Mamici de iulie - august 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Eugenia, bine ai venit in clubul nostru, al celor care stau cumintele in pat ...acum lasand gluma la o parte, lasa si tu munca si stai cuminte, ca mai e putintel si trebuie sa ajungi cu bine pana la sfarsit, ai grija de tine si menajaza-te ...o sa stai cu noi la taclale si sa vezi cum trece timpul
Eliza, asa ma gandeam si eu, ca nu e o rusine ca voi avea un bb, nu arat hidos si nu vad de ce mi-as pune saci pe mine....sunt tanara, fericita de aceasta sarcina si n-o sa imi schimb stilul pt niste babe nebune

Cristina +32 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Bravo Cristina Ioana ca ai putut sa faci haz de "tanti". Vorba lu' Kehleyr, io cred ca as fi dat in .

28+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Cristina_Ioana super tare faza cu babuta. Cred ca si eu ii spuneam cateva, dar abia dupa ce ma dezmeticeam.

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Andreea si Madyn, de-asta ma oftic si eu, ca pana m-am dezmeticit plecase bombanind...si simteam cum imi creste tensiunea de nervi...asa ca am lasat-o in durerea ei...dup-aia imi veneau atatea de spus, ce era la gura mea...

Cristina +32 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Fetelor, voi de unde va mai luati haine de , ca eu ce gasesc fie mi se par oribile fie imi sint mici, strimte? Si pe la magazinele astea cu specific .... brrrrr ..... ca nu-mi vine sa ma apropii ... ce orori

28+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Draga mea Madyn, eu sunt o gravida dizgratioasa care nu poarta haine de la magazinele de specialitate si care se imbraca mulat cu hainele normale si socheaza lumea... Nu ma lua in seama, sunt nebuna si lesin de ras...

Cristina +32 si Luca

Mergi la inceput

Si eu ma imbrac in haine normale, nu foarte mulate, dar in curind nu or sa ma mai incapa si ce fac??? Mai ales ca merg inca la munca si nu-mi vine sa merg doua zile la rind cu o bluza si nici chiar foarte mulat nu merge...

28+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Madyn, si eu am renuntat sa-mi mai iau haine de gravida dupa experienta pe care am avut-o cu o pereche de raiati de la rococo...si care acum ar trebui sa stea pe burta...ei nu stau nici cum...zici ca sunt in pantaloni de santier in ei...de unde marimea 42 imi tzipau, 44 imi sunt largi si acum...si i-am cumparat in ianuarie

acum imi iau haine normale, moderne si caut sa aibe o bentitza mai lata la burta...mi-am luat niste pantaloni de in asa (bine, i-am luat din bulgaria) si o fusta (din Ro) plus tricouri si alt gen de bluzite care se adapteaza si gravidelor....am concluzionat ca e mai fain asha

Eliza 26+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by MADYN

Si eu ma imbrac in haine normale, nu foarte mulate, dar in curind nu or sa ma mai incapa si ce fac??? Mai ales ca merg inca la munca si nu-mi vine sa merg doua zile la rind cu o bluza si nici chiar foarte mulat nu merge...

28+ meu drag
Bebelica

ba eu am chiar f mulat...adica nu sa ma stranga pe mine si sa nu ma simt confortabil in ele...plus ca mi se vede si buricul, asha proeminent prin haine, nu cu vedere la buric

Eliza 26+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Eliza, esti mortala

Cristina +32 si Luca

Mergi la inceput