Clubul nurorilor (51)
Raspunsuri - Pagina 8
lavinai spune:
mai sunt si eu pe aiciiiiiiii
mai vreo 15 minute ca vien sotzu' si papam si iesim la cumparaturi!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
SunSmile spune:
Inca nu Alina! Multumesc. O sa va spun, evident!
Pe mine ma doare capul de-mi plesneste! Offf....las' ca ma fac eu mare!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Andreea, pai n-am dat? Si mai dau, numai sa vina ocaziile (oricum sunt destule anul asta).
Hai ca te iert... Alinutzo.
Eu am incuita usa la birou si stau si imi admir burtica. Ca bebelina are chef de joaca si asa tare se misca... E tare haioasa. Abia astept sa o tin in brate.
Andreea 27+
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Razuca, ce vesti mai ai?
Nici una . Tb facut planul de bataie pt maine...primar, starea civila, judektorie..nu neaparat in ordinea asta..
Atat cat pot o sa va tin la curent...cumva...poate cu ajutorul brizei/marinei...ele au nr meu de mobil.
Aly, felicitari pt steluta! si sa nu uit, bun venit nurorilor noi!
AMR 17 de zile pana la nunta
Foto
briza_marii spune:
[/quote]
Hai ca te iert... Alinutzo.
Eu am incuita usa la birou si stau si imi admir burtica. Ca bebelina are chef de joaca si asa tare se misca... E tare haioasa. Abia astept sa o tin in brate.
Andreea 27+
POZE
[/quote]
Mereu m-a fascinat chestia asta cu miscatul in burtica...Ma intreb cum o fi sa simti pe dinauntru chestia asta ?
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
lavinai spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Eu am incuita usa la birou si stau si imi admir burtica. Ca bebelina are chef de joaca si asa tare se misca... E tare haioasa. Abia astept sa o tin in brate.[/navy]
Andreea 27+
POZE
ce impresionant!! ce fain tre sa te simti, sa stii ca porti un bb in pantece!!!
andreea mai un pic si o sa o tii in brate!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Mereu m-a fascinat chestia asta cu miscatul in burtica...Ma intreb cum o fi sa simti pe dinauntru chestia asta ?
E o senzatie asa de placuta... Chiar daca uneori mai si doare, ca loveste pe unde apuca. E ceva ce nu pot descrie.
Andreea 27+
POZE
fannna2003 spune:
e o senzatie pe care nu o poti descrie in cuvinte...aati vazut reclama de la apa...cu femeia insarcinata...dincolo de cuvinte...
Elena
Alynutza spune:
Andreea, asa cum povestesti tu parca imi faci pofta... Dar o sa ma mai abtin ca inca nu e momentul. Lasa ca azi maine o sa iti umple viata, ca acum, vrand nevrand e cu tine mereu si e putin mai usor. pentru bblina dansatoare si mamicutza.
Raza, tinem pumnii sa iasa bine. Cum se zice, cand Dumnezeu inchide o usa, deschide o fereastra. Sper din tot sufletul s-o gasesti.
Sun, uite un poate-ti mai trece durerea de cap.
Cherry, fata pupacioasa
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Andreea, asa cum povestesti tu parca imi faci pofta... Dar o sa ma mai abtin ca inca nu e momentul. Lasa ca azi maine o sa iti umple viata, ca acum, vrand nevrand e cu tine mereu si e putin mai usor. pentru bblina dansatoare si mamicutza.
Acuma de pinde ce intelegi prin "putin mai usor". Ca sa o citez pe o colega de la mamici de iulie-august, noaptea intorsul de pe o parte pe alta in pat e un soi de sport extrem pt mine. Si unghiile de la picioare si sireturile sunt cei mai mari dusmani ai mei. Nu ma mai pot apleca sa ma leg la sireturi. iar cu unghiile de la picioare... iubi e responsabil.
Andreea 27+
POZE