Rujuri/Glosuri Fabuloase
Raspunsuri - Pagina 6
roxanaz spune:
mea culpa, Biotherm-ul l-am primit.....si am uitat sa specific. ma gandesc acum daca nu e in sephora....dar deh, varsta! ![]()
Nana, tu precis gasesti la islanda ta. si fetele din europa la fel. cica e made in france si are sucursale in canadam londra.
Roxana
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by roxanazmea culpa, Biotherm-ul l-am primit.....si am uitat sa specific. ma gandesc acum daca nu e in sephora....dar deh, varsta!
Nana, tu precis gasesti la islanda ta. si fetele din europa la fel. cica e made in france si are sucursale in canadam londra.
Roxana
Da, mai mult ca sigur. Cum il gasesc o sa scriu impresii. Abia astept.
Pupici.

Nana Motoc
anelize spune:
Nu am apucat sa merg la mall sa incerc Chanel-ulul,dar am "furat" un Revlon de la mama....e rezistent,dar cam usuca buzele....
Clyo,soro,stai linistita ca nu te injur deloc daca nu imi place.Sunt atat de obisnuit cu sistemul romanesc gen vazut-placut-cumparat si deabia apoi dat cu parerea.....Nu exista minitestere de luat acasa ca sa iti poti da seama exact daca e ceea ce vrei tu.Te mozolesti putin acolo cu o cosmeticala,dar pana nu il incerci conform ritualului tau degeaba.
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
eu sunt dependenta de glossul de la Lancome. nu pot sa ies din casa fara el.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Si eu cred ca e cel mai bun de pe piata.
Mona_B spune:
Juicy Tubes de la lancome, exact! au un gust delicios!Biotherm mi-au parut de asemenea interesante, dar nu le-am incercat inca.
Am mai folosit Lancaster si Guerlain, dar astea din urma sunt mai potrivite pentru seara ori ocazii speciale ca sunt mult prea lucioase, dar arata teribil!La fel cele de la Chanel, cam pretentioase nuantele.
Si eu sunt adepta machiajului natural al buzelor si al fetei in general,less is more!
clyo spune:
Anelize, asa e peste tot, ultimele rujuri le-am cumparat fara sa le testez, pt ca ma scoate din minti sa ma dau cu o nuanta si apoi cu alta.. si tot asa, nu mai intelegi nimic.
fetelor, incercati YSL, cel in ambalj negru, e super.
Sabina V spune:
Mi-am luat saptamana trecuta de la Revlon COLORSTAY OVERTIME SHEERTM LIPCOLOR . Este super. Ma dau dimineata , si seara inca il am pe buze.
http://www.revlon.com/product.asp?productid=28390&mode=catalog
poze
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Sabina V
Mi-am luat saptamana trecuta de la Revlon COLORSTAY OVERTIME SHEERTM LIPCOLOR . Este super. Ma dau dimineata , si seara inca il am pe buze.
http://www.revlon.com/product.asp?productid=28390&mode=catalog
poze
Ce nuanta ai cumparat?
Nana Motoc
Nunta noastra!