Mamici de iulie - august 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Ultimul, si ma bag in patut: Cristina_Ioana multi , si stai la rand, te rog, nu te grabi . Sanatate!

33+, http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Imi pare rau Cristina_Ioana, pentru ca te-ai simtit rau. Si eu cand am luat o jumatate de Gynipral am inceput sa tremur, asa ca am scazut la un sfert doza. Asa zicea pe prospectul lui. Mie, cel putin, cel mai bine imi face odihna la contractii, dar ce-i drept, nu am avut din astea dureroase pana acum. Sper sa te faci bine :)

In rest si eu am aceeasi problema cu numele. Cel pe care il vrem noi pentru copil, cica e unul prea clasic, desi nu stiu nici un copilas cu numele asta. Noua ne place Nicolae, dar mama sotului protesteaza de zor ca cica asa il chema pe Ceausescu :((((((((.

Eugenia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

quote:
Originally posted by mamaluidavid
Ieri ne-am tot gandit cu sotul la numele bebelinei,numele japonez bineinteles,cel romanesc e hotarat de 2 ani. Ce ziceti de Naomi? Sau Maiko? Mie Naomi imi place pentru ca nu suna a nume japonez deloc, si Maiko imi place insa nu prea merge cu numele de familie care se termina tot cu MA(kazama) ;oricum ne mai gandim.

Azi am implinit 29 de saptamani!

Stefania 29 fix cu Patricia
David (24 dec 2004)

Eu votez cu "Naomi" !

July25 30+ Maria si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_ana
Apropo de nume, va rog sa-mi spuneti si mie, dar sincer, ce parere aveti de numele de Eric. Mie si sotului meu ne place la nebunie, dar absolut toti cunoscutii mei si familia au sarit in sus cind au auzit cum vreau sa-i zic baietzelului meu. Deocamdata noi ne-am hotarat la Andrei, dar eu as vrea tare mult sa fie si Eric. Nu stiu deloc ce sa fac, imi vine sa plang cind ma gandesc ca nu pot sa-i pun copilului meu ce nume vreau eu, pentru ca se supara familia. (pentru ca eu chiar nu vreau sa-i supar, mai ales pe parintii mei). Stiu ca nu este un nume romanesc, dar ce sa fac, mie chiar imi place!!!

Cristina, 33+

Eric este un nume f.frumos pt.baiat.Daca nu as fi avut fata cred ca unul din cele 2 nume ar fost acesta. Nu trebuie sa te superi pt.ca ii faci rau lui bb. In fond este copilul vostru si aveti tot dreptul sa ii puneti ce nume va place. Ca sa impaci si capra si varza spuneti-i Eric-Andrei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Pup fetele!
Am intrat sa dau raportul, nu am nascut, desi azi-noapte era sa ajung la spital, tare rau mi-a fost...am avut contractii dureroase cam la jumatate de ora, desi am stat numai in pat cuminte, am luat juma'de Gynipral sa le opresc si le-am oprit in final, dar m-au luat palpitatiile, agitatia, stare de voma si dureri de cap...am reusit cu greu sa adorm pe la 4, sunt cam vraiste.
Bebe e foarte activ si agitat si el, o sa incerc sa dorm putin.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumu!

Cristina +32 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

de la mine. Stai cumintica chiar daca vrei sa fii prima. Nu a sosit inca timpul. Sau este nazdravanul nerabdator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

cristina_ana nu cred ca parintii sau socrii sau alte rude ar trebui sa va influenteze. pana la urma voi doi l-ati facut si tot voi doi o sa-l cresteti. varul meu are 2 copii, o fetita Dagmar si un baiat Detlef, sunt nume nordice. toata familia a spus ca sunt nebuni, dar acum toti ne-am obisnuit. eric e un nume frumos si usor de pronuntat, asa ca nu vad de ce nu le-ar place.

stefania si mie imi place mai mult noemi.

si pentru ca tot e vorba de nume, cristina_ioana sa stii ca o sa avem baietei cu acelasi prenume Luca (pentru ca imi place mie) si Alexandru (pentru ca ii place sotului meu). dar toata lumea ma intreaba ce face Luca?

Pumkin sa-mi pastrezi si mie cerneala pentru autograf. ce mult mi-as dori sa va cunosc personal.

Va pup fetelor. Maine intru in saptamana 29. ma apuca emotiile cand vad ca unele din voi aveti deja peste 30 de saptamani.

Consi si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

imi cer scuze stefania, ma gandeam la naomi.

Consi si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

Mergi la inceput