Mamici de iulie - august 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Miti, nici un ingridient din crema de fata pe care o folosesti pe burtic nu are contraindicatii, doar spuneam ca si eu am acum pielea f si f uscata si din cauza asta ma maninca rau de tot. Pina acum am incercat fel si fel de creme si uleiuri, si Sweet Almond Oil s-a dovedit a fi cel mai potrivit hidratant si "antimincarici" pentru pielea mea. Pacat ca nu-l gasesc aici si trebuie sa-l comand din State.

Nati si minunea din burtic 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza burticutze
Amabella felicitari pt grasunel. Ai vazut ca pana la urma s-a intors si s-a sucit si a scapat de circulara? Erai asa de ingrijorata...
Cristina_ana si eu am inceput sa ma ingras in ultimele 2 saptamani. Dupa ce vreo 2 saptamani nu am mai pus nici un gram pe mine, acuma am constatat ca am 64 de kg. Adica m-am ingrasat 15 kg in total si 3 kg in ultimele 2 saptamani Pana acuma tot ziceam ca verigheta ma strange pt ca mi se umfla degetele. Ei bine, cred ca e din cauza ca m-am ingrasat eu Peste vreo 2 saptamani cred ca nu o sa o mai pot purta. Si nu vreau sa o largesc la bijurier, ca poate dupa ce nasc imi va fi prea larga.

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza mai fetelor.

Slabutza miscarea pe forum, se vede ca a venit primavara si atzi iesit cu toatele la soare.

Bulinutza, Mishi estas bien ? Au aia grija de voi la spital sau venim sa le aplicam o corectie? Va pup pe burtici si de-abia astept sa ne vedem prin august cu bebeii in carutz la terasa.
Pana atunci sa fitzi cumintzele ca mai e un pic.

Cristina-Ana bravo la fata ca e cuminte si sta in pat. Cum ai patzit tu cu Lost am patzito eu cu Star Gate. Intr-un weekend in care am fost singura de vineri seara pana duminica m-am uitat non-stop la toate episoadele. Si duminica noaptea cand suna interfonul i-am zis sotzului sa nu deschida ca vin Goaulzii sa ne cucereasca. Sunt cu capul.

Amabella vezi ca n-ai motive de panica. Stie bebe mai bine decat tine ce face el acolo in burtica.

Muuh saru-mana ca m-ai intrebat de sanatate. Sunt super bine acu nush ce o fi fost blegeala aia e mine, bine ca nu a tinut decat 3 zile.

Cu kg sunt destul de incantatat. Desi sunt grasa rau macar nu m-am mai ingrasat lately, ba mai mult am slabit 2 kile de la raceala aia. Ce bine ar fi daca as fi gravidutza d-aia care se ingrasa mai mult in primele 2 trim si mai putin in ultimul. Am 11 in plus si mai mult de 4 nu vreau sa mai iau. Poate reusesc ca nu prea mai am pofta decat de fructe. Si cu ele am o problema ca ma apuca arsurile dupa ce pap.

Are Pumpkin o acoperire media mama-mama oana Zavoranu cred ca se da cu capu de peretzi si si-a concediat PR-ul. A aparut si la ziar mai fetelor - mi-a aratato barbate-miu. E drept ca ii facea concurentza si MadaCristina.

Cristina-Ioana in sfarsit terminasi si tu cu casa fata. Acu alta treaba n-ai decat sa lenevesti si sa il asteptzi pe fiitu linistita.

Andreea
bravo ca ti-au dat si tie in sfarsit banii aia de la banca. Azi mergem si noi sa semnam actele. Mai avem un pic si ne mutam de-abia astept desi vine partea grea cu aranjatu si bine-nteles cu cheltuitul. Da atata timp cat am casutza mea eu pot dormi pe o saltelutza, bebe in patutz si suntem cei mai fericitzi pt ca ne iubim.

Hai ca v-am scris pt toata saptamana. Pup restul de burtzi pe care nu le-am amintit si va rog sa va ingramaditzi sa va inscrietzi pe lista pt intalnire ca s-ar putea sa fie ultima pt unele dintre voi ca mamici 2 in 1. Hai ca poate facem tambalau, rezervam o terasa intreaga, chindie, chef, va bagatzi?

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Da bebele la cite saptamini se intoarce? Eu il simt tot pe lateral!
Mai Iulenca tu cu Gaoazii tai !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor, mie azi parca mi s-a inecat corabiile. Nu ma doare nimic dar am o stare cat se poate de aiurea. Parca-mi vine sa plang, parca ceva ma nelinisteste. Am visat numai aiureli, in somn am avut impresia ca mi-a crescut burta nu stiu cat, ma simtea tare greoaie. Sper sa fie numai hormonii si sa treaca ca-i tare aiurea Este adevarat a nici vremea de afara nu ma ajuta, este tare, tare innorat, mai trage si cate-o ploicica. Azi chiar nu m-am putut trezi si parca as lasa balta tot si as merge acasa sa fac nani iar.

Sunt si foarte nervoasa, ieri am iesit cu o prietena dupa job si cand am ajuns acasa mi-a spus sotul ca a stricat ceva. M-am pus pe el si daca nu l-am mai batut la cap Saptamanile trcute ii spuneam sa lase ca se repara acum m-am pus cu gura pe el. El ce sa mai zica saracul m-a lasat in pace dar eu nu si nu. Apoi mi-a parut rau dar atunci pe moment nu m-am putut controla. Stiu ca nu face bine lui bebe ca eu sa urlu dar totusi fac asta. De ce oare nu ma pot controla?

