Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(44)
Raspunsuri - Pagina 7
pisoi3 spune:
ALINA M, si eu vreau sa incep diversificarea de la 6 luni, inainte de 6 luni nu ii dau altceva decat lapte. O sa ii diversific doar daca nu va mai lua in greutate dar nu e nici pe departe cazul. Asa ca de la 6 luni incepem diversificarea.
SIMONA, iar a ajuns mesajul tau aiurea din cauza moderatorilor. Scrie si tu mai mult, ca sa nu iti ajunga mesajele in urma si sa nu le vada nimeni. Nu stiu nici un pediatru bun, intreaba si tu fetele, eu nu am avut probleme cu bebe al meu, are pediatra care e medicul lui de familie dar habar nu am cat de buna e, ca nu am avut nici un fel de problema. Ea mi-a fost recomandata de doctora mea de familie pe care o cunosc de multa vreme deci inclin sa cred ca e ok.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
pisoi3 spune:
Ca uitasem: azi aniversez un an de cand cele doua teste de sarcina au fost pozitive!

Nici nu imi imaginam ca as putea fi 
Si tot pe 16 s-a nascut si tapirul meu! 

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
alina.mattei spune:
Pisoi - Da mie mi-a zis pediatra la fel pana la 6 luni nimic nici apa sau ceai sa nu-i dau.
Ar fi trebuit doar sa incep cu milu mil 2 cand am facut 6 kg dar nu indeplineam cealalta conditie adica sa avem 4 luni asa ca pe 25 mai cand facem 4 luni trecem la milu mil 2 ca 6 kile avem de mult !
nu stiu ce si cum se da la diversificare - o sa le bombardez pe fete cu intrebari atunci - si banuiesc ca o sa-mi mai zica si doctora (ea preda studentilor din cate am intels exact despre asta - alimentatia copilului este materia ei asa ca banuiesc ca stie ce spune).
Giova - da, cruciulitele au fost pt invitati - le-au placut tuturor - au fost haioase- sunt ceva mai aparte de ce am vazut pana acum. Le-am luat de la angelsday. au si site dar acum cand am incercat sa intru iar pe el imi da eroare.
http://www.kushies.com/home.html - asta e un site cu diverse chestii dragutze pt copii - au inclusiv hainutze cu design Anne Geddes
hai ca fug sa fac un dus si sa vad daca mai prind sa intru ca imi vine mandra de la plimbare dupa care sotul de la munca si tot asa ....doamne s-au dus vremurile cand copilaream dar nu-mi pare rau
Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
poze Carla Maria
monica70 spune:
Ceau gagici,am sosit si eu de la birou si hop la citit pe DC.
I-am dat tzazta Dianei,am papat,am pus legumele la fiert (erau curatzate de Ghita si pregatite
) apoi am adormit-o cu niste cantecele de leagan de pe Dc puse de Giova - mersi - ca in 5 min dormea! Oricum mai mult de juma de ora nu doarme,precis! Trebuie sa mai descarc de pe acolo ca n-am avut timp.
Diana a fost in greva foamei azi,pana am venit acasa n-a vrut nicicum sa pape laptic,doar suc de mere a servit
Cum vedea sticla cum se enerva si plangea.Abia a luat 3 lingutitze ... ca in diperare Ghita i-a dat cu linguritza! Eu cred ca s-a invatzat cu piureurile! Sau din cauza ca n-a facut kk de ieri e asa.Si tzatza a baut dar nu exagerat de mult! Oricum azi Ghta va lua lectii de facut piureuri cu robotul
ca mami saraca nu stiu cum va putea veni in continuare,e cam disperata dar am linistit-o ca se descurca Ghita...Dumnealui a roit-o urgent la cinema acum ,dupa ce se intoarce iasim la plimbare,poate ies si eu ca-i super fain afara!
Ce va ziceam! 

