Rujuri/Glosuri Fabuloase
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina V spune:
quote:
Originally posted by NanaMotocquote:
Originally posted by Sabina V
Mi-am luat saptamana trecuta de la Revlon COLORSTAY OVERTIME SHEERTM LIPCOLOR . Este super. Ma dau dimineata , si seara inca il am pe buze.
http://www.revlon.com/product.asp?productid=28390&mode=catalog
poze
Ce nuanta ai cumparat?
Nana Motoc
Nunta noastra!
Sheer Blossom
poze
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Sabina Vquote:
Originally posted by NanaMotocquote:
Originally posted by Sabina V
Mi-am luat saptamana trecuta de la Revlon COLORSTAY OVERTIME SHEERTM LIPCOLOR . Este super. Ma dau dimineata , si seara inca il am pe buze.
http://www.revlon.com/product.asp?productid=28390&mode=catalog
poze
Ce nuanta ai cumparat?
Nana Motoc
Nunta noastra!
Sheer Blossom
poze
Mercic mult de pont. E clar ca o sa ma duc sa cotrobai sa-mi achizitionez un ruj in weekendul asta.
Nana Motoc
Nunta noastra!
roxanaz spune:

clyo eu la asta ma gandeam azi! da nici tu nu ai incercat clinique! sau n-ai zis...? ![]()
eu mi-am luat ieri refill la rimmel-ul care imi place mult, 043 - azteque (l-am mentionat mai sus). deocamdata n-am mai vazut nimic care sa ma impresoneaza...dar daca zici de ysl...incercam!
Nana tu ai apucat sa incerci biotherm?
Roxana
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by roxanazclyo eu la asta ma gandeam azi! da nici tu nu ai incercat clinique! sau n-ai zis...?
eu mi-am luat ieri refill la rimmel-ul care imi place mult, 043 - azteque (l-am mentionat mai sus). deocamdata n-am mai vazut nimic care sa ma impresoneaza...dar daca zici de ysl...incercam!
Nana tu ai apucat sa incerci biotherm?
Roxana
Din pacate nu!

Am gasit peste tot produsele Biotherm insa rujuri, glosuri, make-up, nimic si am si intrebat si spun ca nu au avut. Nu inteleg misterul Sunt standuri mari si special amenajate cu produsele de la Biotherm insa make-up nu au!

Mi-au placut glosurile de la Lancome, cele noi, sunt super, o sa imi achizitionez si eu unul. Deocamdata mai caut Biotherm ptr ca sunt convinsa ca daca ar fi asa cum sunt cremele, ar fi excelent!
Va tin la curent!
Nana Motoc
Nunta noastra!
clyo spune:
Roxana
super faza.
n-am apucat sa incerc clinique, la ora la care ajung io prin oras nu mai e nimic deschis (la noi la tzara la ploiesti
).
am sesiune de shopping in weekend.
ysl e super, si ruj si gloss 
aha, deci Nana nu a gasit Biotherm
...
Pupa a folosit careva???
Happiness_4_us spune:
Pupa si atat?
E de mult timp marca asta, ca nu am auzit de ea decat acum de la tine.
Nana Motoc
Nunta noastra!
anelize spune:
quote:
Originally posted by clyo
a murit sobektu
Anelize surioara, cumparasi Chanelu ala?
Nu am apucat sa il incerc.In schim mi-am luat un ruj YSL si un Gloss,tot Ysl.Rujul e ok,dar luciul trebuie sa il aplic cu pensula de buze pt ca altfel ma mozolesc rau la bot.Nu are aplicator,e ca un tub cu gaura in mijloc,iarmarginile-conturuul buzelor nu prea sunt definite.In rest e ok,dureaza destul de mult.
clyo spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Pupa si atat?
E de mult timp marca asta, ca nu am auzit de ea decat acum de la tine.
Nana Motoc
Nunta noastra!
Nana, doar Pupa, mi se pare ca e firma spaniola.
clyo spune:
Anelize, deci nu ma injuri, nu?
io de la YSl am Golden Gloss, e cu niste particole micutze sclipitoare, cu pensula, e misto rau.