Daca stau si ma gandesc mai bine starea asta a inceput dupa ce am mers sa vedem clinica si am constientizat momentul nasterii, tare ciudat, ca abia il astept pe bebe. Parca simt ca am inceput sa traiesc din contradictii.

anasia ma bucur ca esti bine si ne mai dai cate un semn. Cum zicea una din fete ieri din cand in cand sa mai intram si sa mai dam fiecare cate un semn sa stim ca totul este bine cu fiecare intre noi

angelli pe la 30-32 imi spunea mie dr ca ar fi cazul sa se cam intoarca. Bine se poate si ai devreme dar zice ca daca la primul bebe pana la 30-32 nu este in pozitia corespunzatoare atunci este putin posibil sa se mai intoarca. Eu pana la 32 mai am vre-o 5 saptamani si ceva si sper sa se intoarca. Acum face ce are el chef pe acolo, ieri a fost la mine in burtic ca ma revolutie, dadea cu o putere si se vedea burta cum se misca in toate directiile

Amabela sanatate grasuneluilui tau si tie la fel!

Cristiana_Ioana ce fain ca ai terminat cu treaba si ca esti asa incantata. Mie acum mi s-a pus ca toate trebuie curatate prin casa. Ma apuc si fac te miri e dar obosesc destul de repede. Nimic parca nu-mi mai convine, sper ca tot hormonii

Va dulce pe toate si pe toti bebei

Monica si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

cristina_ana, inteleg ca sotul tau ia filme de pe net. va mai recomand eu 2 seriale, luate tot de pe net, care la noi inca nu se dau, si care mie si prietenilor mei care le-au vazut ni se pare ca bat de departe "lost"-ul: "prison break" si "4400". din pacate, "4400" nu e terminat, adica si la americani s-au turnat doar 2 serii, iar din aprilie sau mai au inceput de-abia sa filmeze la a 3-a. cica in iunie apare pilotul la ei si iti dai seama ca a doua zi apare si la noi pe net. celalalt tocmai s-a terminat ieri in state, au dat ultimul episod, iar azi cica apare si la noi, iar pe maine-poimaine si subtitrarea.
io zic sa le incercati, sunt bestiale.

luiza 31+ si mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza fetelor,

Amabella ma bucur ca te-ai linistit cu circulara de cordon . Te-ai mai programat la vreo ecografie pana la sfarsit?

Ce-o fi facand bulinutza, ca de Mishi ne mai zice sotzul , dar de ea chiar nu se stie nimic...

Iulenca, eu am luat deja 14 sau 15 kg, si cred ca ti-am mai spus ca la prima sarcina eu am fost gravida din aia care in ultimul trimestru n-a pus prea mult pe ea, asa ca iti doresc sa ai si tu acelasi noroc .

Mi-am luat si eu azi dimineata tensiunea si aveam 11 cu 5. Tot mi se pare ca o am prea scazuta, mai ales seara ma ia un pic cu lesin si cu ameteala, asa ca am ajuns sa beau 2 cafele pe zi...

Maine ma duc la ecografia de 32 de saptamani. Sper sa fie totul bine, sa nu mai imi zica de rinichi ramasi in urma la evolutie cum mi-a zis la 22 de saptamani. Iar o sa ma intrebe Iosup de nume si n-o sa stiu ce sa ii spun .

Kehleyr 32 fix

Mergi la inceput

a.cicel eu zic ca mai bine renunti la verghieta pana nasti. Aici chiar se recomanda ca atunci cand mergi sa nasti la spital sa mergi fara absolut nici o bijuterie, inclusiv vergheta. Eu inca nu am nici o problema cu acumulari de apa, inelele care-mi picau la inceput pica si acum, vergheta este ca si inainte dar am sa renunt la ea cand merg la spital chiar daca are sa-mi vina bine. O prietna a mea care a nascut anul trecut nu a dat-o jos la timp si apoi asa tare i se stramtase ca mai sa ajunga sa-o taie. Cu chiu cu vai a scos-o. Acum si-a revenit la normal, asa ca nu modifica nimic, dupa ce nasti revin degetele la normal.

Monica si 26+

Mergi la inceput

Kehleyr tin pumnii sa fie maine totul bine cu bebele tau la eco.

Monica si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

fetelor, va multumesc mult pentru urari!

map, sa stii ca si eu trec prin stari asemenatoare de cateva saptamani. tot asa simt ca nu pot sa imi controlez nervii, care ma apuca dine cele mai tampite motive, desi sunt constienta ca ii fac rau lui bebe. si apoi imi pare rau si ma apuca un plans isteric. am zis eu ca am probleme cu soft-ul.

tocmai am aflat acum vreo 2 ore ca a nascut azi-noapte o colega de serviciu de-a sotului meu si ca totul e bine, ea si bebe sunt foarte bine si ea spera sa plece acasa maine. a nascut natural (nu stiu daca a avut anestezie) si se simte foarte bine.
pe mine m-a apucat o frica groaznica de moment. cand aveam circulara, v-am mai spus cred, am simtit un fel de usurare ca voi face cezariana. acum nu mai am absolut nici un motiv sa o fac. stiu ca pot sa aleg asta, medicii de acolo mi-au zis ca e alegerea mea, chiar si herghelegiu mi-a zis ieri. dar parca tot ma gandesc ca ar fi mai bine sa evit cezariana, care e totusi o operatie. dar mi-e o friiicaaa... mi-e frica chiar si cu peridurala. ma tot gandesc ca miliarde de femei au nascut asa si nu se moare din asta (de regula) si toate aceste miliarde au suportat durerea aia. si eu de ce nu as putea? offf!... nu stiu ce o sa fac!

luiza 31+ si mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png

Mergi la inceput