Deja s-a trezit si-a scos suzeta si se uita la ea!
Merg sa vad de supa si revin mai incolo
Pupici la toate!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
diana12 spune:
Ziua buna.
V-am citit pe fuga si incerc sa scriu si eu pana se plictiseste mofturici de jucarii.
Anda, noi azi aniversam un an de cand l-am conceput pe Peter. Ce zi faina fost. Sotul fusese plecat la o conferinta de ziua mea si cand s-a intors m-a intrebat ce cadou vreau. I-am zis ca un bebe. El nu si nu, eu da si da
, asa ca am convenit sa o facem fara protectie o singura data si daca e sa iasa bebe bine, daca nu, asta este. Cat am comis-o mi-am zis in gand bebe, bebe si uite ca a iesit bebe.
Alinamatei,tu nu alaptezi la san, nu? Asa am inteles eu. Eu din cate am citit si mi s-a spus se recomanda difersificarea de la patru luni celor alaptati artificial si celor alaptati natural de la sase luni. N-am auzit pe nimeni care a dat lapte praf sa fi inceput asa tarziu diversificarea. Nu am vrut sa te supar, doar ti-am zis ce am citit si mi s-a spus.
Alina, am vazut pozele de la gradina botanica. Arati foarte bine, iar Ayan iti seamana tare mult.
Ursoaica, cu intarziere, casa de piatra si sa fiti fericiti!
Dana, spor la treaba si sa aveti parte de un botez asa cum va doriti.
Mai revin, am uitat cui vroiam sa mai raspund.
03/02/2006 si
25/04/2000
teolinda spune:
Irinucooo acuma daca vrei poti sa ma si
dar sa stii ca cine se scuza se acuza
. Glumeam... dar stai linistita ca are cine sa ti-l detroneze si pe al tau
. Eu am dat doar un exemplu din ceea ce am vazut cu ochii mei nu ma bag sa fac eu aprecieri din poze ca in alea toti par bebeloi. N-ai zice de Ana sau de Dia ca sunt silfide cum le lauda mamicile lor.
Evident ca e vorba de constitutia fiecaruia dar si de cum a fost alimentat in tot acest timp. Daca al meu a mancat lapte de la mine in cantitati stiute doar de el... nah ca s-a vazut si la cantar. Oricum n-am cum sa il fortez mai mult chiar si daca as vrea eu.
Cifrele astea de la cateva luni nu sunt f relevante si nici nu cred ca suntem la concurs aici... ca doar avem copii nu curcani.
Lasa copilul in pace ca stie el mai bine cat are chef sa manance si cum asimileaza iar daca zici ca e super miscacios atunci este mai mult decat perfect. Acum eu ce sa fac sa ma dau cu capul de pereti ca fiu-meu nu se intoarce doar se agita si taraste etc... si a luat si prost in greutate
.. asta e.
Iar daca e vorba de concurs il fac campion la categoria "tzantzar"![]()
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ana_m spune:
Salutare gagicile,
Nici nu imi vine sa cred ca azi pitulicea mea face 4 luni ! Doamne cum a trecut timpul , incredibil . Noi stam rau cu papa, azi iar i-am dat laptic cu lingurita
, ca altfel iar ramanea flamanda. Azi noapte o ora jumate mi-a stat planton , nu a dormit. Mi-s chiauna si eu, ea acum doarme n-are treaba gagica. O dor gingiile, ca isi baga in gura tot ce apuca si plange . Ii place sa isi bage suzeta invers cu inelul si il roade 
Alinamatei, Pisoi cu diversificarea si eu eram adepta ca dupa 6 luni, dar cum suge tare tare prost , luna asta nu stiu daca a pus 400 gr
, saptamana viitoare ma duc la pediatra sa vedem ce spune.
Asa cum zicea si Mirela, sunt niste calduri aici de iti vine sa iti iei campii
. Nicu aseara a bagat in cutie la depozit incalzitorul si a scos ventilatorul
.
Asa cum zicea si Denisa ieri de cremele de plaja, am citit si eu azi din intamplare si intr-adevar se dau cu crema dupa 6 luni, si de fapt asta e si varsta indicata sa ii scoti la plaja. Asa ca sa vad cum tratez cu barbatu-miu, ca asta cum a dat caldura cum o sa aud sambata ca vrea la plaja 
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
Am uitat sa le zic la multi ani sarbatoritilor de azi!
Si felicitari pentru celelalte tipuri de aniversari! ![]()
Dia a bagat urgent piureul facut dintr-un morcov jumate (mijlociu),un cartof mic si un sfert de telina.Si am mai pus in el si o lingura de cereale (fulgi de orez0.Cum ar mai fi vrut am fentat-o si cu o lingura mare de supa dupa aia,am pus in ea cereale cat sa nu fie asa subtire si a functionat.Asta mica chiar cred ca mai vrea lapte doar pentru placerea de a sta la tzazta ![]()
Merg sa ma joc cu ea!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
Ana_m spune:
gagici, vreau de o sapt sa va intreb si tot uit : ce ziceti , sucul de mere este astringent ?
Ca mie asa mi-a zis asistenta cand i-am zis ca ii dau ca sa faca kk, cica nu sa nu ii mai dau ca este astringent !!!!!! E adevarat ca eu ii dadeam si odata facea si de trei ori nu, dar parca nu cred, dar nu i-am mai dat deocamdata .
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
teolinda spune:
Acelasi lucru ca si Diana vroiam sa il intreb si eu... Anda si Alina daca nu alaptati exclusiv la san nu inteleg rostul pt care sa nu dai copilului nimic in afara de lapte. Oricum vad ca fiecare medic are schema lui. De alaptat exclusiv la san pana la 6 luni fara nimic altceva mai am auzit peste tot dar de hranit artificial exclusiv pana la 6 luni....
. Nu sunt pediatru dar tare as vrea sa stiu ce are asa bun laptele praf si ce se poate lua din el si totodata inlocuieste legumele, fructele si carnita.
Eu am alaptat la san pana la 5 luni dar de la 3 jumatate am inceput sucurile iar de la 4 luni supita de legume(ma rog piureul), pulpa de fructe si branzica. De la 5 luni deja laptele meu nu l-a mai vrut Nicolas... s-a intarcat singurel si nici lapte praf nu prea a vrut la inceput. Pai ma intreb daca stateam eu si imi seca izvorul asa... pe nestiute ca nici nu mi-am dat seama ca nu mai am lapte... ce manca fiu-meu daca urla la orice biberon care se apropia de el? Cam o sapt abia manca cate 100 ml dim si seara , ceai si suc nici nu vroia sa vada. Noroc ca incepusem diversificarea si am avut alternativa.. cat de cat. Asta mi s-a intamplat mie... poate fi o cauza ca am inceput diversificarea prea devreme...
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)