Mamici de iulie - august 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor, va multumesc tare mult pt sfaturi. o sa incerc sa stau linistita si neagitata, desi treb sa ma duc pana in oras pt niste treburi, insa nu pt cumparaturi, deci nu voi face efort fizic prea mare.
poate am intr-adevar candida sau poate am inceput sa am si eu scurgeri, ca pana acum nu am avut deloc, adica doar fffff putin, nici vorba sa am nevoie de tampoane zilnice.
maine o sa-i zic si doctorului ( pe care nu -l pot suferi de altfel, nu e deloc pe placul meu, cei de la spital sunt mai draguti, dar ei fac doar ecografii...).

o sa va spun maine ce mi-a zis.
va pup si va multumesc ca mi-ati raspuns asa de repede ,
miti 28+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

pumpkin te mai bat la cap cu o intrebare! Ai numarul de telefon de la Filantropia, pentru a vb cu asistentele care tin cursul? Il vrea o mamica de la mai_iun

Am inteles ca pentru cursul de joi de la ora 17, nu trebuie sa suni dinainte sau sa fii undeva pe o lista! Vii si gata nu?

Multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Buna la burtici

Leti, un pupic mare la fata , ai grija de tine si bebel si nu mai lasa contractiile sa te supere.
Pumpkin, iubita imi dai si mie un autograf, te rog?...pe burtica l-as dori...ca esti o vipa acuma
Cristinica_Ana, esti ok? esti cuminte la patutz? ia da un raport aici
Nicole, s-a terminat in sfarsit cu santierul, nu-mi vine sa cred, casa arata boboc, mai avem niste mobila care urmeaza sa vina, dar in mare suntem cam gata...
Mada_mxm- tot Tantum Verde am luat si eu si in vreo 3 zile a trecut si gatul si tusea. Dar si leacurile babesti cu sarea grunjoasa si ceapa sunt ok, numai ca mie mi-a fost lene sa le prepar
Monicutza, felicitari pt luna a 8-a !!!
Miti, si io zic la fel, nu e lichid sigur. Secretiile sunt mai abundente acum, si eu folosesc tampoane zilnice si uneori am senzatia ca fac pp pe mine, asa curge, iar alteori deloc...asa ca relax si eventual fa si analiza de secretie sa stai tu linistita
Amabella, ai vesti de la eco?

Cristina +32 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

asaaa... iata raportul:

bebe mic a crescut vartos in ultimele 2 saptamani. are 1824 g la 31w1d (dupa UM) - pumpkin, te rog sa ne adaugi si pe noi pe listuta cu "greutati". fiind el mai lungutz asa, arata ecogarfic cu 11 zile mai mare, adica de 32w5d, deci dupa ecograf as avea DPN 5 iulie, fata de 16, cum e dupa UM. dar eu am sa pastrez tot 16 ca DPN, deoarece, cum ziceam acum ceva vreme, nu cred ca se naste neaparat mai devreme, ci e mai probabil sa se nasca mai maricel, ca ar avea cu cin' sa semene.

NU MAI AVEM CIRCULARA DELOC!!! dar bine inteles ca herghelegiu a tinut sa faca misto de mine cand m-a vazut ca rasuflu usurata ca am scapat de circulara si mi-a zis ceva de genul: "e, pai pana ajungeti acasa, se mai rasuceste el de 2-3 ori si o face la loc". lasand gluma la o parte, a zis ca acum, fiind mai maricel, nu e exclus sa mai faca circulara, dar e mai putin probabil ca pana acum.

in rest, totul in ordine, si cu bebe, si cu mami a lui. colul era cam greu de masurat, din aceleasi motive pe care i le-a zis si lui pumpkin, dar cica are cam 3 cm, asa ca e bine si el.

cam asta. eu nu am probleme mai deloc, nu m-am mai cantarit si incep sa ma simt vinovata, dar inca nu am dureri de spate, nu ma misc ca o ratza, nu obosesc semnificativ mai repede, pot in continuare sa ma aplec. singura mea problema fizica e cu respiratia, am din ce in ce mai des momente cand simt ca ma sufoc. am eu o vorba, ca eu nu am probleme cu hard-ul (adica fizice), ci cu soft-ul (in plan psihic, de la hormoni). de aia imi tot schimb dipozitia de la cea mai mare fericire, la cea mai adanca apatie, de zici ca m-am tzacanit.

luiza 31+ si mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

io nu inteleg un lucru: de ce nu intra lumea pe chat? de cate ori am intrat sa vad ce se intampla pe acolo, eu eram singurul utilizator. sau au un bug si nu ii vezi pe ceilalti? voi ati incercat?

luiza 31+ si mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Amabella, felicitari pentru rezultat ! Acum am vazut ca ai si tu baiatel ca si mine si...culmea...il va chema la fel. Eu sunt in saptamana 31 ( vineri o inchei ) si pe 25 merg si eu la masuratori de trim. III la Iosup. M-as bucura sa aiba si al meu cam aceeasi greutate cu BB tau...
Eu stau acasa in medical,nici pe mine nu ma lasa medicul de familie sa intru in prenatal mai devreme de 32 de sapt. desi legea nu face nici o distinctie, dar asta e.
Trebuie sa stau mai mult in pat pentru ca am colul scurt si tensionat. As vrea si eu sa ma simt la fel de bine ca si voi, dar eu inca ametesc, obosesc f. usor, am tensiunea 9 cu 5 ( dr. zice ca e in regula asa)si as dormi mai tot timpul. Ca sa nu mai spun ca am " luat " deja 14 kg...
Va pupa pe toate
Aysha 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Amabella, e clar, daca scriem amandoua in acelasi timp, se vede ca ne leaga ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna, fetelor!
Astazi mi-a fost cam lene sa scriu, dar am zis totusi sa intru ca sa nu credeti ca am nascut si nu v-am dat de veste.
Cristina_Ioana, sunt bine, multumesc de intrebare, stau de zor in pat, ca nu am ce face altceva . Adica as avea eu multe, dar nu ma lasa bebe.

Ca sa nu ma plictisesc prea tare, sotul m-a convins sa ma uit la serialul Lost. El este mare fan si are toate episoadele, luate de pe net. Dar a zis ca imi da cite doua pe zi, ca altfel le termin pe toate intr-o zi si pe urma iar ma plictisesc. Ei, si astazi m-am uitat la primele doua episoade, si mi-a placut atit de mult filmul asta, ca acum m-am rugat de Dan si am mai primit bonus inca doua episoade, ca sa am ce face in noaptea asta.

Amabela, ma bucur ca esti bine. Toate ne facusem griji pentru tine, cind am vazut ca nu mai dai nici un semn.
Fetelor, de-acum se apropie cu pasi repezi sezonul nasterilor si la noi, asa ca intrati si voi macar o data la doua zile sa ziceti ce mai faceti, ca altfel se crede ca ati nascut. Si e pacat sa nasteti asa, fara galerie!!!!!!

Eu am o mare problema, care ma deprima groaznic: am inceput sa ma ingras!!!!!!! Eu pana acum am luat in greutate mai mult decit bine. Intr-o luna si jumatate ma ingrasasem doar un kg., de m-a laudat si doctorul, dar acum am vazut ca in ultima saptamana am luat aproape doua kg. Si eu nu vreau sa fiu grasa!!!! Si credeti-ma ca nu maninc deloc mult. Stiam eu ca in ultimele saptamani o sa explodam cu greutatea, dar nici chiar asa, doua kg. pe saptamana!

Acum va las, ca ma apuc sa ma uit la Lost. Dar mai intii o sa dau o tura pe la mamicile de mai-iunie, sa vad cine a mai nascut.

Cristina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, burticute!din pacate intru mai rar, sper sa-mi instalez net acasa, ca nu mai rezist asa; v-am citit din urma, cam greu la cum merge laptop-ul;
imi pare rau pt mishi, multa sanatate si tie cristina ana, mai rezistati un pic fetelor;
maine merg la control cu o parte din analize, le astept pe cele de col, probleme cu colesterolul si mg mai mic, in rest ok; vreau sa ajung si eu la cursuri, sa vad daca o sa reusesc;
concediul prenatal mi-l da dr cand vreau;
amabella, ma bucur ca bb nu mai are circulara, bebita mea vad ca nu vrea sa se intoarca cu capul in jos, in schimb se misca si face valuri, e asa de haioasa;
va pup si pe fetele noi!
anasia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

MITI, SPER CA FETELE TE-AU MAI LINISTIT UN PIC. nICI EU NU CRED CA E LICHID AMNIOTIC.

AMABELLA, FELICITARI PENTRU GRASUNEL! MA BUCUR CA NU MAI ARE CIRCULARA DE CORDON.
AMABELLA SI EU AM INTRAT PE CHAT 2 ZILE SI N-AM VAZUT DECIT O GRAVIDUTA. SI AM OBSERVAT CA CHATUL SE DESCHIDE FOARTE TIRZIU. PE LA CE ORA, 23.00?

CRISTINA_ANA, NU TE INGRASI, ESTI INSARCINATA. STIU CA E GREU SA TE OBISNUESTI CU IDEA CA IN TRIMESTRUL III IAI CU MULT MAI RAPID IN GREUTATE DECIT IN TRIMESTRUL INTII SI DOI, DAR SI BEBE IA IN GREUTATE MAI RAPID. DACA ZICI CA TE ALIMENTEZI RATIONAL EU ZIC CA NU TE INGRASI CI IAI NECESARUL PENTRU O DEZVOLTARE SANATOASA A LUI BEBE.
OARE CUM SE MAI SIMTE MISHI? SPER CA TOTUL BINE LA EA.

Nati si minunea din burtic 27+

Mergi la inceput