Clubul nurorilor (51)
Raspunsuri - Pagina 7
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Hai no, de ce? ca e asa bine sa fii alintat...
nu mai plange. hai ca te alintam in continuare... Dar numai daca dai de baut. Ca altfel....
Andreea 27+
POZE
SunSmile spune:
Ete la ea ce plange! Haide tu fata draga....ca esti tot Alinutza Dar eu iti zic si Alina ca mi-e mai usor!
Mai am o impresie asa aiurea...ma uit la ceas din 5 in 5 minute si trece atat de greuuuuu. Uffff....
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
marinar spune:
Raza te pup si te rog sa fii optimista!!!! o sa se rezolve toate, asta e numai o incercare dar o sa reusesti.
Ali felicitari pt stelutza!!!
marina
pozici
voicu_bebi spune:
Raza,suntem alaturi de tine. fii tare. Este doar o incercare a vietii,o sa vezi ca totul va fi bine si ca se va rezolva. te pup si ai grija de tine. Asteptam vesti bune d ela tine!
fetele va pup pe toate.
Nunta noastra:19 august
impreuna spune:
Si eu sunt, dar tocmai mi s-a trezit Sara si trebuie sa fug la ea:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
briza_marii spune:
Si eu sunt pe aici, plina de nervi. Dupa ce ca am de lucru o gramada, mi se tot bolcheaza Pc si trebuie restartat. Nu va zic ca scriu 4-5 cuvinte si dau save, ca deja am pierdut de 2 ori ce lucrasem!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Alynutza spune:
Andreea, pai n-am dat? Si mai dau, numai sa vina ocaziile (oricum sunt destule anul asta).
Sun, sa stii ca nici eu n-am stare, nu stiu de ce... Inca nici o veste?
De plans nu plang, ca doar sunt fata mare, ma prosteam si eu putin sa va mai descretesc fruntile ca prea s-au strans toate grijile pe noi astazi.
Va , sunt in zona, dar trebuie sa si lucrez...
cherry22 spune:
Mai fetelor, lipsesc si eu putin si va gasesc pe aproape toate cu fel de fel de probleme. Si nu stiu cum sa fac sa va ajut
Fla, chiar nu stiu cum poti scapa de nenorocitii de rushi,doar daca luai ac era simplu. Poate iti intarzie putin si te poti bucura de concediu. Hai, uite niste si , sa nu mai fii asa amarata
Marina, sper din tot sufletul sa-ti iasa bine analizele
Aly, felicitari pentru steluta!
Sunule, sa ne dai vesti bune. Tin pumnii stransi, stransi.
Razuca, ce vesti mai ai?
Andreea
Lavi
Ce pupacioasa sunt azi!