Mamici de iulie - august 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

MamaluiDavid, mie imi place la nebunie numele de Naomi. Eu daca as fi avut fetitza mi-ar fi placut sa o cheme Noemi, desi nu se potrivea deloc cu numele de familie.
Apropo de nume, va rog sa-mi spuneti si mie, dar sincer, ce parere aveti de numele de Eric. Mie si sotului meu ne place la nebunie, dar absolut toti cunoscutii mei si familia au sarit in sus cind au auzit cum vreau sa-i zic baietzelului meu. Deocamdata noi ne-am hotarat la Andrei, dar eu as vrea tare mult sa fie si Eric. Nu stiu deloc ce sa fac, imi vine sa plang cind ma gandesc ca nu pot sa-i pun copilului meu ce nume vreau eu, pentru ca se supara familia. (pentru ca eu chiar nu vreau sa-i supar, mai ales pe parintii mei). Stiu ca nu este un nume romanesc, dar ce sa fac, mie chiar imi place!!!

Pumpkin, am citit mesajul lui Tzuni despre petrecerea copiilor de la orfelinat si iti spun sincer ca in timp ce citeam plangeam de zor. Am vazut si pozele, sunt superbe. Si tu erai f. frumoasa si radioasa.
Referitor la intilnirea de pe 27 mai, eu o sa vad atunci cum ma simt. Bineinteles ca as vrea tare mult sa vin, dar dupa cum stii eu acum stau exclusiv numai in pat. O sa vad saptamana viitoare cum ma mai simt.

Iulenca, felicitari pentru apartament. Te cred ca esti tare fericita, este o realizare enorma. Itzi doresc sa fiti cit mai fericiti in noua casuta. (de fapt sunt sigura ca asa va fi)

Cristina, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Buna,

Am vazut ca intreba cineva unde e maternitatea Filantropia. Este pe langa piata Victoriei. Mai exact nu prea sunt in stare sa explic :d

Eugenia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Salutare, salutare,

Map gand la gand cu bucurie...raspund "prezent" si va pup pe toate...burticute simpatice!

Abia ieri ce am apucat sa intru pe DC, dupa o bucata buna de vreme si, practic mi-a fost imposibil sa citesc din urma...la cat de mult am lipsit si...la cat de mult ati scris voi, harnicute ca de obicei.

Pumpkin multumesc ca mi-ai atasat si mie pozele in albumul mamicilor ca tare prost ma simteam ca am promis si nu reusisem sa ma tin de cuvant.

Noi suntem bine, BB-ul s-a asezat in pozitia de aterizare inca de acum trei saptamani, iar la ultima vizita la Dr, ne-a facut cu manuta, insa nu mi-a spus ca va fi din ce in ce mai "miscator". Uneori ma trezeste din somn daca are chef de joaca, eu intrebandu-ma unde are el atata loc sa se amuze de unul singur.

Am luat in total 10 kg pana la 29w, dar am fost si racita vreo saptamana timp in care am tinut-o mai mult pe fructe si miere, mai putin proteine (cica asa se reface organismul mai repede). Raceala s-a dus complet si mi-a mai ramas o tuse pentru care Dr. mi-a dat un sirop cu gust idiot de zmeura stricata .

Si pentru ca pe creierul meu piticii invadatori ma speriau ca voi naste mai devreme, m-au apucat grijile si nu am avut stare pana nu am facut inventarul la ceea ce avem deja pentru BB de la Ali si am dat si un tur adevarat de shopping pentru hainute BB, deocamdata .
Spun "deocamdata" deoarece l-am avertizat pe al meu sot ca nu am somn si ca ma simt ca o mama iresponsabila daca nu am eu in casa minimul de lucrusoare necesare pentru BB. Saracul s-a conformat, a incercat el sa ma convinga ca nu ne va lipsi nimic-cumparaturi pt BB sunt foarte facile, ca aici se obisnuieste ca baby-shower (sau cum se scrie) sa fie foarte consistent din partea rudelor...dar...piticul meu nu si nu!!!
Acum m-am mai linistit, va trebui sa-mi caut mie niste bluze de vara cu burta mai mare...pentru iesit in oras...ca de altfel, pentru stat in casa, eu prefer tricourile si treningurile.
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza burtici!

