Ai nostri ca brazii (ian-feb 05) - 16

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Ieri am fost si noi pe ortoped, la Jianu. Alexandra nu are nimic, nu e nevoie de ghetute ortopedice si mersul pe varfuri se va corecta de la sine in cateva luni. Normal, ca in cabinet nu a mai mers pe varfuri si ma gandeam ca dr. o sa creada ca exagerez...In fine, m-am linistit. I-am si spus dr. ca am ctit pe internet o gramada de opinii dar una e cand iti vede copilul cineva avizat. Sunt fericita!
A, si a spus ca 9 din 10 copii se nasc cu picioarele putin intoarse in interior. Si ca ele se corecteaza nu datorita masajului ci naturii: Credeti doamna, ca celor de la casa de copii le face cineva masaj? Nu de alta, dar eu i-am facut masaj cam 1 zi din 7, poate chiar mai rar si mi-era teama sa nu ma certe.
Pupici!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Tomasa, am vazut pozele. Ce bine arati. In ce parc sunt facute? Mama, mama deja va luptati la nisip. Mie mi-e groaza de etapa asta.
OanaC - imi place de voi ca tot timpul iesiti in diverse locuri. Bravo voua!
Alina - i-a fost frica lui Mandy de barca?

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, ce m-a emotionat ce ai povestit referitor la "mama". Vezi ca zice si Rayan "m"! Ce mult m-a bucurat aceasta veste. Bravo!
Poate dr. are dreptate, poate fi si de la dinti si binenteles de la caldura, lucru pe care tu nu l-ai luat in calcul. la ": mam, mama" ! Cred ca te-a emotionat pana la lacrimi.

Ubi, ce ma bucur ca Alexandra nu are nimic. Dar pt linistea ta bine ca te-ai dus la Jianu, care stiu ca este unul dintre cei mai buni ortopezi pediatri.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ma bucur ca v-au pla cut pozele! O sa va mai fac de la festival si cu Cannesul pe perioada festivalului, sa vedeti si voi. Dar e asa de aglomerat ca nici nu pot sa fac poze. A scris in ziar alaltaieri ca va creste (incepand de ieri) populatia Cannesului de la 70000 de locuitori la 200000. Va imaginati, triplu...Bine ca fi-miu sta in carut, ca altfel nu puteam sa ies. Si imi place, mai vezi un actor, un prezentator, diferite activitati, lume buna...

Kris, merci pt compliment, in afara de faptul ca-s grasa, si eu zic ca arat bine. Merci! Stai linistita ca nici al meu nu prea iese decat acolo unde-s prietenii din club, in rest...ma rog de el o gramada. Uite, sunt de 5 ani in Cannes, locuiesc la nici 5 minute de Palatul festivalului de mers pe jos, si nu am fost niciodata la deschidere, cand e cel mai frumos. Dar de acum ies mereu, i-am spus si nu are ce sa zica. Acum il bag pe Seb ca are nevoie de aer. Da, cel in portocaliu e George.:)

Ubi, iesim, ca nu ne costa nimic! Foarte rar luam ceva, dar cand am bani iau. Ti-a spus dr cumva pe la ce varsta se indreapta mersul ca ma intereseaza si pe mine? Seb si acum merge cu piciorul drept in interior.

Tomasa, am vazut pozele, ce scumpi sunt ei cum se joaca in nisip. baietei mari, ce mai! Pupici si la mamici si pitici!

Ana Maria, ne-am distrat, da, dar sa sti ca nu a fost niciodata distractie mai mare ca acum cand il avem pe Seb. De exemplu, la miscina, el vroia sa intre, noroc ca am fost sa cumpar ceva si am ajuns dupa ce au iesit baietii din piscina, ca altfel era tragedie daca ii vedea. Si i-a bagat George manuta si era mort de ras, ca stropea cu apa. Momentele astea nu le aveam inainte, asa ca distractia este si mai mare. A avut grija Seb sa imi scoata puloverul lui din geanta inainte sa plecam si spre seara s-a lasat rece, si i-am pus o bluza cu maneca lunga a gazdei. In pozele de la piscina se vede. Va imaginati cum arata... Legat de pompa, si noua ni s-a recomandat aici sa insistam pe curatatul nasului inainte de nani, ca sa poata respira bine in somn.

Crinuta, felicitari pentru "mama", ai vazut ca a reusit?! Si Seb vara trecuta manca doar iaurtele, din cauza caldurii.:)

Pupici!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

OanaC- a spus ca poate dura cateva luni, dar ca se indreapta singur. Alex merge norma cu picioarele dar paseste cateodata pe varfuri. Dr. chiar imi spunea ca unii copii incep sa mearga cu ambele picioare in interior dar ca in timp se indreapta. A, si mi-a mai zis ca in casa sa fie tinuti cu sosete. Ca dupa ce ca abia isi cara propria greutate, mai trebuie sa taraie si ghetutele dupa ei. Comparatia a fost: e ca si cum v-as pune pe d-stra sa mergeti in clapari pe Magheru.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da fetelor, m-a emotionat foarte tare. E un mare progres chiar daca nu ii iesei constant dar faptul ca a inceput sa spuna M e mare lucru.

Ubi, nu ti-a dat ceva exercitii pentru mersul pe varfuri? De unde e atat de sigur ca se rezolva in cateva luni?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, ma bucur tare, tare ca Rayan spune "mama", cred ca esti super fericita! Bravo!

Ubi, bine ca Alexandra nu are nimic si te-ai linistit si tu!

Voi tot vorbiti ca mergeti cu puii la analize, la controale...noi nu am mai fost demult si ma tot gandesc daca Vlad e ok...bine, el nu are nimic, dar as vrea la sange macar sa-i fac niste analize...trebuie sa mergem cu el la pediatra noastra sa mai vorbim...dar sa vedem cand.

Tomasa, Liviana, v-am admirat la nisip, Matei si Tudor sunt niste scumpici!

Kris, eu am folosit putin hamul afara, dar cand mergea numai in picoare in casa. Iar afara mie mi-a fost folositor pt. ca Vlad era impiedicat rau si il tineam sa nu cada.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Salutare fetelor,

Cred ca m-ati dat disparuta, insa am avut o mie de pb de rezolvat. Am citit aproape tot, ba am vazut si ceva poze, insa n-am avut timp sa scriu, desi cu sufletul am fost alaturi de voi.

Am vazut ca mai sunt si alti copilasi bolnaviori, ne inscriem si noi in gasca.
Martea trecuta i-am facut Ruxandrei AR-ul, dupa indelungi codeli si de doua zile/nopti ne luptam cu febra, azi-noapte am chemat Salvarea, in cele din urma am anulat deoarece m-am enervat ca dura 1 ora pana cand venea (timp in care i-a mai scazut un pic temperatura).
Are si cateva pete rosii, cu conturul usor reliefat. Va intreb acum si pe voi, cele care ati facut AR-ul, ce reactie au avut copilasii/daca au avut? Cum aratau petele?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Crinuta, Ruxi era la extrema cealalta: ii spunea "mama" si lui tat-so. Felicitari pt progres !

Ubi, vreau si eu s-ajungi la Jianu. Imi dai si mie nr. de la cabinet pe PM, te rog frumos.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Erica Cristi nu a avut nici un fel de reactii dupa vacc AR. Dar nu e o regula asta. Pot face chiar si o forma usoara de rujeola, unii copii.

Am vazut si eu foto cu cei doi baietei dragalasi, Tudor si Matei, care sunt frumosi si jucausi foc. si am vazut-o si pe mamica Irina, cu talie de adolescenta.

Oana C Seb are o privire de smecheras de ma baga in boala.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput