Rujuri/Glosuri Fabuloase

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bmagdaro spune:

Sa va spun drept m-ati ametit cu atatea nume celebre, dar de Kallos nu ati auzit? Au reprezentanta pe la unirea langa Doublet si au niste rujuri grozave, eu personal le prefer pe cele stay-on si nu au nici preturi mari, le recomand cu incredere asemenea si mastile de par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Eu am un gloss de la firma Arden ! l-am luat din Iulius Mall Iasi pe vremea cand nu era extins. era un fel de "magazinas la parter exact la intrare (adica numai rafturi). Acum a disparut si nu il mai gasesc ! poate stiu fetele din iasi ceva....glossul este super bun si rezista pe buze si 12 ore ! si costa numai 80.000!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

esti sigura ca este E. Arden si costa doar 80000?

_
"Dragostea este sentimentul care vine in galop si pleaca pe varfuri"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Fiquelle

esti sigura ca este E. Arden si costa doar 80000?

_
"Dragostea este sentimentul care vine in galop si pleaca pe varfuri"

Poate l-a cumparat cu mult timp in urma, ptr ca rujurile de la Elizabeth Arden sunt scumpe, in nici un caz asa ieftine, ma rog glossuri.
Am vazut ca au aparut glossuri de la MaxFactor. A incercat cineva?
Sincer pe mine ma da inapoi tubul in care este glossul, ala cu gaura, mi se pare tare incomod. Mi-au placut 2 glossuri de la Dior si unul de la YSL, dar m-au dat inapoi tuburile respective, nu mai zic, ca se prelinge in capacel si este mereu lipicios.
Azi mi-am cumparat un gloss, cu pensulica, de la Sally Perkins, de fapt este tratament pentru buze, dar arata exact ca glossul.
Se numeste Diamond lip tratament si culoarea Briliant Blush. Este tare bunut, arata si bine pe buze si are si gust bun. Nu am mai auzit de marca asta, e prima oara cand cumpar de la ei, insa la pret este la fel ca Lancome, Clinique, YSL.
A mai folosit cineva? Tubul este lunguiet si are pe el exact sub capac, un strass alb.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput