Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova eu cu paturica subtire o invelesc...si body cu mineca scurta...Bia nu-si trage patura in cap..pupici lui Marco!

poze noi - simbata 13 mai
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Multumesc Teolinda
Sa vad cum va papa si astazi daca nu sun pediatra.
M-am oprit si cu sucurile si cu piureurile, am zis ca poate de la ele sa faca asa, dar se pare ca nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

LILIANA, spor la facut papa buna papanasului.
NICOLE, subscriu la cele spuse de BEE.
GIO, eu invelesc bebele cu paturica, pilotica, pledulet, depinde de cat de frig e. Avem sac de dormit dar nu prea ii place in el, asa ca nu prea l-am folosit.
Ce am remarcat in ultimul timp e ca suge la greu si paturica si pilotica si tot ce e in jurul lui.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Teolinda, multam. Branzica o faci din lapte praf? Si ce iaurt ii dai?
Giova, eu o acopar de cand s-a nascut cu o paturica subtire! Dar ea n-are probleme cu dezvelitul, sau trasul paturii peste cap. Cand doarme e tare linistita. Se agita doar de foame si atunci m-am trezit imediat sa-i fac lapticul (inca se scoala la 12 noaptea si la 4).
Crisu, nu are cumva si colici? Poate nu-i prieste ceva ce i-ai introdus in alimentatie. Eu stiu ca noi cu cerealele n-am avut deloc succes (desi tare ii placeau la gust). A facut colici de la ele, gaze si era tare agitata.
Acum fetelor, nu dati cu pietre. Eu am fost cea mai mare adepta a cerealelor, pana m-am prins ca Anei nu-i priesc. CE-i bun pt multi, pentru unii pur si simplu nu merge. Asa ca fiti atente.
. Fii-mea inca doarme! Record absolut! Voi lesina de emotie. De o ora e in pat. Ptiu sa n-o deochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

GIO pai nici Nicolas nu a vrut supa ci piure, nu f gros dar nici apos, cam de consistenta unui iaurt.
Pai am trecut pe papa serios de la 5 luni mai ales ca ciuciu ZUZU de la mine iar d-ala praf manca f putin la inceput. Acum baga bine si laptic si papica.Abia asteapta cand ma vede ca ii pregatesc si a inceput si el sa deschida gura cand vede lingurita.Stai sa il vedem la kg.
Maine ma duc sa il vada o neonatoloaga si sa depun dosarul pt indemnizatie ca nici pana acum nu l-am depus. Nici alocatie ... nimic.
Lasa ca ii iau pe toti odata ca oricum abia in septembrie plecam la mare, noi vrem in Antalya la un club unde sa vegetam cu puradelul langa noi ca de alergat prin soare nu prea mai merge cu el.

ANda - merci
Bee- branzica din 250ml lapte praf cu 2 tablete de Ca lactic. Ii dau iaurt Milli sau Campina.Ii pun in iaurt banana si o mas de cereale cu tapioca, porumb si orez.

Piua ca nu mai sta papanasul!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetelor!
CATA, va asteptam joi! Scumpa tare Bia cu palariuta! Sa stii ca mi-a zis pediatra ca si de la constipatie se face febra.
MIRELA, nu stiu cum te descurci! Pupici de la noi si multa putere!
DENISA, grasunica si EMMA! Pupici!
TEOLINDA, tinem pumnii sa iasa bine analiza!
GIOVA, ce de treaba faci noaptea! Bravo! Noi dormim cu Ayan in pat, deci il invelesc cu pilota cu care ma invelesc si eu.
DANA , succes cu zugravitul! Si sa iasa super botezul! Mereu ma gandesc cum te descurci cu printesele.
NICO, pupici si Dariei si tie!
ANASEBE, felicitari pentru Tiberiu! Se vede si in poze ca e grasan! Multa sanatate tatalui tau!
ANA M, am vazut ca te-am socat cu socrosenia. Acum am vizionat poze cu Clara. Este foarte frumoasa si dragalasa! Eu zic ca seamana cu tine!
MONI, ce suparata e Diana in poze! De ce era asa nervoasa?
Noi am primit ieri si celelalte piese de la robotul de bucatarie. Am facut suc de mere si a papat si Ayan si mai mult eu .
Nici noi nu am avut reactii de la vaccin.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am mai vizionat niste poze, ca eram restanta ..l-am vazut pe Mark, mama ce burtik are si ce fetishoara dulce...Pe Diana a lui Moni, nervoasa foc, ce mutritze poate sa scoata din ea..m-am mai uitat la Nicolas, seamana cu nepotul meu cand era mic, frumos de pica... la toti!
Eu sunt turbata.., sotzul a facut un accident cu masina, a intrat un bou in el, usile de pe dreapta sunt frumos indoite, asa ca si-a petrecut azi timpul pe la politie si asigurari..misto faza, mai ales ca aveam mai multe drumuri de facut, iar cei de la reparatii cine stie cand fac rost de ambele usi, intr-un cuvant fara masina e ca naiba!
Nico..eu am un biberon din sticla trimis de prietea mea din Germania, care cik a citit ea nu stiu unde ca e nociv pt copil sa sterilizezi biberoane din plastic la microunde (nici vb sa incalzesti laptele acolo) si ca cele din sticla sunt cele mai bune. Pacat ca are un pic mai mare gaura, asa ca fetitza inghite cam repede (nu e pt cereale), nici nu stiu daca e un avantaj ca termina iute masa sau nu...Dar nu-mi fac probleme de genul asta, ca daca ar fi sa citesti tot ce nu trebuie la copil...te muti in padure si traieste ca pe vremea lui Pazvante...asa ca merg la mine si biberoanele din plastic si cele din sticla f. bine.
Iar cu diversificarea, la copilashii hraniti artificial e de preferat sa se inceapa mai devreme decat la ceilalti, pt un aport mai mare de nutrienti, adik taman cand am inceput si eu, mai ales daca nu prea bea laptic. Oricum, nu i-am suprimat nici una din mesele de lapte, sucul de morcovi il bea cu placere intre mese (o data pe zi) si chiar ii face pofta. Sapt viitoare incep cu cel de mere, dupa le combin, ulterior trec la cereale fara gluten. Trebuie, cred ca s-a saturat de lapte... dragalashei si nu te mai stresa!
Cata, ma bucur ca Bia a trecut cu bine peste vaccin, o sa vezi ca ii scade febra, iar cu vomatul cum ai zis si tu poate fi o reactie. puiutzei tale!
Ana, imi pare rau pt taticul tau, sa dea Dumnezeu sa fie totul ok!
Giova, eu o invelesc pe micutza cu o paturica subtire, pana pe la mijloc, dar atata se impinge in sus ca se descopera...asa ca noaptea mai sunt si eu pe faza sa nu ii fie rece nasul si mainile, oricum e cald la ea in camera, se acumuleaza caldura peste zi. lui Marcolino cel frumos si bafta la concurs!
Ma duc sa intind niste rufe si poate ma culc putin...il las pe tatic sa se ocupe de Diana.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumim fetelor de raspunsuri. Deseara incerc cu un pled subtire.Daca e adormit, e ok, ca nu-l mai trage in gura sau pe fata.
Liliana al meu nu mananca o masa completa de supa sau branzica. la noi, inca, tot laptele e baza. sa vezi cum da din maini si picioruse cand vede sticluta de lapte.
Imediat papam branzica, sa vedem daca-i mai place ca ieri.
Supica mea tot asa moale e, ca si a ta.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

GIO - stai linistita ca la inceput nu mananca toate cantitatie pregatite..e normal insa treptat va incepe sa pape din ce in ce mai bine. Rabdare sa ai sa-i dai si sa insisti (atat cat trebuie) ca alfel .. Nicolas se smuceste continuu la masa si ma bodogane incat ar trebui sa nu ii mai dau nimic de mancare dar totusi asta e stilul lui de ma manca.
Eu tocmai i-am dat si piureul de legume cu carnita de vitel de lapte si a papacit bine.Acum s-a bagat la nanica.

INGRID - multumim de aprecieri. Noi n-am mai apucat sa vedem nimic nou si nici poze sa mai punem. Fug acum sa intind rufele ca nu am apucat.. sa mi le invarteasca si mie vantul putin ca sapt trecuta mi-am gasit suportul rasturnat de vant ba pe terasa, ba mi-l azvarlise in gradina... noroc ca nu erau hainele lui Nicolas.

Gagigi, pt cine nu stie este un post de radio pt bebenaci si parinti pe 99,3FM... super cantecele cu copii, super muzica , sfaturi, povestioare si istorioare.

Fug la rufe si revin!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Fetelor din Bucuresti recomandati-mi si mie un pediatru bun, va rog...pe undeva prin sectorul unu pentru ca nu avem masina si e mai greu cu deplasarea. Si apropo de sectorul unu...merge careva cu bebeii prin Herastrau? ca eu nu prea am companie.

Noi avem botezul duminica si mari emotii bineinteles...pe deasupra fetitza tuseste rasletz, nu are insa temperatura, dar mi-e teama sa nu fie totusi ceva. Asatazi mergem la doctor.

Mult curaj fetelor care au probleme, rabdare celor care se lupta cu diversificarea, laptic bun celor care mai alapteaza si pupici dulci la toti bebeii.

poze Clara

Mergi la inceput