Ai nostri ca brazii (ian-feb 05) - 16

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Coraly,mie mi-a fost recomandat de DR.Stanciu acest sirop.Tu stii sigur ce nu trebuie administrat copiilor sub 3 ani? Daca este asa banuiesc ca trebuia sa scrie pe flacol,in mod normal si medicul cred ca nu mi-l recomanda.Eu i-am dat Alexiei de 2 luni acest sirop.Chiar si distripuitoarea de unde l-am cumparat spunea ca-i da nepotelului ei si cred ca ar fi stiut lucrul asta.
Sigur vb despre acelasi produs ALOE BERRY NECTAR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Oana Cretu, sa stii ca si eu observasem in motto, dar...nu stiu de ce nu ti-am zis, am tot omis...

Crinuta, si eu ii dau lui Vlad numai cu lingurite de inox, cred ca de la 10 luni, nu mai are lingurita lui aia de bb, pt. ca lui trebuie sa-i dau cu lingurita plina cu varf sa pape si in aia nu avea loc.

Kris, si lui Vlad ii mai dau din mana, dar branzica, cascaval, soldatei, omleta...si banana la fel, i-o rupeam si ii bagam in gura, dar de vreo 2 saptamani vrea sa o tina el in mana si sa muste singur.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, sunt superbe pozele da la malul marii!

MihaT, dr Stanciu e cel mai citit in ceea ce priveste noutatile . Lucrand in spital este f bine pus la punct cu toate noutatile in ceea ce priveste medicamentatia! Recomanda numai lucruri scumpe si bune in acelasi timp. Il recomand cu caldura si celorlate fete.

Patri, si noi mancam 90% graham, dar m-am obisnuit sa-i dau si cu ciorbita, sosuri. Daca e f proaspata, o maninca si goala, e atrasa de miros. Cred ca nu e rau!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Liviana, eu ung o felie de piine cu brinza topita, eventual o felie de sunculita proaspata si am o forma cu care ii tai soldateii. Cind nu aveam forma ii taiam fisii verticale din felia de piine.
Crinuta, de ce v-a recomandat Osteocare? La noi nu a aparut inca, prietena mea l-a comandat din Anglia. Ma bate gindul sa-i dau si eu Biancai, dar pediatra m-a sfatuit sa astept pina la 2 ani, ca de cele mai multe ori piciorusele se indreapta de la sine! Despre sufleuri pot sa iti spun ca nu am o reteta stabila, fac tot felul de combinatii. Important e oul, smintina si cascavalul ras ca sa "lege" legumele, in rest se mai poate adauga si carne macinata sau piept de pui. Preferatul Biancai este sufleul de conopida (+ morcovi, cartofi, carne macinata si patrunjel verde). Cel mai bine se face in vase de jena!
Kris, si Bianca a avut o perioada cind nu mai vroia lingurita, dar i-a trecut. Nu stiu daca a fost de la dint sau doar un moft!

Flavia si Bianca

Bia veselia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Flavia, Bubu05, vreau sa stiu si eu ce sunt aia soldatei? Spre mea , nu stiu.

Fetelor, mai cumparati pui? Inafara de carne de vita si peste ce le mai dati sa manance?

Crinuta, si eu i-am mai dau mieji de seminte de floarea soarele direct in gurita, dar cu o teama mare. M-a vazut ciupind cateva si mi-a cerut.

Aaaaaaaaaaaa am uitat sa va spun, Bia a facut astazi de vreo 5 ori vreo 20 de pasi legati. Acum sta in picioare pret de 5 min. O las sa mearga mai mult pe iarba, caci pe aleee mi-e tare frica sa nu cada si sa-si sparga ceva. Patri, Rebb cum se mai descurca? In casa este retinuta, chiar si cu incaltaminte. Noi suntem pe dos: avem mai mult curaj afara.

va

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Kris,multumesc!!! Si eu am incredere in DR.Stanciu.

Iti raspund eu ,soldatei sunt bucatele mici de paine ,unse cu unt,cu gem,miere ce vrei tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Crinuta, scuze ca ma bag si eu in lapte, dar sa nu te astepti sa nu aiba geardia de la semintele de floarea soarelui. Din ce stiu eu, cele de dovleac au propietati ant-geardia. Sigur, au si cele de floare beneficiile lor, deci ii poti da, fara problema.

Noi am inceput prima raceala din viata. Abia ii trecuse cat de cat diareea si acum ii curge nasul. Sunt secretii curgatoare si atat, inca. Sper sa nu se inrautateasca situatia. Imi fac tot felul de mustrari, unde l-am tinut, de ce nu la-m imbracat...in fine. Nu a racit toata iarna si raceste acum, cand e cald afara.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liviana, Crinuta .

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Dana, sanatate multa lui Cris. Off, ce rau imi pare! Din pacate e inevitabil, vom tot trece prin de-astea de acum incolo...Macar tu stii mai bine cum sa-l ingrijesti. Pupici racitului mic.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, analizele au fost facute la Medicover, singe luat din vena...a fost destul de greu, a plins mult si a fost suparata si nervoasa pe urma toata ziua. Dar e bine sa fie facute si acum stau linistita, dar mai trebuie sa ii fac si pipi/kk.
I-am facut asa: Hemograma cu form leucocitara, Hb, Ht, indici si reticulocite, ca ionic, colesterol total, fosfataza alcalinica, fosfor seric, glucoza, sideremie (asa a considerat dr). Toate sint in limite normale.

Kris, bine ca nu ii dai paine alba, aia chiar nu e buna.
Rebecca a prins curaj chiar si afara, ieri in parc a mers foarte mult si bine si nu a cazut deloc (desi inca ma tem) dar am lasat-o. aproape ca vroia sa o ia la fuga. O sa vezi ce progrese va face si Bia. Reb merge acum prin toata casa si nu mai stau stresata ca a capatat stabilitate deja.

Eu deocamdata nu o sa cumpar pui, astept sa se potoleasca putin si sa termina proviziile din congelator. pe urma, voi mai vedea. vom trece pe peste si vita cel mai mult.

Crinuta, sper ca stii ca semintele trebuie sa fie crude, nu?? si de bostan sa fie.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput