Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 11
Oana C spune:
FETELE (sinteti asa de multe, ca sper sa ma iertati daca nu dau numele), multumesc mult de tot pentru felicitari si urari pt nepotelul meu. 

Acum chiar ca nu am timp deloc sa scriu mai multe; trebuie sa spal bibe, ca doarme Ghiaurul. Dimineata a dormit numai 30min, dar azi-noapte a dormit incontinuu 8:30pm-6:30am. Acum sper sa doarma mai mult.
Oricum, revin cu raspunsuri dupa ce vine tati acasa, ca sa ma scape de "greutati" ![]()
Pupici si aveti grija de voi si copilasi. 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
monu spune:
fetelor, cred ca alexia a inceput sa elimine uratii. yac! cred ca sunt decedati ca nu misca.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Florentina G spune:
Elisor, sunt intrutotul de acord cu ce a spus Nelia mai devreme. Profesorii si invatatorii din zilele noastre mai au inca mult de lucrat la atitudine. Sistemul de invatamant este la pamant. Ca si cel medical de altfel. Nu stiu cum de au unii tupeul sa faca afirmatii si sa catalogheze oamenii dupa urechea lor si dupa bunul lor plac. Au tupeu cred, pentru ca nu sunt trasi la raspundere, nu exista un loc unde oamenii s-ar putea plange la adresa lor cu siguranta ca se vor lua masuri. Sunt indignata ca din cauza asta sufera mai ales copiii care pot ramane cu sechele pentru tot restul vietii!
Eu zic sa iti asculti instinctul de mama si sa vezi partea pozitiva a lucrurilor, nu lasa pe nimeni sa-ti puna o povara asa de grea pe umeri. Poate ca exista o problema undeva , dar asta nu inseamna ca est eun capat de tara si ca nu exista rezolvare!
Monu, chiar asa? Eu pandesc de mult pampersul Mayei si nu stiu daca ceea ce am vazut erau "uratii" sau firisoare de la puiul pe care il mancase!
Tina
8+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni
Androix spune:
Elisor esti tare cu fularul... Astept vara urmatoare ca sa-l termin ca asta de anul asta m-a prins din urma si fularul e uitat intr-un dulap...
Andutzy, este bestiala poza cu piticii desculti. Pup talpitele lor dulci.
Sunt stoarsa ca o lamaie. Daca nu era Elisor sa ma intrebe de fular ma limitam doar la lectura...
Iar am fost in herastrau dar pe la 15, impreuna cu Ericozaurul si cu parintii lui. Ne-am tavalit prin nisisp, ne-am dat in leagane, pe topogan, s-au distrat piticii si noi pe langa ei, dar eu cred ca daca o tin in ritmul asta nici nu mai tre sa biciclez o juma de ora pe zi ca o sa slabesc fara...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Danelutza spune:
Mikka frumos tortul, deja ii simt gustul, delicios si bronzat.
Simona si a mea s-ar unge toata daca as lasa-o, dar o las numai cu bucatzele de piine, de carnitza, ii pun pe masutza ei sa se serveasca. Cu linguritza, se joaca dupa care o arunca. Acum invatza sa bea apa din canitza, sper sa reuseasca, ca mai mult se uda si se inneaca. Cred ca-i prea devreme sa manince singuri cu linguritza, sa bage miinile pina la cot in castronel e timpul. ![]()
Elisor si a mea maninca capshuni, cum le vede in gradina cum intinde minutzele, le papa din doua inghitzituri si n-are nimic, desi eu nu am mincat cind eram insarcinata, pentru ca nu-mi dadea voie diabetul.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
loreen spune:
Nelia ai mare dreptate..dar ce te faci cu indolenta care domneste in multe domenii de activitate de la noi...este mai usor a cataloghezi decat sa priveste in esenta si dincolo de ochelarii de cal cu care sunt dotati foarte multi...si iar am observat o alta probleme in sistemele nostre educationale...stilul smuls al pedagogului de a te face sa te simti prost tu ca parinte,in public avand caderea cuvenita gestului,eventual sa-ti faci o mie de procese de constiinta intrebandu-te unde am gresit oare...si cand colo problema este de fapt o stare normala...
Si eu cred ca Andreas este un copil catalogat precoce ca fiind hiperkinetic...exact cum a fost si Bianca catalogata de o individa...
Elisor eu sper si cred totusi ca Andreas nu a fost vazut inca de psihologul care sa stie sa-i interpreteze personalitatea si sa te ajute sa-l slefuiesti...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Mikka am salvat reteta si ma voi infinge cat de curand la facut desi nu sunt fan bezele ...comestibile
Iar cu giardia chiar la CMU nu ma duc ca doar nu oi cara o proba de rahati provinciali la un laborator capitalist...
Elisor multumim de urari...maine biata Oana isi va blestema ziua cand s-a gandit sa-i faca ziua grasei cu termitele astea mici...dar pentru o cauza nobila sper sa se comporte ciutanii exemplar...Eu am facut si un tiramisu si ma infiintez maine cu zgubi tazmanian in speranta ca nu va face mai urat decat un cimpanzeu in calduri...
Andutzy este mortala foc poza...destrabalati si goi in carucioare...dar cate grade au fost frate la voi,ca la noi era recisor bine desi termometru arata 25...
Oana C am vazut abia acum pozele Evei,ca dimineata nu am putut...este maricica tare insa-i bine facuta zau...si-mi place ca-i falcoasa si bulanoasa...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Si daca tot este 12 noaptea...si este 18
LA MULTI ANI Alexandra Elena... 
LA MULTI ANI Maya Maria... 
LA MULTI ANI Alesia Claudia... 
LA MULTI ANI Irina... 
LA MULTI ANI Mara Ioana... 
LA MULTI ANI Alexandra Sophia... 
...fetelor sa fiti minunate,sa fiti frumoase,sa va iubesca lumea si viata,sa aveti sanatate si noroc...sa fiti voi insiva in orice situatie...
si Delia 26.04.05
nelia spune:
La multi ani, TUDOR CATALIN!
La multi ani, ELIAN!
Gata, am devenit cetateni canadieni! Cu acte in regula! Am fost astazi la ceremonie si am primit si cardurile de cetateni in schimbul celor de rezidenti permanenti! Oare acum putem pleca in State!?! In vizita... Nu ca am avea cu ce, dar as pleca oriunde, numai sa ies un pic! Toata viata mi-am dorit sa calatoresc si nu prea am avut parte de asa ceva.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
nelia spune:
Am uitat sa va spun... Va puteti imagina ca am plecat amindoi cu capul in traista? Adica fara aparat de fotografiat! Asa ca nu avem poze de la ceremonie!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA