Mamici de iulie - august 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Am uitat sa va povestesc o faza tare: duminica in Cora, eu la raionul de cereale, citeam cuminte etichete, preocupata acolo de ce sa aleg...eram imbracata intr-o fustita maro cu turcoaz, majeu turcoaz si balerini turcoaz, dar pe cuvantul meu ca eram imbracata decent, fusta pana la genunchi, majeul mai decoltat si mulat, dar eram tare draguta...se apropie o doamna (nu prea am stiut cum s-o numesc asa ca i-am zis doamna ) , ma cantareste de sus pana jos si de jos pana sus cu o privire plina de ura si rautate si imi zice: "Sunteti foarte tanara si mizati pe tineretea asta, dar sunteti tare dizgratioasa, nu vi se pare ca exagerati putin cu tinuta asta? Nu sunt nici eu batrana si inteleg generatia asta (avea vreo 55-60 de ani), dar totusi nu mai aveti limite..."
Eu -soc total, am ramas muta in prima faza, in a doua faza m-a pufnit rasul si in a treia am reusit sa zic doar "va multumesc mult pt aceasta parere sincera, dar pe care eu nu am solicitat-o fin'ca nu ma intereseaza" ....moment in care ea a plecat bombanind "mai e si obraznica..."
Apoi mi-am recuperat sotul de la alt raion si am murit de ras amandoi, eu dezamagita oarecum de faptul ca i-as fi zis atatea, dar din cauza socului nu mi-a mai iesit nimic pe gura...si chiar ma gandeam ca distinsa doamna era imbracata intr-un ciclam d-ala de ti se strepezeau dintii uitandu-te, avea bucle mov si ruj pe dinti
Ce ziceti mai fetelor? Mai stati de vorba cu o dizgratioasa ca mine?

Cristina +32 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Cristina_Ioana, mie vad ca imi place tare mult Lost-ul asta. Imi aminteste de cartile lui Jules Verne pe care le devoram in copilarie. Adica tot asa, cu oameni naufragiati si care trec prin tot felul de intimplari care te tin cu sufletul la gura. Il da si pe AXN duminica, dar sotul l-a luat de pe net in avans, adica si episoadele care inca nu s-au difuzat la noi. Oricum, trebuie urmarit de la inceput, pentru ca episoadele au legatura intre ele.

Kehleir, hai ca m-am mai linistit cu rasul in zona X. Intr-adevar, in momentele alea nu cred ca o sa-mi mai arda mie de cum arat. Ca doar nu ma duc la concurs de miss.

Fetelor, eu vad ca si in dimineata asta burta mea tot tare e mai tot timpul. Cam nasol!!!!! Sunt de-abia in saptamana 34 pe la inceput. Macar o saptamana-doua de-as mai rezista!
Hai ca va pup!!!

Cristina, 33+

Mergi la inceput

Cristina_Ioana, super tare faza cu baba respectiva. Hai ca m-ai bine-dispus. Eu i-as fi zis mai multe.
Sa stii ca si eu ador sa ma imbrac in lucruri mulate, sa se vada burta cit mai bine, ca sunt tare, tare, mandra de ea. Sunt convinsa ca aratai superb, la cit esti tu de frumusica!!!! Si sincer, mie imi provoaca scarba oamenii care cred ca o gravidutza este dizgratioasa. Mie mi se par cele mai frumoase femei din lume.

Cristina, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Cristina_Ioana hahaha, m-ai facut sa rad. Ce era diszgratios la tine, burta sau ce? Adevarul este ca nici eu nu as fi stiut ce sa-i zic ca m-as fi blocat ca si tine Avand in vedere ca si noi facem parte din clubul disgratioaselor, naiba stie cum se uita la fiecare din no lumea, uite na ca mai stam de vorba cu tine, sic

Prin casa mai robotesc ca-s nu stiu de unde am energie acum, toate mi se par pe dos si vreau sa le pun in ordine cum am eu chef, sigur nu mi-ar conveni cum le-ar face sotul sau altcineva, sunt in faza de toane

Monica si 26+

Mergi la inceput

Cristinica_Ana eu am debutat azi cu juma de pastila de Gynipral, asa ca nu esti singurica
34 de saptamani deja? ce trece timpul, iti vine sa crezi?

Cristina +32 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Cristina_Ioana, la cat de frumusica te-am vazut eu pe tine prin poze, cred ca baba era invidioasa ca si cu burta la gura (scuzati expresia ) arati mai bine decat o fi aratat ea toata viata ei. Sincer, cine vede altceva decat frumusete la o femeie gravida, e dereglat. Ma bucur ca ai reusit sa faci haz de ea, pe mine cred ca m-ar fi pufnit plansul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Am fost si eu ieri la medic si mi-a zis niste lucruri care nu m-au bucurat deloc :((((((((

Cica acum colul ar avea capul in vagin (asta inseamna ca s-a scurtat de tot???) si ca de acum tre sa intru in concediu si sa stau numai in pat. Mi-a mai dat sa iau no-spa, gynipral si utrogestan. Utrogestan mi-i si frica sa iau, ca am vazut ca pe prospect scrie ca se ia numai in primul trimestru si am mai auzit ca produce feminizare si nu as vrea sa am un baietel din ala...

Voi ce ziceti? E oare chiar asa de grav? Ca nu stiu daca rezist asa doua luni. Ieri mi s-a intarit burtica tare des si m-a mai si durut cate putin, in partea stanga inspre ovar, dar banuiesc totusi ca e mai mult din cauza ca m-am panicat cand mi-a zis toate astea. Sper sa fie totul bine.

In orice caz, pentru ca o sa stau acasa, o sa intru mai des pe forum probabil. Eu as vrea totusi sa lucrez de acasa, dar in pozitia culcat de o parte nu prea am cum :D.

Va pup si numai bine!

Eugenia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Cristina_ioana...super tare faza cu "doamna"...misto...lasa draga ca asa trebuie sa sa poarte gravidele..."dizgratioase"...eu la prima sarcina am avut sarafane, rochii de gravida (cah...facute de o croitoreasa colega de generatie cu stimata "doamna" a ta), salopeta de blugi...acum am zis...nuuuu, nu mai vreau...am pantaloni 3/4 cu talie joasa, tricouri mulate, pantaloni mulati, sub burta...si chiar mi-a zis cineva ca ii place de mine ca-mi port burta cu mandrie...desi mai am si eu cate o colega binevoitoare care se trezeste ca-mi zice "trage-ti tricoul ca ti se vede burta"....eu zic "ei si ce"...ramane masca....asa ca "dizgratioasele sa traiasca"

Eliza 26+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Kehleyr, Map si Cristinica, vorba sotului, cred ca era genul care n-a fost maritata (reglata hormonal) niciodata si fara copii, genul ala de profesoara comunista, cu ruj pe dinti...
In prima faza m-am blocat rau de tupeul pe care l-a avut, va dati seama cat am deranjat-o de n-a mai rezistat si a venit sa imi spuna in fata...ca asa lumea se mai uita, barfeste, comenteaza, asta e la ordinea zilei, dar sa te duci la om asa si sa ii zici asta...
Noroc ca stau inca bine cu nervii si cu emotivitatea, ca tare nu as fi vrut sa ii dau satisfactie sa ma umfle plansul pe acolo...dar sotul se enervase si ma punea sa o identific pe acolo sa se ia de ea
Si eu sunt tare mandra de burtica mea si de minunatia care creste inauntru si chiar nu mi se pare ceva de ascuns...poate si de-asta i-am ras in fata
In fine, ma bucur ca v-am bine-dispus...

Cristina +32 si Luca

Mergi la inceput

Eugenia, din pacate cred ca trebuie sa-ti uram si tie bun-venit in clubul clocitoarelor, adica al fetelor care trebuie sa stea in pat pana la nastere. (sper sa nu te superi pe mine, dar fac si eu haz de necaz, ca sunt in aceeasi situatie nasoala ca si tine). In alta ordine de idei, eu zic sa nu intri in panica, sa stai cit mai mult in pat si sigur o sa reusesti sa mai pacalesti colul ala pacatos vreo citeva saptamani. Nu stiu exact ce inseamna ca ai colul in vagin, adica nu stiu daca asta inseamna neaparat ca e si scurt. Mie acum o saptamana mi-a zis ca nu prea mai am col deloc, asa ca iti dai seama in ce stres stau.
Iti urez multa bafta si rabdare!!!
Cristina, 33+

Mergi la inceput