Clubul nurorilor (51)
Raspunsuri - Pagina 4
a.cicel spune:
Mai fetelor, da' voi ma speriati. Eu am scapat de probleme si voi m-ati incurajat toate. Acuma vad ca eu singura trebuie sa va incurajez pe toate. Dau la fiecare cate un si fruntea sus.
Andreea 27+
POZE
marinar spune:
eu azi sunt bine dispusa si sper sa raman tot asa, inclusiv cand voi primi rezultatele la analizele hormonale.
va pup pe toate si sunt alaturi de voi
marina
pozici
SunSmile spune:
Andreutza eu multumesc! Nu sunt cu probleme, doar ca ma apasa incredibil ziua asta. M-am luptat atat pt ea si acum nu pot decat sa sper si sa ma rog. Si plang, da, pentru ca nu pot altfel. Dar or sa treaca orele si .... vom vedea!
In rest pot sta cu voi fara probleme....
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Alynutza spune:
Of, am o stare atat de idioata si nu reusesc nicicum sa ma smulg din ea... Cateodata ma enervez ca trebui sa stau la servici si sa-mi las problemele spre rezolvare in mana altora... si de aici iese ce iese... Dar gata, ca treaba oricum e consumata si numai ma ia durerea de stomac daca imi fac nervi. Asa ca imi fac curaj ca se poate si mai rau.
Nico
Sun si pe tine si sa dea DD sa fie bine!
Fla, sper ca nu-i grav!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Andreutza eu multumesc! Nu sunt cu probleme, doar ca ma apasa incredibil ziua asta. M-am luptat atat pt ea si acum nu pot decat sa sper si sa ma rog. Si plang, da, pentru ca nu pot altfel. Dar or sa treaca orele si .... vom vedea!
In rest pot sta cu voi fara probleme....
Eu ti-am dat ca sa treaca supararea acre te apasa. Macar putintel. Eu sperc si ma rog ca totul sa se termine cu bine.
Se vede ca e marti.
Andreea 27+
POZE
fannna2003 spune:
hai fetele...lasati superstitiile...hai sa gandim pozitiv...sa fim optimiste si sa vedeti ca DD ne va ajuta la orice...el ne va fi alaturi in orice incercare...
Elena
Alynutza spune:
Elena, eu nu-s superstitioasa de obicei, dar parca ajuta cateodata sa dai vina pe "ceasul rau, pisica neagra"
Insa evident ca tot DD te scoate din necaz
SunSmile spune:
Multumesc fetelor! Fla tu ce ai patit? Uneori e bine sa spui ce ai pe suflet....macar in 3 cuvinte, nu e nevoie de o epopee!
Haideti sa ne revenim! Ai dreptate Fana!
Deci fruntea sus si haideti sa-i demonstram zilei de marti ca suntem mai tari k ea!
EDIT: Alina tre sa dai de baut pt a 3 stelutza! Si mai asteptam pana vine si masinutza! Asta asa, sa ma scapam de atmosfera apasatoare!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
impreuna spune:
Sun ce chestie, am intrebat de el chiar cand era in operatie, habar n-am avut.
Acuma iti inteleg starea si sunt alaturi de tine, vreau sa fi plina de speranta ca va fi bine, trebuie sa fie!
Lavi nu fi suparici, daca eram eu in Tm veneam si fara invitatie:)
Oricum cu colegii tai care iti sunt dragi vei pastra legatura indiferent daca ai fost la curs si banchet sau nu. Important e sa iti iei licenta si sa faci un bebe:) Ai sa vezi ca toate celelalte probleme ti se vor parea foarte mici:)
Marina bafta cu analizele, sper din toata inima sa fie bine.
Andreea pai ar fi chiar grav sa avem toate probleme in acelasi timp:) fata vesela care sta pe baricade:)
Aly la mine nu-i grav, doar ca imi strica concediul. Dar asta e, o fi la anul mai bine.
Flavia (sotie si mamica fericita)
lavinai spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Lavi nu fi suparici, daca eram eu in Tm veneam si fara invitatie:)
Oricum cu colegii tai care iti sunt dragi vei pastra legatura indiferent daca ai fost la curs si banchet sau nu. Important e sa iti iei licenta si sa faci un bebe:) Ai sa vezi ca toate celelalte probleme ti se vor parea foarte mici:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
fla, esti as de dragutza, ca de obicei! multumesc pt cuvintele frumoase!!
se pare ca toate suntem intoarse azi!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....