Mamici de iulie - august 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Kehleyr pai la asta ma gindesc si io acu', ca am "doar" 28 se saptamini si d-abia mai intru in 2-3 bluzite normale, dar cind oi fi ca voi la 30+ ... cu ce ma mai imbrac? Poate mai apar prin oras si tzoale dragute dar mi-e ca nu o sa mai pot eu sa alerg dupa ele .

28+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

[/quote]

cum adica s-a lasat pe burta ei? Doctorul ala era beat? Sau e nebun? Pai cred ca cu toate durerile, tot i-as fi dat una in cap

Andreea 27+
POZE

[/quote]

beat nu era nebun poate.si daca l-ai vedea are cam 1,80 inatime si vreo 100 si ceva de kg.Mie mi-e frica doar ca in cazul in care doctorul meu nu poate veni sau este plecat cand nasc nimeresc peste un tampit ca asta.

32+ nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

si eu am problema hainelor. Pantaloni care arata exact ca de graviduta am numai o pereche, din aceia cu o banda extra inclusa. Dar nu-i port ca simt ca-mi pica Am alte doua perechi care desi sunt de gravida nu arata, sunt asa mai sub burta, au numai partea de sus ceva mai larguta si partea se jos normala. Am si o salopeta pe care-o port cu grad si vin si la munca in ea acum (la inceput imi era jena ca-mi zic astia ceva dar acum nici nu-mi mai pasa).Ma gandeam acum ca mi-ar mai trebui ceva haine si parca inclin tot spre haine ceva mai mari, ma gandesc ca apoi macar le dau mamei sau sorei mele ca altfel cu atatea haine de gravida ce naiba o sa mai fac. Mai vreau un bebe dar nu chiar acum acum si nu stiu daca acestea de acum mi-or mai veni bine atunci.

Aici sunt haine de gravida destule dar cu greau gasesc ceva care sa-mi placa, si care-mi plac coata 100 de euro bluzita sau perechea de pantalon si iar nu merita. Daca as sta acasa nu mi-as mai batea capul dar asa...oricum ma imbrac cu bluzitele mele care le aveam inainte. sunt mulate dar asta este, sa-mi zica careva ceva ca o replica oi gasi eu Buricul nu mi.a iesit inca asa ca de asta nu s epot lega

Este posibil sa am si o rochita acasa care este posibil sa-mi mai vina, tot mulata pe burtica dar nu-mi pasa.

Eu am pus pana acum 8 kg si ceva, urc spre 9. Mai am cam 14 saptamani si sper sincer sa nu mai pun mai mult de 6-7. Sper sa nu ma apuce asa sibit poftele de te miri ce. Oricum in ultimele zile cam sar calul mancand inghetata

Monica si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by nicole25

beat nu era nebun poate.si daca l-ai vedea are cam 1,80 inatime si vreo 100 si ceva de kg.Mie mi-e frica doar ca in cazul in care doctorul meu nu poate veni sau este plecat cand nasc nimeresc peste un tampit ca asta.

Si eu ma gandesc uneori cu groaza ca daca doctorita mea va fi in cincediu, eu ce ma fac? Macar sprijin moral am din partea ei, ca oricum nu naste in locul meu. Si noi avem aici un medic ginecolog care e nebun rau de tot, si daca am "norocul" sa il prind pe el de garda... Dar sper din tot sufletul ca nu o sa fie el, si mai mult, ca dr mea nu va fi plecata din localitate, chiar daca va fi in concediu. Ca sigur va veni... ca doar ne cunoastem de ceva vreme, iar sotul ei e coleg cu al meu sot.

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Kehleyr iubita, pai sa iti explic: ma imbrac eu in haine normale, dar uite si tu ca ma risc sa fiu dizgratioasa si sa fac furori pe strada in randul babelor
Acum serios vb, eu am trecut de la S la M, imi iau multe majeuri, tricouri, rochite si fustite pe elastic de la Zara ca sunt fan si alea M sunt putin mai lungi, cat sa nu fiu cu toata burta pe afara...si o sa le pot purta si dupa ce nasc, ca sunt din bumbac si vin ok...
Mada, bine ca te simti mai bine, mai baga si tu ceaiuri, miere, lamaie...

Cristina +32 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Fetelor nu stiti ceva remedii pt picioare umflate?Ale mele arata de parca sunt niste butuci.Nu imi mai vin decat 2 perechi pe pantofi si aia o pereche cu siret si una cu scai.in plus de asta ma si dor.Tensiunea este buna am in general intre 10 si 11 si cea mica 6.Foarte sarat nu mananc .De tot nu pot evita sarea si am mai observat ca intr-o zi am pus 1 kg jumate desi am mancat foarte putin.Eu am pus pana duminica 10 kg .cum e posibil sa pun 1,5 kg intr-o zi?

32+ nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png

Mergi la inceput

Nicole, oribila treaba cu fata aia si dr ala tampit
Tu esti bine?

Cristina +32 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Nicole am scris in acelasi timp.
Probabil ca retii apa, de ti-au aparut si cele 2 kg in plus.
Incearca macar cateva zile sa papi mai nesarat si sa stai cu picioarele cocotate mai sus, nu prea mult in picioare, fara tocuri.

Cristina +32 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Da Nicole, si eu zic la fel...este apa retinuta in tesuturi...de zici si surplusul de greutate si picioarele umflate...trebuie sa elimini in totalitate sarea, sa bei multe lichide si sa stai cum a zis si Cristina_Ioana, cu picioarele mai sus

Eliza 26+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Cristina ioana o sa incerc .

Se pare ca incepem sa resimtim ca suntem in penultima luna de sarcina.

Bb meu are de vreo ora program de box.Erau mai devreme niste clienti in birou care se uitau la burta mea si zambeau.nu intelegeam de ce dar cand m-am uitat se vedea si prin bluza ca bb are program sportiv.

32+ nicholas

Mergi la inceput