Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(44)
Raspunsuri - Pagina 9
irinadum spune:
Mirela pupici tie si lui Dani. Si aici e cald dar totusi vine ploaia.
Diana ia nu te mai uita mult dupa noramea
.
Si dc tot suntem grasani aflati ca noi avem 11 cu indulgenta ca as zice 12 la talpa deci mai avem si tapaliga mare
.
marchplayer spune:
si ioana are 10 cm la talpa! sper ca nu o sa cumpere incaltaminte de la batbati!!!
v-ati luat la harta? ia mai lasati copii in pace!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
sim0 spune:
Buna, fetelor!
Eu sunt putin in contratimp cu mesajele pentru ca dureaza destul de mult pana sunt aprobate de moderatori.
Deh, asa e cand esti incepator...
Dau si eu zor poate scap de ei.![]()
Teolinda, ce frumos ai descris platarea rasadurilor. Si noi avem casutza in apropierea Bucurestiului. Sper sa ducem ursuleatza acolo in curand, insa nu prea avem conditii..apa, gaze, iar de internet ce sa mai vorbim. Voi aveti tot ce va trebuie acolo? Anul asta oricum am ratat momentul rasadurilor...poate doar fructe sa gustam in curand.

poze Clara
alina.mattei spune:
Da - cica regula spune ca daca e alaptat la san sa nu incepi diversificarea mai devreme de 6 luni, iar daca e hranit artificial mai devreme de 5 luni jumate sau chiar 6. Acum nu stiu ce sa zic o fi bine o fi rau vedem noi. Suzeta eu i-am dat ca asta nu are nici o treaba cu alimentatia (ma refer in mod direct) - o ajuta sa adoarma si ne-a ajutat sa trecem peste asa-zisa perioada de colici am avut si noi acolo vreo cateva zile sa nu zicem ca nu am avut. Noi cu mancatul nu ne plangem mancam la 8.00 12.00 16.00 20.00 4.00 cate 180 ml de fiecare data ceas - ne-am facut cat tancul - pe bune pe mine ma sperie copilul asta abia pe 25 face 4 luni si avem deja 7 kile 600 ! Dar nu-mi fac probleme ca nu are cu cine sa semene grasa iar cand o fi de 4-5 ani si o fi prea grasa bag sport in ea la greu !tenis, inot, patinaj, alea alea fug ca noi avem o problema cu adormitul trebe sa ne vaitam de fiecare data suntem prea obosite si nu stim sa adormim si trebe sa ne tina mami in brate si sa ne dea suzeta si sa facem utza utza !
pa va pup am fugit
Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
poze Carla Maria
diana12 spune:
Irina, chiar ti-am studiat nora mult de tot si in poze si la...tabel.
Dar promitem sa ramanem cu studiatul.![]()
Simona, cred si eu ca e alta viata fara moderatori la tot pasul.
March, tot imi zic ca o sa pun in album o poza cu dedicatie pentru tine ca sa vezi ca numai ecutia de gradul doi a ramas sa o rezolvati.
Incerc sa incarc acum sa vad daca merge.
Bee, am vazut ca ai fost mireasa cat eu am absentat pe aici. Casa de piatra, sa fiti fericiti si sa va bucurati de printesa voastra.
03/02/2006 si
25/04/2000
alina80 spune:
La multi ani bebelinilor care implinesc un numar de luni azi! Sanatate si tot ce isi doresc parintii pentru voi!
IRINA, bafta lui Marian cu operatia, sa se recupereze repede! Si drum bun alor tai!
ALINAMATEI, eu stau toata ziua in fata calculatorului pentru ca nu pot sa fac nimic altceva, abia fac pipi sau mananc, ca plange Ayan. Asa ca stau cu el la tzatza sau in brate si scriu pe forum. Cu cine iese bebelina la plimbare?
Cu biberoanele din plastic eu stiu ca trebuie schimbate la trei luni, dar e ok sa le folosim.
GIOVA, bafta cu concursul!
MIRELA, dar papa Dani, nu gluma! Ureaza-i rostogoliri placute! Sis a scape de colici cat mai repede!
INGRID, bine ca este sotul ok! Masina se repara!
SIMO, bafta cu botezul! Cred ca ai emotii, dar sa vezi tu ce bine o sa iasa!
MARCH, bafta la echo! Nu te ingrijora, si tipa cu care am stat eu in maternitate in salon a avut fetita suspecta de displazie si la echo la trei luni s-a dovedit ca nu este displazie, ci un sold mai moale, ceea ce nu este asa nasol cum pare, trebuie sa faca putina gimnastica. I-ai pus cate doi Pampers pana acum?
MARAKI, sper sa faceti cumva sa vina mama ta cat mai repede! Imi dau seama ca abia asteapta sa-l vada pe Angelo si tu sa te mandresti cu el! Pupici!
DIANA, chiar ca nu ai cum sa uiti momentul cand l-ai conceput pe Peter! Foarte misto! Multumim de aprecieri!
ANA M, eu abia astept sa vina caldura si la noi! Nu stiu totusi cum o sa facem cu bebelinii pe caldura foarte mare, ca am inteles ca nu prea e bine sa folosim aerul conditionat, si noi tocmai vroiam sa ne punem. O sa intreb si pediatra. Merci de raspund cu privire la cremele de protectie solara! Si eu ii dau lui Ayan suc de mere si nu mi se pare nici ca face mai des, nici mai rar kk. O zi nu i-am dat si s-a constipat, asa ca nu stiu ce sa mai zic.
TEOLINDA, asa stiu si eu, ca daca nu alaptezi exclusiv se incepe diversificarea mai devreme. Dar fiecare pediatru cu varianta lui. Eu nu-i dau lapte praf lui Ayan si tot mi-a zis pediatra sa incep cu sucuri si piureuri de fructe, ca nu se satura la varsta asta doar din lapte.
Fug ca trebuie sa vina Gabi de la servici si am si friptura la cuptor si cam am tendinta sa uit de mancare.
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
alina80 spune:
Am tendinta sa uit de mancare cand gatesc, in nici un caz cand trebuie sa pap!
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
utocatalina spune:
Fetelor eu cu Bee si Nico am tras o plimbare in parc cu mindrele...am pus poze in album la mine..revin cind pot ca Bia e tare maraita..febra si varsaturi la greu..plus papa putin si prost!
Pup!
poze noi - Bia, Daria si Ana in parc
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
diana12 spune:
Alinamatei si noi folosim suzeta in cazuri extreme. Mandra cea mare era dependenta de suzeta, avea vreo cinci in patut puse in locuri strategice ca sa si le poata lua in caz ca scapa vreuna din gura.
Dar tare greu am dezvatat-o de suzeta, cu o saptamana inainte de a face trei ani. Acum ma chinui sa nu il faca asa dependent si pe Petrer de suzeta, dar de multe ori din comodiatte sa fim amandoi fericiti ii bag suzeta in gura.
03/02/2006 si
25/04/2000