Bebelusi de sept - oct 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Intrasem pe forum cu chestiuni serioase si m-ati deturnat cu zodiile voastre!
Nah, si-acum iar va las ca fug la cresa dupa scorpioanca mica. Poate deseara reusesc si eu sa intru pe chat?

Va mai anunt doar o veste mare: de astazi am inceput sa tin regim. Montignac. 6 saptamani de faza I, ca altfel nu ma mai pot uita in oglinda. Sunt mai grasa decat eram acum doua luni cand unele dintre voi m-ati vazut la Bucuresti

tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

eu sunt taur 10.05.76 nascut la ora 12 ziua
maria e fecioara 10.09.05 nascuta la 13:38
sotu e peste 05.03.76 habar n-am la ce ora nascut

tb sa va zic ora pt ascendent?

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor

voi vorbiti despre programare de la doile bebe eu va doresc mult noroc,dar eu cred ca am pecito ,o sa va spun marti daca vine bebe

La multi ani sarbatoritilor de azi care isi fac lunita
Marlen sa iti traiasca sotiorul si la multi ani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Vero: varsator 05.02.77
Almy: pesti 21.02.77
Ege:pesti 16.03.80
Marinela: fecioara 29.08.79
Country girl: fecioara ?
Codruta: capricorn 12.01.75
Karmenutza: balanta 27.09.71
Tangerine: taur 10.05.76

mai departe....

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ioana, si eu am vrut doi copii, unul balanta, celalalt varsator. ca io-s balanta, sotul varsator si sa nu stricam armonia casei. :)
balanta a aparut conform calculelor (radu), ramane varsatoarea!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

io-s pe 20.10.1979.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Va puteti calcula ascendentul www.aufeminin.com/m/astro/calcul-ascendant-astrologie.html" target="_blank">aici dar sa va alegeti tara intai ca sa nu va enervati ca va dispar datele introduse.
Eu ma declar geamana (05.06.1974) cu ascendent in rac deci aer cu apa.
Sotul este peste cu nu stiu ce ascendent.
Copilul este balanta cu ascendent sagetator adica aer cu foc.
Ne mai lipseste pamantul dar oricum eu ma gandeam sa raman insarcinata oricand dupa ce face bb 1 an fara sa stabilesc zodia.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Oare e buna crema de soare Nivea cu FP 15? E prea mic? Ca Petra oricum e mai inchisa la ten . Sau sprayul Nivea cu FP 25 e mai bun? Eu ma gandesc ca oricum nu am sa o expun la soare mult, iar sprayul daca o dau pe fata, cine stie cum va reactiona.
Pana la urma de care luati?

PS: in afara de crema Nivea, pe toate scrie ca se recomanda sa nu expunem copiii sub 3 ani la soare. (de aia vreau Nivea)

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ioana75, as vrea si eu sa existe o reteta de facut baietei ca de, tare ne dorim unul. Insa nu ne ramane decat sa speculam ce va fi,sa glumim si sa ne bucuram .
Sincer,cu trei fete nu mi-ar pare rau.
Aseara eram pusa pe sotii si cum am imaginatia bogata, am ras cu sotul pe aceasta tema pana mi-au dat lacrimile ... In fine, daca nici al 3-lea nu va fi baiat asa este.Trei ne vor fi deajuns si cu aceasta rezolvam problema definitiv.
Apropos de aceasta, spuneti-mi ati vorbit pe tema numarului copiilor,vasteocomiei/legarii tubelor?
Daca nu, ce-ar fi sa dezbatem putin acest subiect?Ce ziceti?
Care va este adanca comvingere? Are curaj cineva sa sparga ghiata?(la urma am sa va impartasesc si comvingerea mea).

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ceea ce ma sperie pe mine Gina e ca aceste operatii sunt definitive si irevocabile si nu se stie ce ganduri pot avea peste 10 ani.

Mi-am adus aminte de intrebarea Ioanei cu cic si dividende. Acum 2 ani era in vigoare o lege prin care se prevedea ca atunci cand nu exista venituri salariale si persoana e beneficiara de dividende (caz foarte intalnit la asociatii unici in SRL) se platea contributia de sanatate de 6% aplicata dividendelor dar nu mai mult de .... si nu stiu suma sau limitarea dar clar exista o limitare in functie de salariul minim pe economie. Acum daca persoana beneficiare de dividende a cotizat la sanatate astfel incat sa aiba minimul necesar pentru acordarea de CIC nu vad de ce sa nu poata fi beneficiara de CIC. Eu am CIC dar am avut venituri salariale si sunt beneficiara de dividende si toate astea nu se exclud.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput