Copilasi de nov-dec 04 (122)
Raspunsuri - Pagina 6
danette spune:
Otilia, asa cum itzi spunea si Dama nu se plateste pe dropshots, itzi faci cont si apoi faci upload la filme, dar intr-adevar ale mele erau facute cu camera foto. Ultimul film de ex. are 40,80 KB si l-am incarcat in cca. 40 min.
... asa ca timp sa ai si sa-ti mearga net-ul bine ![]()
Ionela,
-ici tie si frumoaselor !
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
andreap spune:
Buna dimineata!
raportez o zi de joi ca atunci cand eram...domnisoara
:la cumparaturi(bineinteles,mai multe ptr.Mariuca
),la un suc cu nasha,la nasi la masa..ajuns acasa la 9 si ceva seara.M-am simtit bine,poate chiar aveam nevoie de o 'iesire'
.
Diana,
.Am auzit ca s-au vazut piticii.Nu de faptul ca nu e pe maini bune ma ingrijorez,ci de faptul ca nu e pe mainile mele
.....si ca nu ii e dor de mine DELOC!

..adica nici macar nu ma striga,offfff..
A fost cu ea la doctori;pediatru ca parca e iar ragusita si iar curg ceva mucisori.Nu are nimic nici in gat,nici la plamani...continuam cu Ketoff si Nurofen,dar cel putin 2 saptamani,cica ketoff-ul isi face efectul dupa 10 zile de tratamen
...asa sa fie?
La dermatolog,e o iritatie destul de urata,de la pampers.I-a dat un unguent,Travcor sau Travocor,si se pare ca deja e un pic mai bine.Sfatul lui:fara pampers pana trece
..cum naiba?sa am numai balti prin casa,plus ca inca nu e destul de cald..plus gramezi de haine murdarite..asa ca riscam si stam cu pampers![]()
In rest...azi plec la Pitesti....abia astept sa vad zgubi
.
Pupici si daca azi nune mai auzim,WE placut!
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Noi ieri am sarbatorit 1 an jumate
si am cam lipsit din zona.
Ionela,sa-ti traiasca cucuietele,ca tare-s frumoase si dragalase.
Delia,cum l-ai facut pe Iustin sa pape tone de fructe mey?ca eu ma chinui sa pape cate un mar ceva si ala facut piure ca altfel nu vrea si pace.
Andreea,noi iritatiile de orice fel le rezolvam cu unguent cu catina de la Plafar.Este foarte bun si ieftin in acelasi timp.Noi ne mai luptam si cu o dermatita de cand era mititel si chiar daca stiu cu ce-i trece si care va fi unguentul pe care mi-l recomanda dermatologul tot merg sa-l vada,de se minuneaza soacra ca ma duc la dr pentru orice fel de bubita. ![]()
Am si eu o problema mareeee...De ceva timp Robert a prins gustul tipatului,tipat de ala din padure,nu gluma...De multe ori ii acopar gura cu mana de tare ce tipa,cu toate ca ma abtin cu greu sa nu-i dau vreo doua la
.Cum sa rezolv aceste crize?ca sa nu ajung sa ma crizez si eu!
Va pup pe toate!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
roserb spune:
In sfarsit am reusit sa-ti vad si eu cucuietele, Ionela.Sunt amandoua niste frumoase, iar Emily mi se pare ca iti seamana perfect.
Miha, cand tipa , nu-l baga in seama, daca vede ca nu starneste nici un interes, probabil ca va renunta![]()

Roxana&Co
POZE CU PITICII
Jasmine spune:
Ziceti voi "sa vina vara,sa fie cald si rezolvam problema olitei,ca stam fara Pampers".Bun,dar ce inseamna asta?Copilul sta fara Pampers si eu sa stau cu olita in mana si sa fug dupa el,pas cu pas,de dimineata pana seara?Ca nu stiu cand face pipi sau kk si atunci cand face...face repede,nu ma asteapta pe mine sa-i pun olita sub fund.
Nu radeti,eu chiar nu pricep.
Ionela,fetitzele tale se fac din ce in ce mai frumoase.Sunt superbe amandoua,iar Emily chiar iti seamana.
Mai am o intrebare:daca nu sunt acasa cand vine postarita cu indemnizatia aia de 8 milioane si nici nu ajung la posta pana pe data de 27 (cica pana pe 27 se pastreaza banii la posta) ce se intampla?De unde iau banii aia?Noi plecam maine la tara si vrem sa stam pana lunea viitoare.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
danette spune:
Si eu am Scufitza Rosie...fara scufie dar cu cosuletz...![]()
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
roserb spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Ziceti voi "sa vina vara,sa fie cald si rezolvam problema olitei,ca stam fara Pampers".Bun,dar ce inseamna asta?Copilul sta fara Pampers si eu sa stau cu olita in mana si sa fug dupa el,pas cu pas,de dimineata pana seara?Ca nu stiu cand face pipi sau kk si atunci cand face...face repede,nu ma asteapta pe mine sa-i pun olita sub fund.
Nu radeti,eu chiar nu pricep.
Ionela,fetitzele tale se fac din ce in ce mai frumoase.Sunt superbe amandoua,iar Emily chiar iti seamana.
Mai am o intrebare:daca nu sunt acasa cand vine postarita cu indemnizatia aia de 8 milioane si nici nu ajung la posta pana pe data de 27 (cica pana pe 27 se pastreaza banii la posta) ce se intampla?De unde iau banii aia?Noi plecam maine la tara si vrem sa stam pana lunea viitoare.
1. Chestia cu olitza se efectueaza asa: cand e cald in casa se lasa copchilu' in chilotei si tricou si il tot intrebi/pui pe olita, nu mereu, ci din cand in cand, la intervalul la care estimezi tu ca i-ar veni sa faca ceva. Ii spui : hai sa facem pipi si il pui pe oala poate iese ceva. Daca nu, peste juma de ora iar il intrebi pana cand chiar face ceva. In momentul ala ii arati, il lauzi, etc. La noi a functionat cu Bianca. Am scapat foarte usor de pampersul cu care mergeam afara , cerea sa faca la copacel
2.Daca nu te gaseste postasul si daca nu ajungi in tinp util nici la posta, banii se ridica de la sediul nu-stiu-cui din Str. Venerei. De fapt nu stiu daca acolo ti se dau banii pe loc sau faci o cerere si iti vin din nou acasa mai tarziu. Eu am facut chestia asta o singura data cand nu luasem alocatia biancai aproape 1 an.Asta e valabil pentru alocatie, trebuie sa te interesezi daca si pentru cei 8 mil e la fel, eu asa cred.
Petrecere frumoasa la tara!

Roxana&Co
POZE CU PITICII
aime spune:
fetele!
azi am ratat olita, pe motiv ca n-am fost eu pe faza, Roxana multu de sfat...am zis eu ca perseverenta e baza ![]()
Andreea felicitari ptr dupa masa ta de ieri, si eu cam visez la asa ceva, o zi doar ptr mine (suna egosit, nu?) cu coafor, plimbare, cumparaturi...de una singura, sa fiu cu mine...desi pun pariu ca secunda de secunda gandul meu va fi la pui...
Ionela
la cucuiete, ca-s superbe si zambarete si pline de activitati.Chiar Emily stie sa pape cu betele? Poza asta e de nota 10, iar cu asta mi-ai satisfacut o mare curiozitate, chiar voiam sa te rog sa-ti pozezi motorul
...e super
Dana da ce scufita frumusica
...si cu cosulet, intr-un asa tablou verde...parca e Primavara, ea insasi
-ici.
Miha
-ici la sarbatorit...ti-am scis offline, cat despre tipat...asa e ignore him, isi perfectioneaza corzile vocale baiatul ![]()
aime si
Vladimir in mai
andreap spune:
Dana,
la Iris cea frumoasa foc..mai,ma enervati cu parul vostru frumos![]()
Miha,la noi e o eczema,nu o simpla iritatie,deja se urcase si spre burtica,zona inghinala,bubite..etc
Jasmine,eu sper sa o pot trimite 1 saptamana la tara si acolo sa vad daca reactioneaza cand se trezeste uda toata..sper sa functioneze..sau vad eu cum fac![]()
Pupici
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
roserb spune:
quote:
Originally posted by danette
Si eu am Scufitza Rosie...fara scufie dar cu cosuletz...
Mai, Dana, tare frumoasa e Iris. O pupam cu totii, mai ales Mihnea (Andreea, nu ma bate!
)
Roxana&Co
POZE CU PITICII