Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gagici unde sunteti,in pauza? Dati papica la bebenaci , ati iesit in parc sau faceti nani-pui cu comorile?

Eu am intins repede rufele si daca tot nu e nimeni pe-aici ma bag la poze poate mai pun si eu cu puradelul meu.

Am uitat sa va zic... ieri am fost "taranca" adica mi-am pus rasaduri de rosii, vinete si ardei in gradina. Sa ma fi vazut cu manusi chirurgicale prin pamantul noroit cum indesam la radacinile plantelor. Sper sa se si prinda si sa dea si roade acum. Nici nu stiu daca le-am pus cum trebuie.. dar o sa vad eu. Problema e ca trebuie sa le ud in fiecare seara la radacina si nu stropite cu furtunul ca cica se rup. Nu prea stiu cand o sa o fac... probabil noaptea cum face Gio treaba ca daca ar fi dupa Robert care nu are rabdare le-ar uda de maine toata gradina mea de legume ar fi o amintire.

Fug la poze!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI MARK,DANIEL ALEXANDRU,CLARA FRANCESCA,MARIUCA SI ANDREEA!!!!!!!!SA CRESTETI MARI SI CUMINTEI PUIUTI!
ANAS,multa sanatate tatalui tau si sa dea Domnul sa fie totul bine.iar tu ai grija de tine si bebe
ANAB,of ce greu tre sa-i fie bunicului tau...multa sanatate
DENISA,ce bine a luat emma in greutate,sa o tineti tot asa
TEOLINDA,AI tot timpul carnita proaspata,sau descongelezi pt papanas?si iaurtul e pt copii,sau normal?
BEE,mai dar ana nu mai are nevoie de masaje si alte alea daca se intoarce asa rapid pe burtica...mama pe ea,ia saa vezi ca incepe sa se cuminteascA
INGRID,bine ca nu s-a intamplat nik rau,lasa ca se repara masina..
MARAKI,sper sa va reveniti repede cu finantele,bine ca are cine sa va ajute...lui angelos
dani a inceput sa pape cate un borcanas(130gr)de piure de fructe pe la 9.30+vreo 90ml de lapte,apoi mai papa pe la 1.00 cam 180 de lapte(praf+titzi+1lgt cereale),apoi la 5.00inca 180ml,apoi la 21.00 si la 21.30se culca.se mai fatzaie noaptea si mai papa e la 4.30/5.00inainte sa plec eu la munca...aici e o caldura deja insuportabila,27/29grade,asa ca dani iese afara la pantaloni scurti,iar noaptea doarme in body cu maneca scurta si invelit cu cearsaf .fara sosete...si dimineata se trezeste pe la 8.30 si a invatat sa se intoarca singurel pe spate(ca inca doarme exclusiv pe burta )si gangure singurel...
GIO,CATA,PISOI,DANAENE,CRISU,NICO,ALINA

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

MIRELA ca bine zici.. felicitari sarbatoritilor zilei. Deh.. roza-scleroza si timpul asta limitat ne ia mintile si nu mai facem ce trebuie. Scuze mamici ca am uitat sa va felicitam la timp.

Felicitari si pt Dani ca i-a iesit intoarcerea. Nicolas se ridica frate de se sprijina doar pe abdomen, ridica si trunchiul si picioarele, face cosuletul dar inca nu s-a intors.
Eu il invelesc doar cu paturica, ca si asta iarna... si nu se dezveleste pt ca nu are cum, dormind doar pe burtica.
Nu ii dau carnita proaspata ca doar ii fierb un cubulet in fiecare zi dar am portionat-o si am bagat la congelator.Eu ii fac zilnic supica pt ca i-am facut odata pt 2 zile si am congelat-o dar nu mi-a mai placut gustul si asa ca prefer sa stau in oale zilnic.
Iaurtul este natur, nu pt bebenaci, asa mi-a zis pediatra sa ii dau. As putea sa ii fac din lapte de vaca... sa ii iau lapte de la mamaicile astea cu vaci de-aici de la mine din "sat" dar nu cred ca e tocmai indicat asa ca... vad ca astea ii priesc.
Simplu nu vrea sa il pape ca e cam acru, evident, si d-asta bag banana si putine cereale.

Ma intorc la poze.. am reusit sa pun 10 poze noi ... mai bag si sa mai si vizionez cate ceva. Oricum Daria de Deea e bestiaaaaaal cu freza ei.Super super dulcica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ma, cum naiba aveti voi timp sa scrieti atat pe forum? Cand zic si eu ca v-am ajuns din urma va pierd iara. Ca sa nu mai spun ca citind atat de mult atunci cand trebuie sa raspund habar nu am ce si cui vroiam sa-i zic.
La mine in casa inca-i debandada, sper ca saptamana asta sa finalizam ca m-am saturat de brambureala asta, mai ales ca o cam zapacesc si pe Ioana, ia-o, mut-o, scoate-o, ca sa evit zgomotele si praful.
Noi altfel suntem bine, ne acomodam una cu alta, eu cu hachitele ei ea cu nestiinta mea. Saptamana asta chemam si pediatrul acasa si ar trebui sa ajung si la eco de sold ca era suspecta la iesirea din spital de displazie. Sper sa nu fie cazul sa sedem intr-un aparat din ala. Inca ne tzitzilim, n-am bagat alte alimente in completare, cred ca de luna viitoare(a 4-a) incepem si noi cu suculetele(mar, portocala, morcov, piersica).
Eu mi-am luat "batista bebelusului" dar n-am folosit-o niciodata, nici macar de proba, una pentru ca am comandat-o din disperare cand avea mucisori si a ajuns cand s-a facut bine si doi cred ca Ioana se cam sperie de aspirator.
Bai, am de calcat o gramada de rufe...n-am nici un chef dar am tot amanat si s-au cam adunat.
Va pup si va urez o zi cat mai buna..poate revin

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna fetelor,

Cand sa ma apuc sa scriu si eu vad ca se aude Angelo s-a trezit Trebuie sa-i dau prin blender carnita si legumele, astept sa se raceasca....Teolinda, e iaurt normal cu 3,5% grasimi? Anasebe te asteptam cu vesti bune despre tatal tau!!! Sanatate multa si refacere rapida dupa operatie Anabordea sanatate bunicului si sa scape mai repede din spital
Mirela santem vai de noi cu finantele, din cauza asta nu a venit mama pana acum, ea nu poate veni cu autocarul iar de avion inca nu avem bani, mama e pensionara.....intru mai tarziu fetelor, pupici la bebei

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Maraki - da, iaurt cu 3,5 la suta grasime.Pofta buna lui Angelos si mai vinde si tu niste ponturi de mancarici.Si Nicolas s-a trezit dar abia pe la 4 ii dau iaurtul cu banana. Cred ca-l scot putin prin curte acum ca e soare si nu bate nici vantul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Eu sunt pe aici, intre traduceri.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI: CLARA FRANCESCA,MARIUCA, ANDREEA, DANIEL ALEXANDRU si tapirul meu, sa fie sanatosi, norocosi si sa le aduca bucurii multe parintilor!
INGRID, merci de aprecieri. Nasol ce s-a intamplat cu masina, eu mor de oftica cand pateste ceva Krote a mea, si nu a patit nimic pana acum decat niste zgarieturi facute de nu stiu cine, ca daca stiam:
Sper sa v-o repare repede si sa nu mai aveti probleme. Chiar cu Casco si tot e aiurea, ca dureaza.
MIRELUTA si LILIANA, multumim de urari. Azi facem si noi 4 luni, cand au trecut astea 4 luni nu stiu, parca a fost ieri.
LILIANA, vezi ca iaurturile "Ulcica" si "Olympus" de la Brenac nu sunt acre, eu numai de alea imi cumpar, ca nu imi place gustul acru, astea nu sunt deloc acre. Se gasesc la Cora si Mega Image, or mai fi si in alta parte dar eu de acolo cumpar.
MARCH, tin pumnii pentru eco de la sold.
MARAKI, sanatate sa fie, ca banii se fac.
Gata, ma intorc la tradus.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

LILIANA, misto Itsy Bitsy ala. Merci ca ne-ai zis. Io sunt conectata pe internet, ca am combinuta in living si doarme bebe acolo impreuna cu matzele.
Mi-a intrat matza alba in calduri, de o saptamana miauna jalnic, am facut programare la vet si sambata il scap de oute.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

La multi ani bebelusilor de azi si celor de ieri si celor carora nu le-am spus pentru ca am intrat mai rar.
Ana insanatosire grabnica taticului tau si toate cele bune.
Teolinda scoate-l urgent pe al meu baiat din categoria grea ca saracul nu are deloc aer de obez sau de grasan . Si asta chiar dc are aproximativ 9 kg. Nu se vad asa mult in sensul ca nu atarna suncile pe el sau nu are 50 de pliuri pe fiecare picior. Asa e constitutia lui adica pare a avea multe kg dar grasan nu si obez nici atat. Tie ti se pare in pozele pe care le vezi ca gras tare, ca incep sa imi fac probleme cu toate ca pediatra ( care nu e adepta grasilor) a zis ca arata exact cum trebuie adica nici gras dar nici slab. Iar de mancat sa stii ca papa mai putin decat Nicolas in sesnul ca el are 3 mese de lapte si una de piure cu carne, deci.....nici indopat nu e.Mi_as face probleme dc nu s_ar intoarce pe toate partile ( si o face de la doua luni, se taraste pe jos dela 3 luni) dc nu ar fi activ insa la cat misca ...si la ce face ...poate sa aiba si 13 kg la un an .
Fetele ai mei arinti pleaca vineri , Marian intra in spital maine si joi se opereaza deci poate de vineri fac si eu prezenta zilnica.
Am mai completat in tabel sa imi spuneti dc iar am batut campii si am scris prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

marchplayer - "Ma, cum naiba aveti voi timp sa scrieti atat pe forum ? Cand zic si eu ca v-am ajuns din urma va pierd iara. Ca sa nu mai spun ca citind atat de mult atunci cand trebuie sa raspund habar nu am ce si cui vroiam sa-i zic."

Sa stii ca subscriu ! Fetele astea sunt de fapt niste superfete - pe bune nu stiu de unde aveti atata timp si energie sa scrieti ! Eu sunt vai steaua mea ca sa zic asa - nici nu mai stiu ce cui sa-i raspund - e totul de-a valma in capul meu - am crezut ca dupa ce nasc imi trece da pe naiba parca ma tampesc mai rau pe zi ce trece. Oricum multumim mult pentru laude. M-am uitat si eu pe pozele voastre de la botez si nu numai - de fapt asa imi inchei eu seara inainte se ma culc - intru pe contul nostru comun si ma uit ce copii frumosi avem cu toatele si imi dau lacrimile cu bucurie.

Va stresez si eu cu o intrebare - din ce am retinut eu ca iar am citit pe diagonala cam multa lume de pe aici a inceput cu supici si alte dintr-astea. E totusi cineva care are de gand sa inceapa abia la 6 luni asa cum avem si noi ?

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput