Bebelusi de sept - oct 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Aide Dana nu mai fi complexata de varsta chiar dupa ce am discutat pe chat cu tine am citit de mame care s-au hotarat dupa 40 de ani sa faca copii, nadia comaneci e una din ele, madonna si o sa le culeg pe toate sa ti le dau de exemplu.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Sunt cu limba scoasa de un metru...dar am reusit! am citit tot!

Dupa cum v-am mai spus eu cica sunt in concediu si ar trebui sa ma odihnesc dar n-am timp nici de un pipi mic.

Infantul imi solicita prezenta non-stop. Sa socializam, sa filosofam, sa ne plimbam si alte activitati care m-au facut sa-mi revin definitiv la silueta de dinainte de a ramane gravida. Nu ca ar fi ceva rau!

Zodii...ah ce imi place subiectul asta . La noi sta treaba asa

Io - Fecioara cu ascendent in Fecioara - 1 septembrie 1974
Sotu' - Scorpion cu ascendent in Capricorn
Infantu' - Fecioara cu ascendent in Pesti (mi-au venit intariri sa ma lupt cu Scorpia )

Ioana te vad pasionata de stufful asta cu zodiile. Stii pe cineva care interpreteaza astrograme? ca a infantului este mai mult decat ciudatoasa

Ruxandra sa-i spui lu' Calapoada sa lase obectul lui Matei in pace ... ca ne suparam si vine Luca si o ia la rost

Mifloricico greu mama cu luatul deciziei in ceea ce priveste plecarea. Incearca tot posibilul sa plecati toti 3.

Ege superbe pozele! Sunteti o familie frumoasa, frumoasa!

Mergi la inceput

Nici eu nu sunt in lista dar daca ma supar imi fac eu o lista numai pentru mine, hehe

Jadi, geamana 05.06.1974.... mama mama!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Jadi eu care mi-am scris singura virsta in public nu sunt deloc complexata ba chiar super fericita cu virsta si bebele, eu zisesem in gluma in mesajul urmator ca si cu voi pe chat de altfel, sau nu ai vazut capusorul care se rostogoleste si ride ca mai pun unul acum!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Jadi ma bucur ca au iesit bine analizele lui Vladut si ca mama2 este ok si acasa. Sa stapaniti sanatosi caruciorul. E marfa!!!

Dana Lucia lasa draga mea ca gaina batrana face ciorba buna si copii destepti...si frumosi cum e Albertino

Mergi la inceput

Ma duc sa fac baie la copil si sa il culc. Ne vedem dupa ora 10 pe chat!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Sa-mi fac si eu lista, sa nu-mi fac....... dar gata cu gluma ca rid prea mult apoi si risul ingrasa.....

Mergi la inceput

Simo mersi mult pentru incurajari si aprecierile pentru Alberto. Oricum eu in suflet ma simt de 20 maxim 25 ani si asta conteaza, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Vero: varsator 05.02.77
Almy: pesti 21.02.77
Ege:pesti 16.03.80
Marinela: fecioara 29.08.79
Country girl: fecioara ?
Simona: fecioara 01.09.74
Codruta: capricorn 12.01.75
Karmenutza: balanta 27.09.71
Kristinutza:balanta 20.10.79
Tangerine: taur 10.05.76
Jadi: gemeni 05.06.74
Diana: gemeni 07.06.72
Dana: gemeni 23.05.67

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Aoleu, Dana, si Jadi nu va suparati pe mine,n-a fost cu intentie efectiv n-am citit.
Deci, nu fiti suparate, ca n-aveti de ce

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput