Clubul nurorilor (51)
Raspunsuri - Pagina 6
Alynutza spune:
Gagici, m-am "maturizat" Vedeti cum a crescut "junioara" sub ochii vostri
lavinai spune:
n-am stare nici in pat sa stau,,,,,,,. mi-am pus o manea de suparare ,,,,,. chiar nici nu stiu ce ma la urma urmei.....o stare nasoala fara motiv....... ba cred ca mie dor de mami meu (are deja o luna jumate de cand ii plecata!!)
andreea uite si pt tine o si pt bbelina un
flavia, eu asa am facut la nunta (trebuia sa imi vina si am amanat cu 2 saptamani). dc vrei poti lua dinainte cu 1-2 luni AC si nu faci pauza intre foliile din luna in care vrei sa pleci, sau mai poti faci intr-un fel : dc stii exact in ce dat tre sa iti vina incepi o folie de AC cu cateva zile inainte de data respectiva. ar fi pacat sa nu te poti bucura cum trebuie de concediu!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Raza de soare spune:
am incerkt sa citesc din urma... Aly, marinar a avut dreptate, faza cu cerutul certificatului de catre soacra, a adus un zambet mic si trist, dupa atatea lacrimi..briza, dak sambata am mai putut rade, acum nu mai pot...camelia, dupa cum vezi, nu Zorro nu m-a lasat sa intru pe forum...de fapt, ieri, dupa ce intreaga zi am stat la tribunal, cand mi-a tras niste pupici pe fata, mi-a luat o cumplita durere de cap, k prin minune...
nu mai stiu cine voia sa stie cum de stiu briza si marinar de pb mele...pai, briza...e usor...vreau sa cred k suntem prietene...iar cu marinar, ii explicasem deja pe pm pb...doar k neavand cum sa iau legaura cu ea, am rugat-o pe briza sa ii dea pm...si uite asa, m-a sunat...si intr-un fel, discret, v-a tinut la curent..
MULTUMESC mult tuturor! pt toate gandurile bune, incurajari, pupici, flori...
marinar, Nicoleta, imi pare rau k
1. n-a fost bb (si MULTUMESC!!!)
2. de faza cu nr de confirmari..tocmai am primit sms k ma lasa balta o d-ra de onoare...eu ieri tb sa sun dupa confirmari...n-am fost in stare...poate azi..da' pt ce sa cer confirmari din moment ce eu nu?...nu, nici nu-mi permit sa ma gandesc k nu se va rezolva.....
AMR 17 de zile pana la nunta
Foto
lavinai spune:
aly felicitari !!! sa cresti mare-mare!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
impreuna spune:
Da fetelor, dar eu nu mai iau AC, sa nu mai aud de ele toata viata
Altceva ce-mi ramane de facut? :(
Rox stiam de Sim. ca e venita din Buc, si eu tot din B m-am mutat direct in Cj, asa ca ...
Cu intalnirea cred ca cel mai sugr ar fi pt joi, ca maine avem musafiri important din Buc. si dupa-masa ne intalnim cu familiile sa se cunoasca si barbatii:) Dar inca nu stiu exact cum va fi programul, asa ca s-ar putea sa ne vedem si maine.
E tarziu daca stabilim maine ceva? Ali?
Felicitari Alina, acu' nu-ti mai putem zice Alinutza ca esti matura
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Pai si eu ce-ti spuneam??? Ca am editat mesajul pe pagina trecuta, dar cred ca n-ai vazut! Felicitari maturoooo si asteptam de baut! Si cand vine masinutza...alta tura! Si martea viitoare....baut asa PUTERNIC! Hai ca deja ai 3 motive sa dai de baut...deci...
quote:
Originally posted by Alynutza
Gagici, m-am "maturizat" Vedeti cum a crescut "junioara" sub ochii vostriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Alynutza spune:
Uite ca si dau pentru toate gusturile! Si n-o sa uit nici celelalte motive de sarbatorire. Brusc mi-a revenit buna dispozitie (greu sa mai fi intors pe dos cand iti dai seama ca ai atatea motive sa te bucuri, nu?)
Flavia, am vorbit si cu Roxi ca stabilim cel mai sigur maine. Eu joi nu pot, asa ca daca nu se poate maine, lasam pe sapta viitoare. In legatura cu cealalta problema, din pacate nu stiu alta metoda. Dar ce ti-a casunat asa tare pe AC?
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
De acord cu tine. daca tot s-a maturizat...
Andreea 27+
POZE
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by impreuna
De acord cu tine. daca tot s-a maturizat...
Andreea 27+
POZE
Hai no, de ce? ca e asa bine sa fii alintat...