Mamici de iulie - august 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Amabella ma bucur ca te-ai linistit cu circulara de cordon . Te-ai mai programat la vreo ecografie pana la sfarsit?

Kehleyr 32 fix

Nu, inca nu m-am mai programat. Herghelegiu a zis ca nu mai e nevoie sa fac nici una pana la nastere, dar ma stiti pe mine: nu o sa rezist. Asa ca cred ca o sa imi mai fac o programare peste cca 4 saptamani. Asa, ca sa vad ce mai face bebe.

luiza 31+ si mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Amabela sper sa ne treaca repede, chiar citeam ieri ce scriai tu si aseara ma gandeam ca ma regasesc povestea ta cu hard-ul si soft-ul tau Eu nu plang inca, simt senzatia dar nu pot plange, poate si mai aiurea asa. Cel mai aiurea este ca nu ma mai pot concentra mereu la munca, imi sta capul total la problemele mele. Fac eforturi sa lucrez totusi, vreau sa vin la munca pana atunci cand trebuie. Nu de gura celor de aici dar asa pentru mine ca si acasa cred ca daca stau de acum mai rau imi fac.

O colega a mea de aici care facea urat ca stau eu acasa si ca is gravida nu bolnava este si ea gravida acum (una din secretarele rele). si ce credeti este in medical ca-i racita si nu stiu ce mai are, si este deja a doua oara de la inceputul sarcinii. Se pare ca Dumnezeu nu doarme. Nu i-am urat sa fie bolnava dar acum se intaorce catre ea rautatea de care a dat dovata. Poate ca cum isi dau seama si ea si mama ei ca-s cam tampite.

Monica si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by Amabella

quote:
Originally posted by Kehleyr

Amabella ma bucur ca te-ai linistit cu circulara de cordon . Te-ai mai programat la vreo ecografie pana la sfarsit?

Kehleyr 32 fix

Nu, inca nu m-am mai programat. Herghelegiu a zis ca nu mai e nevoie sa fac nici una pana la nastere, dar ma stiti pe mine: nu o sa rezist. Asa ca cred ca o sa imi mai fac o programare peste cca 4 saptamani. Asa, ca sa vad ce mai face bebe.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png

Da, si mie mi-a zis doctorita la fel, ca asta de la 32 de saptamani e ultima... Dar ma intrebam daca totusi nu ar fi fost bine sa se recomande una chiar inainte de nastere, ca sa vada exact cum e pozitionat bb, daca are circulara etc. Asa, prin saptamana 38. Pe de alta parte poate ei te pun oricum la eco atunci cand ti se declanseaza nasterea sau te baga n operatie. Eu fiind cu anestezie generala chiar nu stiu cum a fost, dar imiinchipui ca bb e monitorizat permanent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Kehleyr, pai eu chiar asta am inteles din exprimarea lui, ca nu mai trebuie sa fac nici una "pana la nastere", cand mi se va face una. Nu stiu daca a mai zis ceva in sensul asta sau asa mi-am tradus eu in cap, dar si mie mi se pare normal ca in momentul cand ti s-a rupt apa si te pregatesti sa nasti natural, sa il vada pe bebe, sa vada daca nu e nici o problema. Iar la cezariana, cu atat mai mult cred ca e monitorizat. Adica asa sper sa fie, ca asa mi s-ar parea firesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Si eu mai vreau o ecografie, pe la 37-38 saptamani, poate ca o sa merg la marimed.
Pentru cine a ratat sa ma vada in stirile de la referitor la cursul de la Filantropia dar vrea sa citeasca articolul din presa (din pacate fara poza ) uitati www.evz.ro/article.php?artid=259060" target="_blank">aici . Se da acolo si un numar de telefon, parca intreba cineva.

Miky 33 + si bebe
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie NEW Album intalnire 6 mai NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Pai la tine ma gandeam Kheyler cand ziceam ca poate nu ma umflu exagerat in ultimul trim. Am tinut minte ca mi-ai zis mai demult.

Asa Pumpkin fatzi publicitate. Acu esti si on line, vezi ca ti se urca notorietatea la cap.

Pupici

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by angelli

Da bebele la cite saptamini se intoarce? Eu il simt tot pe lateral!
Mai Iulenca tu cu Gaoazii tai !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png

se poate intoarce oricand, angelli. Normal este sa se intoarca cu capul in jos in ultimul trimestru, dar sunt si copii nazdravani! Prietenei mele care a nascut acum 2 luni i s-a intors de-a curmezisul cu 3 zile inainte de nastere ( unde statuse dragalasa cu capul in jos, bine merci) si a trebuit sa-i faca doctorul cezariana.Deci, ca statistica, 95% din copilasi se intorc in pozitie cefalica pana la termen, adica pana in saptamana 40.

Al meu a stat numai cu capul in jos.... Ce mai faci tu, esti bine?

Lacri 37 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Eu astazi am o stare super nasoala. Aseara m-am simtit deosebit de rau. Am avut burta tare multe ore, ma durea si nu reuseam sa-mi gasesc nici o pozitie ca sa ma relaxez. Asa ca am luat mai mult gynipral decit eram eu obisnuita si pentru prima oara am avut reactii adverse la el: m-a apucat tremuratul, inima batea rau rau de tot, mi-a scazut tensiunea (la 8 cu 5) si bebele a inceput si el sa dea cu picioarele in burta mea si nu se mai oprea. Bineinteles ca am intrat in panica si m-a apucat plansul, dar intr-un final mi-a trecut. Ei, si eu, in starea aia nasoala nu ma gandeam decit ca ma apuca nasterea si nu sunt epilata in zona X. Asa ca in dimineata asta am vrut sa rezolv problema. Am zis sa incerc intai cu aparatul de epilat, in premiera, dar bineinteles ca nu am putut suporta durerea, asa ca am trecut la aparatul de ras. Si fiind eu foarte nervoasa am reusit sa ma tai prin mai multe locuri, asa ca acum arat ca dupa razboi. Acum ma gandesc, in momentul in care o sa mi se rupa apa, cum o sa reusesc sa fac aceasta operatiune fara sa ma umplu de sange? Ce fac, ma duc asa nerasa la spital? Offfff, oribil.

Amabela, merci de informatiile cu cele doua seriale. Cind vine Dan acasa o sa ii spun de ele, sa le caute pe net. Mai imi trece si mie vremea fara sa ma gandesc la prostii.

A.cicel, eu la inele si verigheta am renuntat de mult, ca ma strangeau si ma faceau sa-mi dau seama ca sunt umflata/grasa.

Cristina, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana
Acum ma gandesc, in momentul in care o sa mi se rupa apa, cum o sa reusesc sa fac aceasta operatiune fara sa ma umplu de sange? Ce fac, ma duc asa nerasa la spital? Offfff, oribil.

Stai linistita ca nu e nici o problema. Eu la prima sarcina chiar nici nu m-am gandit la aspectul asta, cred ca eram mai nesimtita. Mi-am luat cu mine lama de ras si m-au facut asistentele in spital. Si eram neepilata de multa vreme in zona respectiva. Cred ca ele prefera sa ai parul mai lung ca sa se ia ca lumea la lama, decat sa te faci singura si sa te faci prost, mai ales sa te tai, risc de infectii etc. Chiar nu ai de ce sa te stresezi .

Eu am fost ieri si m-am facut cu ceara, ce-i drept nu total ca n-am tupeu. Am luat inainte un no-spa si am rugat-o pe cosmeticiana sa nu puna ceara prea fierbinte si a fost foarte bine. Chiar as vrea sa ma mai duc o data pana nasc, macar partial sa fiu facuta cu ceara ca ma tine mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup burticile
Kehleyr, uffff tare mi-as baga si io ceara acolo, ca tare bine arata pielea dupa, nu ca acum plina de bubitze si iritata...da'dupa ce ca am contractii si stand in pat, ma gandesc sa nu imi fortez norocu'prea tare...
Iulenca, como estas, fata? Chiar ma gandeam ca te-ai lenevit si urma sa te trag de urekiuse, dar te-ai prins tu intre timp si ai scris ...vroiai variatie de ai schimbat fontu'? tre'sa imi pun okelari acuma sa citesc ...mistoc ca ai slabit 2 kile, desi tu esti o apetisanta sau voluptuoasa si secsoasa si te plangi degeaba
Cristinica_Ana, zici ca e misto Lost? Mai e si pe AXN? Nu de alta, dar ma mai satur si de citit, ziceam sa arunc si io un oki
Nu te mai stresa cu ingrasatul, te rog io, ce naiba, daca nu ai pb tu iti faci singurica? Acum si pt ca nu prea mai avem activitate si stam cuminti in pat se pune mai usor, dar oricum bb ia foarte mult acum si e posibil sa ti se para ca ai pus tu, cand de fapt bb atarna greu la cantar...
Ai fost mortala cu galeria la nastere, auzi tu sa nu nastem fara galerie...promit ca o sa imi iau lectopu' la spital si in timp ce ma coase nenea dr bag repede un forum sa imi faceti galerie...
Amabella, felicitari pentru grasunel si ma bucur ca ai scapat cu stresul cu circulara...
Sa trimit IT-ul sa iti umble putintel la soft, sa faca niste reglaje acolo?
Si io mai am programata o eco la 34 de sapt si cred ca dupa nu mai fac pana nasc, ca si eu stiu ca se face atunci la nastere pt monitorizare
Pumkin, iubito, am citit articolu', da'autografu'cand il primesc? Sa iau legatura cu piaru'tau sau cu secretara?
Map esti tare ca te mai tine cu aranjatul prin casa, eu gafai numai daca spal niste vase, zici ca cine stie ce am facut ...ce mai avem de aranjat prin casa fac femeia si sotul, ca nu ma mai simt in stare si nici nu vreau sa fac vreo tampenie
Lyly, iubita, deci zici ca nazdravanu'mai are timp si loc sa se suceasca? ...pai si al meu e cu capu'in jos si mi-e teama sa nu il pierd prin oras

Cristina +32 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput