Mamici de iulie - august 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

Uraaaaa, facem chef, am intrat in luna a VII-a. Nu-mi vine sa cred.

Monica si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

MAp felicitari pentru intrarea in luna 7!
Cristina-Ioana si Angelli m-ati binedispus cu babele voastre mustacioase .Nici eu nu prea port haine de gravida decat cele comandate de pe net care sunt chiar frumoase si chic ,in rest haine normale si cat mai mulate
Mada-Mxm cum mai esti cu tusea?
Mai fetelor de mult am tot tinut sa va intreb insa mereu am uitat, mai stie cineva ceva de Huacin? Parca ultima data avea probleme cu colul scurtat,oare ce mai face?
Si eu sufar de picioare umflate,dar eu si mananc sarat,nu pot renunta la sare
Ieri ne-am tot gandit cu sotul la numele bebelinei,numele japonez bineinteles,cel romanesc e hotarat de 2 ani. Ce ziceti de Naomi? Sau Maiko? Mie Naomi imi place pentru ca nu suna a nume japonez deloc, si Maiko imi place insa nu prea merge cu numele de familie care se termina tot cu MA(kazama) ;oricum ne mai gandim.

Azi am implinit 29 de saptamani!

Stefania 29 fix cu Patricia
David (24 dec 2004)

Mergi la inceput

Stefania si tie felicitari pentru cele 29 de saptamani Si mie Naomi imi place mai mult, suna mai international si suna bine.

Ca a venit vorba de cine nu am mai auzit, nici de Noocutza eu nu mai stiu nimic, de tare, tare mult timp.

Monica si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Fetelor mi se face inima cat o pita cand ma vad ca am intrat in luna a 8 a.
De altfel dupa ce am stat mai mult in pat parca mi mai bine,nu ma mai impunge prin burta ca tare rau ii....
In rest la noi la Cluj e mohorat dar caldut.
Am citit pe aici ca voi deja ati luat carucior,patut etc sau macar v-ati uitat dupa ele.Patut am de la Daniel din lemn.E tare bun mai ales cand bebe vrea sa se ridice si se tine strans de gartiile alea.Pana pe la 1,6 ani e bun dupa aia adio ca al meu nazdravan se chinuia sa se dea jos din el si a trebuit sa ii taiem cateva gratii ca sa se dea jos.Acum tre sa il reparam.In concluzie pe la 1 an jumate am desfiintat patutul si hop in pat mare..
va mai scriu..pa
Monica 31 Cristian Gabriel (ca tata-so) si Daniel 4,2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Pumpkin V.I.P. - a noastra !!! Vrem autografe pe burtici!

Ce-or mai face fetele noastre Mishi si Bulinuta?

28+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Monica, Norocutza mi-a trimis ieri poze pentru album, poti sa intri sa o vezi. Chiar am rugat-o sa intre sa ne mai scrie cum se simte.

Miky 33 + si bebe
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie NEW Album intalnire 6 mai NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Buna !
Dupa 3 zile de stat mai mult in pat , mai mai dau si eu un semn sa nu credeti ca am nascut.
De citit am citit si ieri ce ati mai scris, asa ca sunt la curent. In ceea ce priveste "babele-nebunele" eu cred ca nu numai ele sunt singurele care gandesc asa, doar ca ele au mai mult tupeu si-ti spun in fata. Oricum, pe romaneste, sa fie ei sanatosi, si noi la fel, ca de aia nu mai putem .
pupici la toate!

33+, http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Pun si eu aceeasi intrebare ca si mamaluidavid: mai stie cineva ceva de huacin, ca nu a mai dat niciun semn de eeenormmm de mult timp? O fi o.k. sau s-a intamplat ceva?

33+, http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by MADYN

Pumpkin V.I.P. - a noastra !!! Vrem autografe pe burtici!

Mady, scumpa, pregateste-ti burtica pentru intalnirea de pe 27 !

Chiar asa, ne-a rugat Iulia sa ne mobilizam, ca pana pe 27 mai sunt doar 10 zile ! Deci, cine vine ? Dau autografe....

Miky 33 + si bebe
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie NEW Album intalnire 6 mai NEW

Mergi la inceput

pumpkin saru'mana , gata am vazut pozicile. Chiar ca nu ma mai uitasem de mult pe ele. O sa-ti mai trimit si eu zilele acestea ceva poze facute in vacanta, sa fac o selectie sa vad in care se vede burtica mai bine.

Monica si 26+

Mergi la inceput