Ai nostri ca brazii (ian-feb 05) - 16

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Pentru soldatei cred ca se pot folosi formele pt fursecuri care sunt din tabla sau plastic.....din pacate crisu nu vrea nimic uns....

Amaya si fetele care folosesc metoda aspiratorului.....de cate ori pe zi faceti curat prin nasucuri si atunci cand aspirati reusiti sa scoateti tot?

Kris si eu ii dau cand cu mana cand cu lingurita in timp ce mananca si ea cu o furculita (linguritele nu i se mai par interesante ).

adana eu am povesti, daca vrei putem incerca sa/ti trimit pe ym.

Crinuta am uitat ca la voi e vara .

Alina curaj, de data asta chiar nu mai ai ce pierde, asa ca mai incearca inca o data.

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Ixxi, din ce descrii eu as scoate-o afara. Fa cum simti tu ca e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Multumesc daniela de raspuns, sa stii ca am trimis/o afara chiar cu mama, azi vad ca nu a mai comentat.....

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Tomasa, si sa dea Doamnezeu sa scapi repede de probleme si sa revii la forma ta optimista.

Ixxi, noua pediatra ne-a interzis sa-l scoatem afara pana nu este complet vindecat, din 2 motive, unul: sa nu intre in contact cu alti virusi si microbi (exact ce a spus si mama ta) si sa-i intoarca boala si al doilea sa nu imbolnaveasca la randul lui si alti copii (ca pe mine si pe tati deja ne-a pus la pamant). Maine mergem si noi la control si sper sa ne dea unda verde sa iesim afara fiindca mi-e o ciuda cu vremea asta frumoasa si noi in casa...

Dana, multa sanatate piticului...apropo de racitul vara, nu stii cum e vorba: ca oamenii destepti racesc vara?

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ixxi, eu folosesc pompita cum vad ca incep sa-i curga, in primele 2 zile il aspiram cam la o ora, acum cam de 4-5 ori pe zi...de fiecare data trag pana nu mai iese nimic si nu mai fornaie cand respira. Daca nu mai iese nimic dar inca fornaie mai bag ser, astept putin si repet operatiunea.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, am vrut sa depun niste bani in contul acela cu cazul colegului tau dar nu m-au lasat pt ca nu am spsu cine e titular. in articolul trimis de tine pe mail nu se specifica titularul!!! si e ff imp! nu pot trimite altfel.
Te rog frumos, ma grabesc catre banca dar imi tb titularul, astept!

sau zi-mi altfel, cum pot sa contribui si eu?
merci mult
Dana

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Shobo, scrie aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=5

Contul este deschis la BRD Sucursala Militari si este pe numele de fata al Doinei-mamica (Doina POPA) - cel putin asa imi apare mie in BRD-NET.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Gata am pus pozele in albumul 16 luni .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Fetele, azi am fost sa vedem o gradinita si am fost incintati! Este cu predare in germana, engleza sau jumate-jumate! Ne-am gindit ca la inceput sa o dam doar la germana, sa nu o bulversam inutil cu a treia limba, iar poate mai tirziu sa o lasam si la engleza! Bia s-a simtit excelent acolo, mi-a intors spatele de cum am ajuns si abia am reusit sa o conving sa plecam! Deci din punctul asta de vedere nu vom avea probleme! Cel tirziu saptamina viitoare trebuie sa dau raspunsul, dar sint inca nehotarita! Poate sint putin panicara, dar pina acum Bia nu a stat cu nimeni altcineva (in afara de parintii mei).....
Alina, frumusica foc Mandy!

Flavia si Bianca

Bia veselia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara!
Of...abia mai apuc sa intru si sa va citesc...parca nu mai fac fata la treburile zilnice, insa recunosc ca la pranz dorm cot la cot cu Vlad, vreo 3 ore...m-a ajuns oboseala iar vremea din ce in ce mai calda ma toropeste . Azi a fost sotul liber si ne-a dus la Mall, la locul de joaca pt. pitici. Nu va spun ce incantat era Vlad de salteluta aceea cu bile colorate, si radea de nu mai putea cand se arunca un copil mai mare pe burta si sareau bilele. Am avut noroc ca erau doar 2-3 copilasi mai mari, ca altfel nu aveam cum sa-l las acolo de teama sa nu-l loveasca. Pana la urma s-a bagat tati dupa el in bile sa-l scoata. Si am fost si la Piciul pt. lucrusoare de vara, chiar nu avea nimic cu maneca scurta, toate ii ramasesera mici...Iar acum, cand va scriu, tocmai am terminat de calcat tona de rufe!

Alina Maria, am vazut pozele, iar Mandy e o dulce, ca de obicei!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput