Rujuri/Glosuri Fabuloase
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
Anelize, asa e si gloss-ul de la Clinique, in tubulet cu gaura la mijloc (eu am primit unul in cadoul de luna trecuta ptr ca nu iau...nu ma inebunesc dupa gloss-uri).
I love PUPA!!!! rujuri nu am mai avut de mult dar fard-urile is bestiale. e firma italieneasca. intr-o drogherie noua de p-aci (new life) au multe cosmetice....au niste truse de fard-uri....o nebunie!!!! in forma frumoase, de super calitate. nu sunt preturi mici (incep de la 90 de lei) dar sunt bune...si daca e de facut un cadou unei tipe simandicoase...ati dat lovitura!
Roxana
Olivia26 spune:
Imi plac mult Glam shine de la L'Oreal, rujul rezistent la transfer de la Avon si Satin effect lipwear de la Nina Ricci.
"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"
anelize spune:
quote:
Originally posted by clyo
Anelize, deci nu ma injuri, nu?
io de la YSl am Golden Gloss, e cu niste particole micutze sclipitoare, cu pensula, e misto rau.
Nu te-njur soro
.Se poate....? Maine ma duc prin Bucuresti si,daca am cumva timp sa il incer,te anunt.
anelize spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Anelize, asa e si gloss-ul de la Clinique, in tubulet cu gaura la mijloc (eu am primit unul in cadoul de luna trecuta ptr ca nu iau...nu ma inebunesc dupa gloss-uri).
I love PUPA!!!! rujuri nu am mai avut de mult dar fard-urile is bestiale. e firma italieneasca. intr-o drogherie noua de p-aci (new life) au multe cosmetice....au niste truse de fard-uri....o nebunie!!!! in forma frumoase, de super calitate. nu sunt preturi mici (incep de la 90 de lei) dar sunt bune...si daca e de facut un cadou unei tipe simandicoase...ati dat lovitura!
Roxana
Am observat si eu ca au Pupa la New life,dar nu am folosit niciodata.
Pana acum aveau decat la Grand (inainte de renovare),dar erau asa de vechi si necumparate de nimeni incat aratau jalnic.
clyo spune:
quote:
Originally posted by anelizequote:
Originally posted by clyo
Anelize, deci nu ma injuri, nu?
io de la YSl am Golden Gloss, e cu niste particole micutze sclipitoare, cu pensula, e misto rau.
Nu te-njur soro.Se poate....? Maine ma duc prin Bucuresti si,daca am cumva timp sa il incer,te anunt.
ok, m-am linistit acu
daca tot te duci la cumparaturi, incearca si Nina Ricci cel mat, eu sunt incantata de el, doar ca mi-am luat o nuanta pretentioasa - spre rosu - si nu pot sa-l port toata ziua.
clyo spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Roxana
io te invidiez sincer

(si un ginere frumos ca Patrick)

zici ca fardurile Pupa sunt misto?
sa incerce si baba
Fiquelle spune:
Eu am alta problema: nu stiu ce nuata sa-mi aleg,
indiferent de marca...sfaturi, ceva?
elyanne spune:
Tocmai ma vazut reclama la glossul de la Loreal cu sclipiri de oglinda (sau ceva de genu')... si mi-a placut la nebunie cum era in reclama... Eu nu prea ma dau cu ruj / gloss, dar pe asta mi l-as lua ca sa-l folosesc la machiajul de seara, ca e mult prea sclipicios...

kriss79 spune:
Clarins Emotion
Maybelline Water Shine
MF Hyperfull
Cam astea ar fi cele mai bune dupa mine, cel putin pt. mine. Am mai incercat de la L`Oreal, dar imi usuca tare buzele.
A, si cel de la Max Factor cu ruj lichid si stabilizatorul ala dupa se mentine cel mai bine indiferent ce faci.
POZE
Cristina S.
Fiquelle spune:
revin cu intrebarea mea: cum se aleg rujurile, in functie de ce? de culoarea parului sau a hainei?...sau a ce?
_
"Dragostea este sentimentul care vine in galop si pleaca pe varfuri"