Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

ANa si eu citisem ca sucul de mere strange insa nimic nu mai e regula pe-aici . Fiecare bebel reactioneaza altfel ... asa ca tu stii cel mai bine ce e potrivit pt puiuta ta.
Ce misto ca iesiti la plaja.

Eu l-am scos pe papanas o ora in curte, doar in body.. sa se bronzeze putin. Aici nu e soarele inca atat de periculos asa ca putem sa ii scoatem putin la plaja si fara creme.

Oricum multumim de info cu crema de protectie dupa 6 luni.
Sper sa pape printzesica mofturoasa, rabdare ca asa am patit si eu vreo 2 sapt pana nu a mai vrut laptele meu.. ca nu stiam ce are de se scoala si noaptea dar nu prea sugea cred ca nu-i mai placea laptele si apoi inca o sapt. pana s-a dumirit ca totusi are nevoie de lapte din alta sursa. Traiasca Humana, de-acum!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Alina, si noi vom incepe diversificarea la 6 luni; ordin de la doamna doctor; pina atunci doar tzitzi (deocamdata este); nici apa, nici ceai, nici biberon, nici suzeta. Si ce-mi mai vine citeodata, cind ma exaspereaza (destul de rar, ca in general e o cumintica), sa ii indes o suzeta in gura .
Si eu stiu la fel, ca in cazul alaptarii artificiale, diversificarea trebuie inceputa la 4 luni.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Stiam eu ca am uitat ceva important.
La multi ani sarbatoritilor zilei de azi. Sa creasca mari, frumosi, sanatosi si norocosi.
Eu am incercat sa dorm cu mofturiciul meu, dar nu stiu cum se face cand vreau sa dorm si eu se trezeste imediat si daca nu dorm pai targe si doua ore un pui de somn.
Cu cremele pentru soare si eu banuiam ca se dau doar de la sase luni pe motiv ca nu am gasit aici vreo crema care sa fie recomandata inainte de sase luni. Dar nu eram suta la suta sigura, ma gandeam ca nu am cautat eu suficient de bine, asa ca multumim Denisa de info.
La noi de o saptamana e o vreme tare urata, ploua si e frig.
Legat de greutate, ce sa zic...Sunt si eu de parere ca nu suntem la concurs. Din cate am citit ar fi ideal ca la un an copilul sa isi tripleze greutatea de la nastere, dar banuiesc ca nu e o tragedie daca nu o face sau daca are mai mult. Mandra mea nu si-a triplat-o la un an, dar a fost sanatoasa si asta e cel mai important lucru. O sa vadeti ca dupa un an nu mai iau asa mult in greutate si chiar cand se incepe diversificarea nu mai iau asa de bine in greutate cum luau in primele luni.
Hai pupicei la toata lumea.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Si ca sa va dati seama ce calduri sunt aici, am spalat lenjeria de pat si intr-o ora s-a uscat

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Ana, acusica vin la tine daca zici ca e asa de cald.Oare la noi cand vin caldurile? La cum e afara zici ca vine iarna.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANAM,pai de diminata la 9.00,deja erau 27.5grade.
dani are colici,si mai nou cand il pun sa doarma pe burta se idica pe varful picioarelor si pe frunte,cu fundul in sus si se rostogoleste pe o parte,asa ca somnul se duce...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

DIANA,mai bine dam noi o fuga la tine,daca zici ca-i racorica,ca pe mine deja ma trec toate naduselile...
ANAM,EU stiam ca sucul de mere regleaza digestia,iar marul copt se da in diaree,dar mai sunt si alte pareri...
IRINA,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mai eu nu m_am suparat ca a zis Liliana ca al meu e in categoria grea, nici vorba...as fi vrut eu sa am un bulanos de ala si grasan ca doar stiti cat de mult am behait pe aici ca eu vreau un sumo. Tocmai de aia cand zic la cineva ca are 9 kg fac ochii ca la desene dar cand il vad zic ca nu arata si chiar asa si este. O fi mai osos asta (poate nu is e rup oasele asa repede ca lui tasu). Cel putin pe graficele doctoritei mele este ok adica nu depaseste limita si chiar ea mi_a ecplicat ca atata timp cat greutatea e pe aceeasi linie cu inaltimea e ok. Si normal ca nu e la concurs. Cel putin eu una nu am studiat niciodata care si cum a luat pe luna ca sa compar ( doar acolo unde nu mai stiucine parca la Ana aparea 2300 intr_o luna)mai ales ca eu completez datele.
Asa ca as vrea eu sa fie al meu cel mai gras ca asa imi sunt dragi cand sunt bulanosi de i_as hali la pranz.
Hai ca fug ca ma striga.

Mergi la inceput

MONI,ce bine ca diei ii plac leguminoasele,mai rar asa copil model

Mergi la inceput

Mirela, pai dati o fuga aici sa va racoriti. Aici abia sunt 10 grade amarate.
Irina, eu de cand am gasit tabelul il studiez la greu si imi vine buna dispozitie cand vad ca Dia a lui Moni e din aceiasi categorie cu Peter al meu.
Monica, i-am masurat si eu talpa lui Peter. Cred ca are undeva intre 8 si 9cm.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput