Clubul nurorilor (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Sun, uite un poate-ti mai trece durerea de cap.

Si pe mine doare rau capul...vreau si eu un pup sa treaca. Ma intreb pan al aurma pe cine o sa stragn de gat azi, ca am o stare numai buna de asa ceva

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

mai si doar ati promis ca sunteti optimiste...neamule nici tu nu poti da energie la fete??...hai ca o sa fie bine...ma rog sa fie bine ptr toate fetele...off doamne ce zi grea...si la servici e nasol...f multa treaba...vreau acasa...da si-acolo am treaba...vreau concediu...vreau ....multe mai vreau

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

pup briza sa treak durerea!

ma pregatesc de plekre, iar maine de alte si alte drumuri...ce sa zic..va tin la curent!

AMR 17 de zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

succes razuco...sa auzim de bine!!!

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Briza, uite si pentru tine sa treaca durerea.

Elena, si eu vreau concediu, dar pana la nunta, ciuciu, pofta in cui! Asta e, lasa ca ne consolam reciproc.

Andreea, mai usor in sensul ca oarecum esti cu ochii pe ea, nu are ce prostioare sa faca din burtica, nu? Cand o sa fie o zgabeatza mica si nelinistita (dupa cum da semne ca va fi) si o sa fugi toata ziua dupa ea, cred ca o sa fie putin mai obositor. Evident ca nu-i usor nici cu ea in burtica, mai ales acum ca e fetitza mare si azi-maine isi cere dreptul de a vedea lumea...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

La aprozar:
- Cu ce va pot servi?
- Doua kilograme de cartofi dar fiecare cartof impachetat separat.
Dupa o moaca expresiva a vanzatorului:
- Altceva?
- Un kilogram de portocale, dar fiecare portocala impachetata separat.
Vanzatorul ii indeplineste dorinta vizibil nemultumit. Omul se uita
prin aprozar si la un moment dat intreaba:
- Ce este ala negru acolo?
- Mac, cretinule, dar nu-i de vanzare.

Un tip mergea la volanul unei masini si face pana fix in fata unui spital de nebuni. Se apuca omul sa schimbe roata, dar dupa ce scoate roata cu probleme si o pune pe cea de rezerva, da cu piciorul peste toate cele 4 suruburi, care ii cad intr-un canal. Un nebun agatat de gardul spitalului statea si se uita la om care incerca cu disperare sa scoata suruburile din canal si nu reusea. Dupa 15 minunte nebunul il intreaba:
- Hombre, poti ajunge cu masina pana la primul service cu rotile prinse in cate 3 suruburi fiecare?
- Da, cum sa nu, ar fi suficiente.
- Pai atunci de ce nu scoti cate unul de la fiecare dintre celelalte 3 roti si pune-le la roata asta...
- Bai, da' destept esti.. cum dracu de te tin astia inchis in spitalul de nebuni...
- Pai ba, eu sunt nebun, nu tampit........

Elena

Mergi la inceput

Interviu
-Name?
-Abu Dalah Sarafi.
-Sex?
-Four times a week.
-No, no, no..... male or female?
-Male, female...... sometimes camel.......

Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana si sa o intrebi: "Inca mai faci curat, sau tocmai te pregateai sa decolezi?" Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui: "Nu te enerva, tu urmezi."

Elena

Mergi la inceput
Mergi la inceput

pup norici...pe maine

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Elena, mortal link-ul! O dupa-masa placuta!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput