Mamici de iulie - august 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Andreea si Madyn, de-asta ma oftic si eu, ca pana m-am dezmeticit plecase bombanind...si simteam cum imi creste tensiunea de nervi...asa ca am lasat-o in durerea ei...dup-aia imi veneau atatea de spus, ce era la gura mea...
Cristina +32 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
bey, esti mic copchil, io' daca n-am dracuit o baba ( Doamne iarta-ma
) ca parcasem masina in dreptul tarabei ei ( venisem tarziu de la servici si nu mai era nici un lok) de i-au mers fulgii.Maine vine Vera pe la mine, sic,sic,sic
Poate-mi trimti ID-ul tau daca ai pe yahoo, sa mai stam la trancaneala!
Te pup,
Lacri 37 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
geliza spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Eliza, esti mortalaCristina +32 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Eliza
26+
si Mara (24 ian 2002)ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
a.cicel spune:
Si eu ma imbrac cu haine normale. Am o singura pereche de pantaloni pt gravide, dar mi-e oarecum sa ma tot imbrac cu ei in fiecare zi. Eu am adoptat o tinuta sportiva. treninguri la greu, tricouri, hanorace... Dar cu toate ca sunt marimi mari, stau pe mine mulate. Acuma ca se mai incalzeste afara, si inru in concediu, o sa caut si eu niste rochite de in mai lejere. Ca parca m-am saturat de pantaloni.
Andreea
27+ 
POZE
Kehleyr spune:
Eu nu stiu cum mai intrati voi in haine normale, chiar si marimi mari, ca eu nu mai intru nici in alea de gravida
. Si va mai plangeti ca sunteti grase
.
nicole25 spune:
buna fetelor
map starea in care zici ca esti ma cuprinde si pe mine uneori si adevarul e ca plng din orice.saracutul sotul meu are cam multe de suportat dar cred ca se consoleaza cu gandul ca nu mai e mult.
cristina ioana te felicit pt ce iai zis babei.eu daca eram in locul tau nu m-as fi oprit numai la atata.Nu mai stii nimic de bulinuta si de mishi ca tu ne mai dadeai vesti de la ele.
Ei si cand ma apuca si pe mine curajul si zic ca vreau sa nasc normal iar mai aud cate ceva si ma ia frica si ma gandesc din nou la cezariana.Acum 2 zile a nascut o prietena a mea si dupa ce s-a chinuit vreo 12 ore a venit un idiot de medic care era de garda si as-a lasat cu toata forta lui pe burta ei sa nasca mai repede.Si acum e traumatizata saraca.In plus mi-a zis sotul ei ca o dor toate.Citesc atatea argumente pro si contra nasterii normale si cezariana incat nici eu nu mai stiu ce sa fac.
32+
nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png
MissJJ spune:
Buna fetele!
Amabella ma bucur ca bebe nu mai are circulara. Si in privinta nasterii asa sunt si eu. Eu ma bazam intr-un fel ca na fiind cu pb mea de jos si medicul imi facuse programarea aia pt iunie zic aaa e ok fac astia cezariana. Si apoi merg la control la ginecologie si medicul obstretician care e sef si la sectia de nasteri imi scrie pe dosar nu este caz de cezariana.
Ei de atunci m-a luat asa o frica nebuna si ma stresez singura. Imi zic si eu exact ca tine nu oi fi eu nici prima nici ultima, dar daca nu sunt eu in stare sa fac fatza, daca am ghinionul sa ma chinui nu stiu cate ore bune ca apoi sa ajung tot la bisturiu???
Off atatea ganduri, creca am prea mult timp liber, adik stiu ca am prea mult timp liber. Intr-un fel de aia vreau sa ne apucam sa ne mutam si etc ca voi avea alte griji pe cap si nu am sa mai stau sa elaborez planuri si idei nebunesti.
Cristina_Ioana asta ma dispera si pe mine, ca daca imi zice cineva ceva pe moment nu imi vine in cap ce sa ii raspund si apoi ma enervez si eu ca nu am reusit sa ii zic ceva atunci. Degeaba imi vin mie idei dupa.
Eu in rest sunt mai bine un pic, a mai cedat usturimea din gat cu tusa inca ma mai lupt. Iau sirop de patlagina in continuare si am facut si chestia cu sarea, ceaiul ala de ceapa o fi el bun dar nu sunt in stare sa il beau. Eu is mai mofturoasa de mica si ma cam stramb la mancare si chestii care nu imi plac mie cum suna. E bine ca febra a mai scazut adik am luat si pana acum paracetamol dar nu mai am starile alea asa febrile, de fierbinteala in corp. Sper pana samb sa ma simt mai ok ca samb mergem la agentie. Vai nu mai am rabdare!
------------------------
27+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Kehleyr spune:
Mada_mxm, de ce nu te duci la niste cursuri de nastere? Ma gadesc ca tu fiind la Londra, ar trebui sa existe mult mai multe optiuni decat la noi, clase de Lamaze si mai stiu eu ce alte minuni. Te-ar ajuta mult sa te pregatesti psihic si si in momentul nasterii.
Kehleyr
32 fix
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Eu nu stiu cum mai intrati voi in haine normale, chiar si marimi mari, ca eu nu mai intru nici in alea de gravida. Si va mai plangeti ca sunteti grase
.
Eu inainte de sarcina aveam 49 de kg. Acum am 64. Asa ca mie inca imi mia sunt bune hainele normale, dar marimi mai mari. Singura conditie e ca pantalonii sa fie cu talie joasa si banda elastica.
Andreea
27+ 
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by nicole25
Ei si cand ma apuca si pe mine curajul si zic ca vreau sa nasc normal iar mai aud cate ceva si ma ia frica si ma gandesc din nou la cezariana.Acum 2 zile a nascut o prietena a mea si dupa ce s-a chinuit vreo 12 ore a venit un idiot de medic care era de garda si as-a lasat cu toata forta lui pe burta ei sa nasca mai repede.Si acum e traumatizata saraca.In plus mi-a zis sotul ei ca o dor toate.Citesc atatea argumente pro si contra nasterii normale si cezariana incat nici eu nu mai stiu ce sa fac.
cum adica s-a lasat pe burta ei? Doctorul ala era beat? Sau e nebun? Pai cred ca cu toate durerile, tot i-as fi dat una in cap 
Andreea
27+ 
POZE
leistra spune:
Mai fetelor, azi m-am amuzat cu voi, mai ales faza cu baba! Si eu ma gandesc ca poate par disgratioasa, desi port numai haine de gravida ca aici sunt tare frumusele si mi-am comandat o tunica acum de in care e super draguta, dar ce e mai frumos la o graviduta daca nu burtica ei in care sta ascuns un copilas? De aceea trebuie sa ne lasam burtica sa se vada! Traiasca burticile!
Eu doar ce am venit de la medic si copila mea e sucita rau, sa speram ca o sa se intoarca ea si o sa se aseze pe pozitie de aterizare cat mai curand, peste doua saptamani ma duc din nou la control. In rest, totul pare in ordine.
Noaptea trecuta am avut de mai multe ori la piciorul drept carcel si azi abia merg, dar recunosc nu obisnuiesc sa beau prea mult lapte.Va pup, va scriu mai tarziu!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta