Clubul nurorilor (51)
Raspunsuri - Pagina 5
Alynutza spune:
Fla, imi pare rau, poate totusi se rezolva pana atunci. Si la mine una din vestile "bune" era legata de luna de miere. Dar sper sa se rezolve.
Sun, sa ne tii la curent! Si ai dreptate, trebuie sa ne batem cu ziua de marti si sa-i demonstram ca poate avea 24 de ceasuri bune, nu?
Andreea, am uitat sa-ti spun ca dimineata cand ascult la radio temperaturile si spun la M. Ciuc ma gandesc la tine.
lavinai spune:
fetele, va las un pic, ma duc sa ma pun in pat un pic, poate imi mai vien cheful de viatza!!!
maine nu o sa ne auzim, ca ma duc la nepotzica mea preferata si stau toata ziua cu ea!!!
va pup pe toate si sa aveti o zi mai faina in continuare!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Andreea pai ar fi chiar grav sa avem toate probleme in acelasi timp:) fata vesela care sta pe baricade:)
Eu sunt chiar vesela. mai ales ca tocmai a intrat seful in birou. Dar el pe langa faptul ca e obosit, mai e si suparat ca de saptamana viitoare nu o sa mai lucrez. le povestea chiar si celor cu care a fost la concurs (e arbitru de taekwon-do si a fost ceva campionat la Constanta) ca nu stie cum se va obisnui cu altcineva. Mai ales ca eu stiu tot ce misca in firma, am drept de semnatura peste tot... Va fi foarte greu pentru el, dar chiar si in concediu fiind, o sa vin sa il ajut cand are nevoie de mine.
Andreea 27+
POZE
impreuna spune:
La mine nu-i chiar asa grava problema, doar ca imi vin "nashii" exact cand plecam in concediu, poate stiti vre-o metoda pt intarziere...
No sa pot baie, si sa nu-mi fie rau :(
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Andreea, am uitat sa-ti spun ca dimineata cand ascult la radio temperaturile si spun la M. Ciuc ma gandesc la tine.
Acuma nu e cazul sa iti faci griji ca inghet. ca totusi s-a mai incalzit si la noi. Dar la iarna cand o sa o avem si pe bebelina... mi-e frica sa nu raceasca. cred ca nici nu o scot din casa de cand da prima zapada pana in primavara. Ca la gerurile care sunt pe aici.... chiar de -35 de grade
Andreea 27+
POZE
Alynutza spune:
Fla, eu stiu o metoda, dar numai daca iei AC si n-am probat-o pe pielea mea, mi-a spus o colega ca a aplicat-o si functioneaza. Daca e cazul, hai pe mess sa-ti spun.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by lavinai
fetele, va las un pic, ma duc sa ma pun in pat un pic, poate imi mai vien cheful de viatza!!!
maine nu o sa ne auzim, ca ma duc la nepotzica mea preferata si stau toata ziua cu ea!!!
va pup pe toate si sa aveti o zi mai faina in continuare!!
Pentru tine un special. Si nu mai fi suparici.
Andreea 27+
POZE
a.cicel spune:
quote:
La mine nu-i chiar asa grava problema, doar ca imi vin "nashii" exact cand plecam in concediu, poate stiti vre-o metoda pt intarziere...
Si eu stiu ca daca iei Ac, atunci sa incepi a 2-a folie fara acea pauza de 7 zile.
Andreea 27+
POZE
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Si eu stiu ca daca iei Ac, atunci sa incepi a 2-a folie fara acea pauza de 7 zile.
Andreea 27+
POZE
Yep, asta e metoda pe care o stiam si eu.
roxanicea spune:
fla, vin si eu...dar nu am noutatzi.......
de aia nu prea dau ...;cu socrela n-am probleme, cu sotzu` nici pe atat....;am ceva tensiuni cu jobul, dar nu cred ca ar interesa pe nimeni genul atsa de probleme...asa ca , ma limitez doar la a va citi si a-mi da cu parerea din cand in cand.
ai avzut ca nana-sim de pe cluj rulz e si ea venita in cluj din bucuresti?
cum ramane cu intalneala? ne vedem cu bebelcii cu tot?
pupici tuturor!
roxi foto