Monica sa stii ca si mie mi se pare tare absurd sistemul asta al lor. In primul rand faza ca trebuie sa merg de cand are copilul 1 zi sa ma chinui sa il pun pe o lista de asteptare, in al doilea rand aici de ex nu e ca in ro cand in sept incepe scoala sau gradinitza si daca de ex copilul implineste 3 ani in dec ti-l primeste si mai devreme; aici dupa ce a trecut ziua de 3 ani a copilului trebuie cica sa astepti ca te suna ei cand se elibereaza un loc. Deci eu din cate am priceput asta inseamna ca nu toti copii incep de la aceeasi varsta nu? Sau nu inteleg eu bine?
Stefania sunt mai bine, mersi, inca tusesc dar mult mai usor si gatul nu ma mai ustura aproape deloc. Sper din tot sufletul sa nu mai racesc. Si mie imi place tare mult numele Naomi e f frumos si vb Monicai e mai international.
Pumpkin deci eu raman fara autograf?
Iulenca felicitari pt casa cea noua, sa fiti super fericiti in casutza voastra. Si noi speram intr-o zi la asa ceva dar si aici e tare greu de realizat.
Fetelor dar totusi nu are nimeni numarul de telefon al Valentinei? Ca deja a trecut f mult de cand nu mai avem nici o veste de la ea.

------------------------
27+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
Am intrat sa dau raportul, nu am nascut, desi azi-noapte era sa ajung la spital, tare rau mi-a fost...am avut contractii dureroase cam la jumatate de ora, desi am stat numai in pat cuminte, am luat juma'de Gynipral sa le opresc si le-am oprit in final, dar m-au luat palpitatiile, agitatia, stare de voma si dureri de cap...am reusit cu greu sa adorm pe la 4, sunt cam vraiste.
Bebe e foarte activ si agitat si el, o sa incerc sa dorm putin.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumu!

Cristina +32 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Cristina, este foarte frumos numele Eric Andrei, se si potrivesc impreuna cele doua nume. Important e sa va placa voua, doar e copilul vostru.

Raluca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Raluca, multumesc de raspuns. Stiu ca numai noi ar trebui sa decidem numele copilului, dar e tare demoralizant cind toti sunt impotriva. Oricum, mai vedem noi cum facem.

Cristina_Ioana, scumpa de tine, probabil ca te-ai speriat foarte tare. Incearca sa stai cit mai cumintica in pat, eu sunt sigura ca nu e foarte grav. E rau daca ai avut reactiile alea urite de la gynipral, eu am noroc ca in general reactionez bine la medicamentul asta, ca altfel nu stiu ce m-as fi facut. Si eu toata ziua de ieri m-am simtit deosebit da rau, burta mea a fost in permanenta tare si dureroasa, nu am reusit decit cu greu sa imi revin. Azi vad ca e mai bine. Te pup si ai grija de tine.

Cristina, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Cristina Ana poti sa-i pui Eric-Andrei si sa il strigati Andrei. In felul asta va fi si familia multumita si voi. Nici eu nu as vrea sa-i supar pe ai mei, pe de o parte ii inteleg ca sint mai conservatori dar pe de alta nici nu as vrea sa renunt la ceea ce imi place mie. Trebuie gasita o cale de mijloc.

Si eu am aceeasi problema cu bunica mea draga si scumpa careia nu-i place numele Tudor, zice ca asa-i chema pe vacarii din satu' ei . Dar mie imi place si incerc sa o obisnuiesc de pe acum cu ideea asta pt ca peste 2 luni sa nu i se mai para un nume de vacar. Oricum numele nu e stabilit inca dar ne gindim la variante.

28+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Intru iarasi, repejor-repejor: Cristina_Ana exact acelasi nume am vrut eu sa il pun lui bebe, dar din pacate, la mine nu ii place sotului meu numele de Eric; dincolo de toate, fara sa fiu rea, nu mi-ar pasa nici cat negru sub unghie de ceea ce ar spune altii (chiar daca e vorba de parinti); ei au avut "sansa" lor sa isi aleaga numele copiilor lor atunci cand v-ati nascut voi,; acum este randul vostru sa hotarati pentru copiii vostri si sa va asumati aceasta raspundere pentru atunci cand ei vor fi mari si va vor intreba de ce i-ati botezat asa; nu iti spun ca si socrii mei incearca sa ma convinga sa pun anumite nume bebe-ului meu (numele lor sau al sotzului, ha-ha), ceea ce nu or sa o vada niciodata (mi se pare chiar tupeu, sa nu zic altfel). Oricum, sfatul meu: hotaraste doar tu cu sotul tau, e copilul vostru, voi l-ati dorit, voi o sa "raspundeti" de el.

33+, http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput
Mergi la inceput