostenit de la ta-su) Stiti voi ca noi mereu avem cate ceva, asta e , m-am obisnuit...Sunt optimista si sunt sigura ca se va rezolva in timp problemutza noastra.. In rest, Teodora e o dulce si cu toate ca ma forfaiesc prin toti doctorii cu ea din cauza problemelor, o iubesc la maxim pentru ca e fetita mea si pentru mine e cel mai bun copil din lume. Avem multe de povestit , dar din pacate sunt cu timpul in plop si nu mai pot sa stau...TAre mult as vrea sa stiu ce ati mai facut, dar sper din toata inima sa recuperez. In orice caz , sa nu ma dati disparuta,ca revin cat pot de repede, sunt dependenta de voi.Gata, va pup si va doresc multa sanatate pana sapt viitoare.PS. Ultima oara,cand am intrat pe forum , vroiam sa-i multumesc Marlenei(mysweetest) pentru un raspuns foarte specific. O fac acum , cu scuzele de rigoare si vreau sa-ti spun Marlena ca vreau sa vb cu tine cat de curand ca ma intereseaza problema in mod direct. Dupa cum ai vazut , fetita mea chiar are talus valgus, sper ca pana la urma la voi s-a lamurit problema in bine, ca spuneai ca e doar suspect puiul tau, asa sper ca a ramas, pentru ca nu am citit din urma. Mai vorbim. pe toateNorinapoze
alinam spune:
daca e cu zodii hop si eu:
eu peste cu ascendent in fecioara
sotul balanta cu ascendent in taur
Vladut balanta cu ascendent in scorpion
Gina cand citeam forumul sotul era in spatele meu, hehehe a zis sa nu mai incerci a treia oara tot cu sotul tau ca nu stie sa faka baieti hehehe asa ca i-am propus sa vina el la tine sa faceti un baiat si sotul tau la mine sa facem o fata hehehe, glumesc :)
Eu de cand eram gravida am zis ca asta e primul si singurul copil si acum zic la fel, la ce foit de copil am, somn nu, zbantuiala nonstop, dar ...... daca mi-ar garanta cineva ca iese fata si eu m-as apuca la anu de treaba, as vrea o fetitza taur, deci prin august anul viitor ar trebui sa imi fak de treaba :) ....... nu de alta da am un servici nasol tare, adika mancatorie,munca multa, nervi, bani putini, pile sus puse etc...... vedeti ce gandire limitata am ptiu, in lok sa imi caut alt lok de munca mai fak un bb, cateodata ma uimesc si pe mine cat de incuiata pot fi
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
locca spune:
Cum s-a ajuns la discutii despre zodii?
Ca sa ma bag si eu in seama, sagetator (26.11.1976) cu ascendent in nu stiu ce, varsator dupa progr. Ioanei, pesti dupa site-ul lui Jadi (cred ca are de-a face cu ora de iarna). Sot scorpion si baiet fecioara cu ascendent in taur (deci inca unul la cireada gata existenta).
La noi in familie io am fost mai a naibii si n-am vrut sa ies la timp sa fiu scorpion, ca in rest numai tauri si scorpioni avem (tata, sormea, bunicele, prietenul sormii tauri, mama si sotul si unul din bunici scorpioni). Si evident am mai stricat seria cu fimiu .
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
dana_lucia spune:
Hildegard vezi ca pe mine m-ai omis complet din listuta cu zodii sau eu nu intru in calcul fiind cea mai "batrina"????
Hildegard spune:
Vero: varsator 05.02.77
Locca: sagetator 26.11.76
Almy: pesti 21.02.77
Alinam: peste ?
Ege:pesti 16.03.80
Marinela: fecioara 29.08.79
Country girl: fecioara ?
Codruta: capricorn 12.01.75
Karmenutza: balanta 27.09.71
Tangerine: taur 10.05.76
o sa stim cand e ziua de nastere a fiecareia dintre noi.
mai departe....
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni