Clubul nurorilor (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lavi, am uitat, scuze .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Lavi da nu veneau sotul, parintii, soacra...? Gaseai tu macar pe cineva sa vina. sa treaca supararea.
La mine la graduare a fost doar sotul (pe atunci prieteni) si inca alti prieteni, dar din familie nimeni pt ca eram in Bucuresti si era prea departe si timpul scurt. Dar nu mi-a parut rau.

Mai aveam si eu o suparare, da e minora in comparatie cu ce sunt pe aici, asa ca nu mai zic:(

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Flavia, si la mine se pare ca azi e ziua de marti (3 ceasuri rele), deja sunt 2 vesti neplacute pe ziua de azi. Sper sa nu mai vina si a treia...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

bei da cei cu linistea asta?

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Alynutza eu nici nu m-am gandit la asta, ca-i marti sau ca or fi ceasuri rele:)
Pur si simplu "necazu" meu l-am depistat de cateva zile si se pare ca mi se confirma

Sun mi-am amintit de prietenul tau care trebuia in 10 mai sa plece la operatie (dc mai stiu exact) si am tot vrut sa te intreb dar am uitat.
Cum se simte, cum e, mai ai vesti?

roxaniceo pe aici nu treci, doar prin vecini?

Fana parca si tu erai povestitoare.

cherry?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

hai alynutza, fi barbata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

pai nu prea am cu cine...

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hai fetele fruntea sus! Si eu am o stare de-mi vine sa bat pe toata lumea. DAR stiind ce se intampla in momentul asta, stiind cat m-am zbatut pt asta, stiind cati oameni stau acum cu iconitzele in mana si lacrimile siroind pe obraji ma imbarbatez! Astazi nu vreau sa stiu decat ca raspunsul a trei ani de asteptari este da!
Va pup si ne auzim mai incolo....

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Lavi da nu veneau sotul, parintii, soacra...? Gaseai tu macar pe cineva sa vina. sa treaca supararea.
La mine la graduare a fost doar sotul (pe atunci prieteni) si inca alti prieteni, dar din familie nimeni pt ca eram in Bucuresti si era prea departe si timpul scurt. Dar nu mi-a parut rau.

Mai aveam si eu o suparare, da e minora in comparatie cu ce sunt pe aici, asa ca nu mai zic:(

flavia, sotzul e la lucru iar ai mei sunt plecati din tara!! ar fi venit varamia cu nepotzica dar e cam bolnavioara, asa ca..........

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Hai fetele fruntea sus! Si eu am o stare de-mi vine sa bat pe toata lumea. DAR stiind ce se intampla in momentul asta, stiind cat m-am zbatut pt asta, stiind cati oameni stau acum cu iconitzele in mana si lacrimile siroind pe obraji ma imbarbatez! Astazi nu vreau sa stiu decat ca raspunsul a trei ani de asteptari este da!
Va pup si ne auzim mai incolo....
EDIT: MULTUMESC din suflet Fla! De jumatate de ora a intrat in operatie. Si eu plang k o disperata! Si ma rog!....

Mergi la inceput