Copilasi de nov-dec 04 (122)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

va multumesc pt raspunsurile cu plastilina,mai astept!am de gand sa ii fac coca de paine si sa modelam cu aia.cica ajuta fff mult bibilica.

Paxella sanatate lui Silviu!in leg cu vsh-ul in coprocultura nu i-a iesit nimic?o cunostinta de-a mea tot asa patise si nu dadeau de capat infectiei si cand colo cica era de la cuc.acum urmeaza sa-l opereze pe micut.sper sa elucidati problema!

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by bits

va multumesc pt raspunsurile cu plastilina,mai astept!am de gand sa ii fac coca de paine si sa modelam cu aia.cica ajuta fff mult bibilica.

Poti sa faci o coca numai din faina si apa, e mai simplu si se modeleaza usor.

Eu de problema "olitza" am scapat , se ocupa tanti bona, il pune in fiecare zi si uneori face, alteori evident nu, dar macar nu fuge de ea. Nu cere singur,doar daca ne vede ca intram la baie vrea si el si se aseaza repede.Kk nu a facut niciodata pana acum.Oricum, singura sansa de reusita in domeniu este consecventa, la vara sper sa rezolvam, e timp destul.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Ionela, sunt niste scumpe, niste dulci, niste frumoase... vreau sa-ti zic ca nici nu mai stiu care poza mi-a placut mai mult fiindca toate sunt super.
Emily cred ca este un copil foarte vesel, mereu parca are un zambet pe buze si chiar si in privire..

Bits, tu cand mai pui poze cu Ken?

Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Andreap ,stai linistita ,Mariuca e pe miini bune ,s-a jucat dupa masa cu Andrei .Miine plecam la parintii mei dar ne intoarcem simbata seara ;poate ne vedem duminica dimineata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dana, cum ai pus filmuletele pe acel site, se plateste. Eu am multe filmulete cu Ana, dar sunt destul de maricele, nu stiu daca merg puse.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Pt ca tot bantui p-aici, Otilia, iti raspund eu la intrebarea adresata Danei. Nu platesti nimic si poti pune orice filmulet facut cu camera foto...daca ai filme facute cu camera video, s-ar putea sa nu ti le ia (sunt mai mari). E simplu, iti creezi cont www.dropshots.com/" target="_blank">aici si apoi dai upload si pui poze sau filme.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Ionela, ti-am vazut frumoasele, sunt deosebite din toate punctele de vedere, banuiesc ca nu numai ca fire...ce par lung are Arisa acum, si la fel si Emily care il mai are si cret-cret...cu cine seamana asa cretofona?

Andreap, daca nu o mananca sau geneaza poate ca nu e ceva grav...vezi ce spune dr... sa ne spui s noua ca sunt chiar curioasa, ca vad ca de cateva zile, de cand ii tot ies maselele si baloseste in continuu, si lui David i-a aparut o patuta rozalie pe piept, uneori e mai maricica, alteori parca dispare...seamana mult cu ce a avut pe obrajor cand avea 3 luni (un fel de alergie sau stiu eu ce) ...acum il dau cu ce l-am dat atunci, sa vedem daca dispare curand...

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Raportam si noi o balta de pipi...da nu-n olita, ci pe covor , cu olita alaturea...o ia din baie, o duce la loc, striga cat il tine gura "pipi, kk", da atunci cand e sa treaca la "fapte" maraie si fuge ...e clar, la noi n-a sosit inca momentul.Oricum, cert e ca se simte minunat neincorsetat, asa ca o sa-l las cat mai mult fara pampers, chit ca ma rog ca-n intervalul ala sa nu "marcheze" trasee .
Si la cat mananca Iustin, tone de fructe si legume, le-ndeasa-n gura cu amandoua mainile, nu e niciodata previzibil, in ce priveste kk, asa ca pana n-o sa invete sa ma anunte inainte, ar insemna sa fiu toata ziua prinsa cu "operatiunea olita" .

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Ionela, ai niste fetite splendide, iar Emily seamana atat de tare cu tine... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

dana, dama si dutzi va multumesc ca ati avut rabdare sa admirati toate albumele cu cucuietele; au fost c-am multe caci le-am tot strans; sper sa nu va fi plictisit; normal ca v-am admirat si puii vostrii;
pe iubita lui dana cu ochii ei superbi, albastrii; vai, ce fain este pe la voi pe-acolo, prin curte, peisajele, tot sa stai si sa te bucuri de viata in asa ambianta; am urmarit si filmuletele si chiar am vrut sa realizez si eu la fel, dar nu mis priceputa si m-am oprit, dar parca as mai incerca; ce-mi place stilul de a vorbi al tau dana, si-mi aduce aminte de perioada din copilarie si de vacantele petrecute la unchiul meu in Beius - Oradea; mda, sunt c-am melancolica;
pe bursucelul de David a lui dama caruia dupa cum vad ii place in cosul de la bicicleta; si vad si la voi se poarta cosurile astea la bici.;imi plac obrajorii lui care-s asa pufosi de i-as manca
l-am admirat si pe smecherasul de Iustinel de Dutzi, care parca el si cand merge canta si danseaza, asai de plin se zambet; el merge la gradi???

dama Emily la par seamana cred ca seamana cu tatal meu, cat si la figura; de fapt eu seman cu el, asa ca....; sunt multe din figurile ei, in care il vad pe tal meu, si parca pe zi ce trece se inmultesc; si da ea este un copil tare zambaret, toata ziua rade si gaseste din orice lucru o metoda de a se juca si a zambi, fireste.

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput