Ai nostri ca brazii (ian-feb 05) - 16

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci, Coraly, o sa caut si pe net, dar sincera sa fiu, produsul mi se pare cam scump. Am aflat intre timp ca pt imunizare mai sunt si solutii autohtone ca sa zic asa. De ex. tinctura de echinaceea. De cand s-a nascut, Matei nu a facut nici un fel de analize, dar vreau sa-i fac cat de curand. Pediatra m-a sfatuit insa sa astept insanatosirea lui totala pt ca altfel valorile ar iesi deviate.
Ce dragut, Flaflo! Vreau si eu forma pt soldatei! Oare in RO unde gasesc? Bubu, tu ai asa ceva? Sa stii ca si lui Matei ii place la nebunie sufleul de conopida! Si eu ii fac des mancare in vas de iena. Am unul mic, special pt el.
Kris, felicitari pt progresele cu mersul!
Merci mult pt info, Patricia! Si eu ii voi face tot la o clinica privata, CMU. As mai vrea sa-mi spui daca aceste analize ti-au fost sugerate de medic sau le-ai cerut tu. Proba de urina nu a fost necesara?
Eu stau acum si ma intreb daca exista vreo metoda de masurare a gradului de imnunitate?! Stie cineva?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, astea au fost analizele pe care le-a recomandat dr ei de la medicover -dupa virsta, greutate, boli din familie (glicemia -pt ca avem in familie diabet. nu noi.); urina a fost necesara, insa atunci nu a facut, am stat o ora cu punguta sa faca. TRebuie sa ii iau eu acasa, e o punguta speciala, si asta pot face doar simbata. si kk la fel.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

fetele am si eu o rugaminte,cine ma poate ajuta cu niste povesti audio pe cd?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Dana, ai dreptate. Nici nu ma gandeam ca ar scapa de giardia in caz ca ar avea.

Patricia, si tu ai dreptate, trebuie sa fie crude. Aici se gasesc gata decojite si crude deci ii pot da asa.

Patricia, noi cand am fost la Medicover si am facut analize am avut noroc. Asistenta i-a nimerit vena din prima si Rayan a plans fff putin, m-am si mirat.
Poate ati nimerit voi la alta asistenta...

Aseara am fost la restaurant, invitati de o companie farmaceutica.
Ma rog, toate bune, dar Rayan care nu sta locului....., e foarte greu.
Chiar i-am spus sotului aseara ce ma faceam daca mai aveam alt copil mic? Categoric nu m-as descurca.
O diferenta mai mica de 3-4 nu intra in discutie, cel putin in cazul meu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Kris, poate nu ar strica sa ii iei ham pana vei simti tu ca e sigura pe ea.
Uite, Rayan chiar si acum vreo 2 saptamani, cum ajungeam la malul marii, pe alee alerga si se impedica. La fel a patit si in iarba care nu e perfect nivelata si el merge de 5 luni.
Bine, acum alearga bine, dar la inceput cand ieseam, mai foloseam hamul, deoarece nu ii placea sa il tin de manunta. Si ce frumos merge acum de manuta cu noi....

Flavia, i-am dat Osteocare deoarece pediatrul a vazut ca are picioarele putin curbate ( sotul meu care e ortoped mi-a spus ca e normal, dar te pui cu nebuna, adica cu mine?) si ne-a recomandat Calciu.
Eu am vazut multi copii mai mici decat Rayan pe aici care nu au deloc picioarele curbate, asa ca am zis ca nu discut, trebuie sa rezolv problema si asa am ajuns sa ii dau Osteocare, iar rezultatele se vad deja.
Alt motiv este faptul ca in timpul zilei nu prea iesim, sau ff putin, deci expunerea la soare este limitata. Daca am fi iesit zilnic 2-3 ore, nu cred ca mai era nevoie.

Dana, sanatate lui Cristi.

Oana, pe unde umbli?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Dar ati scris nu gluma.....nici nu am reusit sa citesc...

eu i/am dat sinuret si mucisorii s/au m/au fluidizat asa ca de ieri am inceput operatiunea pompa. partea proasta e ca tati nu e deacord cu ea, asa ca trebuie sa o folosim cand nu e el acasa.....cica traumatizez copilul...oricum cred ca ne stie tot cartierul.....Amaya buna ideea cu prosopul....

Bdana mie pediatra mi/a spus ca e la "moda" o viroza care incepe du diaree si apoi se sfarseste cu muci....dar care tin 1-2 sapt.

Acum un sfat, de fapt vreau o confirmare.....pot sa o scot acum afara (burtica e bine). ma gandesc ca e cald si frumos, nu bate vantul.....dar mama cica nu, ca daca mai ia ceva microbi/virusi ca si asa are organismul slabit......voi ce ati face?

Crinuta dar ce ce nu iesiti, doar au spus ca ai curte..?

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Scumpele mele , va multumesc din tot sufletul pt. cuvintele voastre , efectiv m-au atins la inima . Acum sunt mai linistita si sotul la fel .
Am sa mai dau o data si gata caci apoi mi se va incheia anul si teoria nu va mai fii valabila . Acum dau la stat unde este un examinator mai putin dificil si mai relaxant , cica nu e asa strict ci e mai prietenos si are studii psihologice , deci te si analizeaza sa vada care e problema si cum ma poate ajuta . Examenul dureaza mai mult de 30 minute si cica se face si o pauza in timpul examenului .
Mi-am schimbat instructorul si am sa iau in fiecare saptamana cate 2 ore de condus pana la examen prin iulie .
Examenul va avea loc in alt oras mai linistit , asa ca sper sa fie totul spre bine .
Eu am citit ce ati scris insa la majoritatea nu stiu ce sa zic , aici e altfel si eu nu cunosc denumirile unor anumite medicamente , etc ,
cat despre mancare trebuie sa va spun ceva , copilul oricat de putin ar manca nu moare de foame , organismul isi i-a atat cat are nevoie chiar dintr-un putin . Ei stiu exact ce fac , nu va mai faceti griji , da daca erau bb. mici mai ziceam dar acum nu mai e nevoie sa va facetio griji .
Crinuta Mandy mananca si cipsuri , ce tu crezi ca mananca o punga ? gusta si ei acolo doi trei , eu zic sa il lasi sa incerce aproape orice , mancare e mancare si nu conteaza daca e grasa , ei au nevoie de grasimi . DAI CE VREA , hahaha nu ti-am comandat am subliniat ca e mai relaxant si pt. tine sa ii dai mana libera , nu se va intampla nimic rau .
Mandy a fost cu noi de ziua mamei in Olanda , adica duminica la un balci si a papat vata pe bat , a fost in masinute cu mami , si api ne-am dus la canale sa facem o plimbare cu barca , i-a placut enorm insa s-a jucat cu mainile in apa si acum e racita .
Cam atat acum ma duc sa vad pozele voastre , cand am timp pun si eu poze de la balci si de pe barca .
Papapa !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Crinuta am vazut pozele voastre si am citit si mesajul tau disperat cu mancarea .
Dupa cum am scris nu trebuie , insa totusi sa-ti spun ce fac eu si ce ii dau lui Mandy ,
dimineata :
-7:30 lapte cu cereale
-9:00 biscuite
-10:30 fructe
-12:30 paine / sau borcanel mancare calda
-15:00 bucati salam
-18:00 mancare facuta de mami
-20:00 lapte cu cereale

ziua bea sigur 3 cani cu cate 200 ml. de suc de fructe
mancare care o fac eu e simple , carnea se face separat , legumele separat si cartofi sau orez .
Carnea fiarta sau prajita si legumele la fel , plus mai fac ca pt. gust niste sosuri care le cumar la plic pun apa si gata .
Aaaa sa nu uit lui Mandy ii plac f. mult stafidele , mananca in fiecare zi o cutiuta . Cand eu mananc cipsuri mananca si ea , de fapt tot ce mancam noi incearca si ea insa nu ii dau mult .
Sa nu crezi ca Mandy mananca mult din tot ce am spus , o zi e mai buna ca alta si tot asa , depinde de starea ei .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Ixxi, avem curte, dar dupa amiaza este fff cald si nu il pot tine mult.
Daca il scot, il scot pe la 17:00 si nu ma intreba cum urla cand intram in casa.

Alina Maria, ma bucur ca mai incerci.
Cu mancarea suntem toti de acord ca nu e ok asa ca suntem decisi sa mergem azi sau maine la pediatru si sa vedem ce si cum.
Azi abia a mancat 2-3 bucatele de carne si de peste si erau delicioase. Le-a adus sotul de la bucatarul spitalului care gateste de vis.
A mancat cateva bucatele de ardei gras, de castravete si rosie si carnea de care v-am spus si iaurt cu fructe. Daca asta e mancare de copil de 1,5 luni aproape, ma impusc. Sa fie oare de la dinti?
Au spart 4 in acelasi timp aproape si se pregatesc altii. Bine ar fi sa fie doar asta....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Crinuta, chiar daca au spart deja gingia, inca mai are o jena... Bia a slabit 1 kg dupa faza cu dintii, asa ca nu-i usor!
Liviana, eu am luat formele anul trecut de la Metro, e o cutie cu 5 bucati (copilas, copac, steluta, luna si masinuta). Incearca, poate gasesti si in Ro. Bia e incintata de ele!

Flavia si Bianca

Bia veselia

Mergi la inceput