Ai nostri ca brazii (ian-feb 05) - 16

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

MihaT, iti multumesc pt explicatie. O sa incerc si eu negresit.

BDana, sanatate lui Cristian!

Patri,
iti multumesc Astazi nu prea a vrut sa faca pasi.

Crinuta, am ham, dar se invarte cu el ca un titirez. Zici ca e un catelus si se lasa in fata prea mult.

Alina Maria, ma bucur pt decizia luata. Succes! Sunt super pozele de la balci. Wow, dar ce parc de distractii aveti? Si de Mandy ce sa mai zic, e o adevarata d-ra! Vad ca de suzi nu a-ti scapat.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Bubu05 , asteptam poze..

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nu am mai intrat ca m-am plimbat, azi am fost la deschiderea festivalului de film...

Am citit tot, dar nu am timp sa raspund.

Alina, vroiam sa iti zic ca am vazut pozele, e o dulce Mandy, o finuta ca tine. Si mi-ai facut o pofta de plimbat cu barca...:) Papagalii sunt ai tai? Frumoase pozele in masinuta, am facut si noi azi intr-o motocicleta, l-am dat iar.:)

Crinuta, am vazut si pozele tale, e un scump Rayan cum se joaca el cu fetita mulatra. Si plajele sunt superbe, mari. Aici sunt mici.:( Si Seb mananca mieji de seminte de floarea soarelui cand mancam noi.:)

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Poze de duminica de la reuniunea clubului din care facem parte de masini, de la piscina de la un prieten, de ieri si de azi de la festival si in masinute:aici
O sa vedeti si standul Romaniei (si steagul) si al Bulgariei la festival. Actorii i-am vazut, dar nu toti, ca am ajuns la sfarsit, si nu i-am putut prinde in poze, pe ecran am reusit, ca eram departe. Va imaginati cata lume este...

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

crinuta, voi aveti iarba in curte? ma gindesc ca poti instala o umbrela mare sau chiar niste pinze speciale, aici se gasesc de tot felul pe care le pui pe stilpi sau le agati de ceva inalt, sub copertina poti pune o piscinuta si gata locul de joaca !
azi n-am nimic de mincare , cred ca voi fierbe un crenvusti pt dumnealui , iaurt cu fructe, brinza topita felii care ii place f mult.... azi noapte a dormit neintors, dar la 3 a sunat telefonul sotului, un coleg voia sa-i spuna ca nu mai e nevoie sa se trezeasca la 6 pt un job !
va pup, ma duc sa cumpar niste felicitari pt un bebe care va veni in curind si pt un botez (la alt )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Kris din experienta mea hamul e bun doar dupa ce merge foarte bine singurica. Altfel ori se tranteste in fata ori se invarte.

Ixxi apropo de pompa minune... Cand a avut prima data Victorila mucishori, in inauarie ii tot trageam cu pompa minune. Doar ca ma tot miram de ce nu i se opreste secretia nazala. Am sunat doctorita si mi-a spus fie sa renunt ded tot la pompa fie sa ii scot oar seara la culcare. Asa am facut si in doua zile nasul nu mai curgea. Eu si acum o mai folosesc cand are mucisori doar ca mai moderat. Eu nu o cuplez la aprirator ci aspir cu gura mea.

Oana cred ca v-ati distrat bine in week end. Foarte frumoase pozele!!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liviana, uite, am pus pozele:

Tudor si Matei la nisip

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

OanaC, sunt frumoase pozele . Ce minunatie de baiat ai! De mic va prinde drag de masini. Si intrarea aceea fastuoasa de la festival....! Iti multumim ca ne pui poze de la asemenea evenimente. Si tu arati bine, eu din pacate nu prea te-am observat prin poze. Presupun ca cel in tricou portocaliu e George? Ce mai Seb, se simtea in largul lui!
Eu din pacate nu am avut ocazia sa ies la asemenea evenimente , sotul meu nu prea are acest obicei. Dar poate voi iesi singura, cand mai creste Bia, daca nu vine repede bb2. la intreaga familie.

AnaMaria, si eu cred acelasi lucru despre ham.

SA AVETI O ZI CAT MAI LINISTITA!

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Kris am uitat sa-ti sun care e de fapt paradoxu'. Dupa ce a inceput sa mearga bine Victor nu a mai suportat sa-i pun hamu' sau sa simta ca vreau sa-l sustin in vreun fel. Asadar nu l-am folosit deloc.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Catiflo, in curte e gresie, pe toata suprafata. Parca am pus si 2 poze din curte, nu mai stiu.
Tot ce pot pune e o masa, scaune de plastic, eventual leagan, dar chiar acum cand am deschis geamul m-a palit o caldura de afara, astfel incat l-am inchis si stau cu AC. Ce sa iesim afara acum, e exlus, poate mai tarziu.

Oana, da, Rayan se joaca cu toata lumea si asta ma bucura nespus. Asa vreau sa fie mereu, sociabil si bun la suflet.

Am fost aseara la pediatru care zice ca eu ma stresez degeaba, ca e de la dinti, dar ca ma intelege ca asa sunt mamele, insa pentru linistea mea imi da analize, asta ca sa ma conving eu ca nu e nimic.
Nu pricep de ce urla Rayan la control. Ce i-a facut, s-a uitat in gat, gura, urechi, l-a palpat, ascultat inima, plamini si micutul meu urla de zici ca cine stie ce ii face...

Ma rog, aseara in spital m-am intalnit cu o dr internista pe care o cunosc, mi-a spus ca si copiii ei mananca f putin din cauza caldurii, deci sa nu-mi fac griji.
Daca seamana cu mine Rayan asa ar trebui sa fie. Nici eu nu pot manca cand e cald, dar el manca bine merci vara trecuta.
Ma rog, sa vedem ce si cum.

Acum vestea bomba: de aseara Rayan spune litera M si implicit Mama.
Nu ii iese mereu Mama, mai scapa si Baba, dar a spus M de multe ori.
Tati l-a facut sa spuna, ii tot repeta Mam, mam, mam intr-un magazin, iar cand a spus prima data eu nu am auzit, fiind departe de ei si bineinteles ca nu l-am crezut pe sot cand mi-a spus.
In masina a repetat si tot nu am crezut, am zis ca mi s-a parut, mai ales ca mai scapa si baba, insa cand am ajuns acasa inainte sa intram am auzit clar mama si am ramas masca.
Azi dimineata l-am pus sa repete si a spus iar M, dar culmea e ca il pronunta cu buzele aiurea. Iarasi pune incisivii de sus peste buza de jos, dar cu toate astea iese M.
Sunt foarte bucuroasa de acest progres si sper ca in scurt timp sa spuna doar Mama, fara baba, hehe.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput