Copilasi de nov-dec 04 (122)
Raspunsuri - Pagina 7
Dutzi spune:
Miha, legat de papatul fructelor, eu n-am facut decat sa i le dau
, cred ca singurul meu merit, in sensul asta, e ca-mi seamana...pot manca n nectarine, cirese, portocale etc, odata, , si n-am nimik si-mi plac...la nebunie.
Oricum, eu zic sa perseverezi, ca asta va tine, cred eu, si de obisnuinta, sa-i iei in parc feliute de mere, de ex, in cutiuta lui, si sa-i servesti si pe el si pe prietenii de joaca, asa probabil o sa se imbie...noi asa facem, si la gradi, si in parc si sa vezi ce se intrec la infulecat.
La multi ani lui Robert!
Sa aveti o zi reusita,
dama spune:
Dana, tu ma termini, mey, cu Scufitza ta...te invidiez pt ce papusica frumoasa ai (la asa mamica, asa copil, nu?), dar si pt curte si decorul ei. Poza asta e superba, e de catalog, stii tu la ce ma refer
...
ici pt Iris si de la noi.
Eu nu am scufitza cu care sa ma laud
), dar am www.dropshots.com/dama" target="_blank">toboganist...
Mami de David (18.11.04)
Otiliav spune:
Gata am pus primul filmulet www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">aici!
Fug repede la o sedinta, si cand ma intorc mai pun. Mi-am gasit cum sa-mi ocup timpul in noaptea asta, ce de stres nu cred ca o sa dorm.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mariussimiuc spune:
Jasmine,din punctul meu de vedere,cand spun ca astept vara ca sa incepem operatiunea olita,ma gandesc ca o sa-mi fie mult mai usor sa-l pun pe oala decat acum cand trebuie sa-i dau jos si pantalonii si scutecul.Pana fac toate astea ii trece,nu mai face,si decat sa nu faca mai bine sa faca in scutec.
Dana,mai ce scufita frumoasa ai tu acolo...E o superbitate!!! 
Andreea,ati fost la dermatolog?Ce-a zis?Eu unguentul de catina l-am folosit chiar si pentru dermatita.Este si foarte bun hidratant.
Dama,am crezut ca-mi sta inima in loc,cand si-a dat drumul David pe topogan.
Sa va spun ce isprava mi-a facut fii-miu azi.Eram la bucatarie,sa-i pun de mancare si el,pezevenchiul,mi-a scos cardurile (de Gima,Metro...
) si le-a bagat in floppy.Nu stiam ce haraie in calculator.
Am reusit sa le scot pana la urma cu o pila si o penseta...
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
daniela_sb spune:
Scufitza rosie, cucuiete Maruica... scumpete de fetitze 

si la gemenushi ca tare dor ne-a fost de ei.
Am vazut si pe marele toboganist, si pe Andrei, si pe Paul si pe Vladutz... O gramada de copii frumosi.
Intru parca tot mai rar, ba ca nu merge netu', ba ca mi se trezeshte puiu mai repede, ba ca am o gramada de treaba. Dar de citit citesc cam tot si vreau neaparat sa o cert pe Aime ca mi-a facut o pofta
.... obligatoriu fac ceva in weekend.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
Jasmine spune:
Mersi fetele,o sa incercam si noi marea cu sarea la capitolul olita.
Roserb,la juma' de ora dupa ce am intrebat cum e cu aia 8 milioane a venit postarita cu banii.Am avut bafta.Am intrebat-o si mi-a zis ca ar fi trebuit sa fac o cerere care se plimba pe nu stiu unde dupa o gramada de semnaturi si dureaza mult si bine pana mai vezi banii.
Danette,daca ma mai uit mult la Iris ma apuc de treaba sa fac si eu o fetita
,ca mi se scurg ochii de fiecare data dupa printesa ta.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
aime spune:
quote:
Originally posted by daniela_sb
si vreau neaparat sa o cert pe Aime ca mi-a facut o pofta.... obligatoriu fac ceva in weekend.

Otilia, Vladut (si eu) a privit cu mare interes filmuletul cu Ana, chiar de 2 ori, punea degetelul pe monitor si eu ii tot repetam Ana-Ana...zicea si el un fel de "Eanea" cam asa suna..deci
(eu inca nu m-am descaltat cum pun filme
)aime si
Vladimir in mai
miria_cristina spune:
Fetele, inainte de-a incepe sa citesc din urma, anunt ca am intrat si noi in randul lumii! Am pus poze recente - AICI![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Otiliav spune:
Miria sa-ti traiasca fetita. Ce mutrisoara scumpa are aici domnisoara geolog.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana