Mamici de iulie - august 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 12
MissJJ spune:
Buna fetele!
Kehleyr si eu m-am gandit sa ma duc dar aici sunt atatea oferte ca nici nu stiu care sunt bune, care or fi klumea. Am sa intreb moasa cand merg vineri la control daca imi recomanda vreun centru din asta.
Cristina_Ioana sa stii ca bag lamaie, miere si ceai la greu. Bine am facut ca mi-am cumparat kettle dupa ce am aflat ca sunt insarcinata. 
Si un pic off-topic discutia asta despre babe cu ruj ciclam, m-a facut sa imi aduc aminte de profa de filozofie care am avut-o in clasa a 12-a. Era genul de profa cu parul negru pus pe bigudiuri normal tuns scurt, care purta ruj din asta strident dar nu numai pe buze ci in obraji isi facea tot cu rujul doua pete in loc de fard de obraz si la ochi era data cu negru si cu acelasi ruj manjit oleaca pe pleoapa.
Si ca sa se asorteze la machiajul beton purta un costum tot rosu strident cu futa lunga pana in pamant si sacou asortat si arata ca un dop intr-o perdea ca ea avea un metru 20 creca. Si ca sa fie si mai la moda purta papuci din aia cu platforma exagerata
sa para si ea mai inalta, oricum ii mancai samanta in cap.
Mai nou am inceput sa ma interesez de nurseries in zona unde ne mutam. Ca aici copilul poate merge de la 3 luni la nursery e un fel de gradinitzo-cresa. La cele private se merge de la 3 luni, la cele de stat ii accepta de la 2 ani cate 2 ore pe zi 2 zile pe sapt si de la 3 ani full time. Si ca sa vedeti ce sistem nebun au aici trebuie sa mergi sa inscrii copilul pe lista de asteptare de la nastere daca vrei sa ii gasesti un loc.
Am luat si numerele de telefon ca tre sa vad cat costa ca de la 3 ani merge full time pt o suma modica dar pana atunci trebuie dati bani mai multi. Si cand ne mutam trec la facut turul gradinitzelor, ca aici mergi si le vizitezi sa iti faci o parere si sa ma interesez de preturi exact.
------------------------
27+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
map spune:
salutic fetelor, am ajuns si eu acasa. A dat Domnul si s-a maipotolit ploaia, am ajuns pana si la cumparaturi. Mi-am luat doua bluzite si o pereche de pantaloni de in. Gata cu ce am ma descurc eu inca 7 saptamani la munca si apoi cand stau acasa ma descurc fara probleme. Patalonii a trebuit sa-i iau de gravida ca cei normali marime mai mare imi erau mult prea mari pe picior si solduri.
Am citit ce ati mai scris acum si m-am distrat de minune
Sunteti toatale cu soacrele.
Jul25
asa este, tipa aceea va avea doua burti nu numai una cum am eu
Spune-i sotul ca rasul face bine si tie si lui bebe ca elibereaza stresul
Ia s-o intrebi pe soacra ta asa de curioasa ea ce purta cand era gravida, haine cu 10 nr mai mari sau cum? ![]()
leistra soacra ta ce natie este?
motzata intre timp am invatat sa le ignor pe secretare. Oricum i-am punctat cumva subtil secretarei mame (sunt si eu afurisita nu-mi scapa sa nu intep
) ca si fiica ei a patit ca mine, a debutat in sarcina cu o raceala. Numai ca la mine era iarna, sf lui noi inceputul lui decembrie si pe vremea aceea locuiam ff departe, faceam o ora si ceva dus o ora si ceva intors pana la munca timp in care schimbam trei mijloace de transport iar fica-sa este racita primavara si sta la 5-10 minute cu masina de munca.
25miky eu am avut masaj recomandat de medic pentru dureri de spate dar nu prea s-au bagat cele de la gimnastica medicala sa-mi faca. Erau si cam habarniste ce-i drept. Una singura mi-a facut masaj la spate cumva foarte usor iar alta mi-a masat umerii si la gat. Dar maxim 5 min fiecare si foarte foarte usor.
merg la baita,
pupici la burtici si noapte buna1
Monica si
26+
map spune:
Madasi aici este la fel cu gradinitele. Ba cineva imi spunea, de fapt doua tipe mi-au spus asa, ca inca de cand erau gravide si au mers la toate gradinitele din cartier sa vb ca sa fie sigure ca o sa aiba copilul unde merge de la 2-3 ani. O nebunie, nu-s deloc locuri la gradinite, si cand te gandesti ca nici nu face lumea copii. Daca ar face chiar nu ai mai gasi nici un loc. Is somere cu gramada dar al naiba daca fac gradinite mai dea de munca catorva femei. E acumnu am mers nici unde sa vb, mi se pare sincer absurd dar cred ca va trebui s-o fac cand raman acasa in prenatal.
Monica si
26+
pika-pika spune:
Am fost cam ocupata zilele astea fetelor si cred ca asa o sa fiu toata saptamana asta...Am zis sa intru sa scriu inainte de a citi din urma ca pe la pagina 2 ne-a rugat cristina_ana sa scriem cate ceva la fiecare 2 zile ca sa nu se creada ca am nascut...asadar...n-am nascut inca...
Sambata mi-au facut prietenii baby-shower-ul,a fost tare frumos...am si dansat,am primit o gramada de cadouri...Acum am aproape tot pentru bebe,o sa mai merg sa fac niste cumparaturi saptamanile astea...Am sa pun pozele de la baby-shower imediat cum am un pic de timp...
Luni am fost la cursurile prenatale,ne-a invatat cum sa schimbam scutecele,cum sa ii dam laptic...A fost tare dragut.Am crezut ca o sa ne vorbeasca despre nastere dar cred ca data viitoare se vorbeste despre asta si tare imi e teama ca nu mai ajung pana atunci.Urmatoarea clasa este pe 19 iunie cand eu o sa am 37 de sapt...
Amabella felicitari pentru bebe cuminte care nu mai are circulara!!!Sa-ti traiasca!!!
Acum va pupic pe toate!Ma duc sa mai citesc din urma.
33
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
Mia. spune:
La noi, aici, sint de doua zile peste 30 grade(azi au fost 35) si eu simt ca mor de cald, asa umflata cum sunt! Si cand ma gandesc ca e doar inceputul verii!...
Unde era subiectul ala cu lista pt lucrusoarele copilului? Exista asa ceva sau mi s-a parut?
27
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
AYSHA 2 spune:
Salut, burtici !

Am trecut sa va dau binete, la mine nimic nou.
Pe unde vine Filantropia, ca vreau sa ma inscriu si eu la cursuri ?
a.cicel spune:
Neatza
AMintrat si eu sa va salut. Eu mai lucrez pana vineri si apoi intru in concediu de odihna. Iar de pe 1 iunie sper sa imi dea prenatal, daca nu, atunci imi iau concediu medical 7 zile. Nu mai am chef si nici nu mai pot sa stau toata ziua pe scaun.
Andreea
28+ 
POZE
iulenca spune:
Neatza
hahaha unde atzi gasit babele astea mai fetelor. O sa ma imbrac cat mai "provocator" ca poate dau si eu de vre-una. Am o placere nebuna sa ma iau de babele sclerozate. De mine mai demult sa luat una in autobuz. Avea o problema cu tenul meu. Imi zicea sa beau apa cu drojdie si sa ma dau cu crema de galbenele ca "ma curatz" de toate bubele. Eu in ziua aia chiar imi admirasem fatza ca e super curata fara puncte negre fara cosuletze. Oricum nu am avut probleme cu tenul never. Problema - baba era super chioara si toate alunitzele de pe fatza mea ( ca am destule) ea le vedea ca fiin cosuri. M-am cocosat de ras. I-am zis sa stea linistita ca nu intentionez sa ma "curatz" prea curand.
Ieeri dupa cum ziceam am semnat actele pt casa dar mai am un pic pana ma mut. Vanzatorul ala un panicos - cu capu rau. In 5 zile banca o sa ii dea banii si el tot nemultumit e ca cica vrea mai repede. A facut si el un alt credit ca sa isi ia o casa mai mare si i-au zis aia ca o sa primeasca banii in 2 timpi si 3 miscari si se tot lauda cu banca lui. Ce m-s bucura sa ia tzeapa. Auzitzi tupeu la el. Cand am facut pre-contractul termenul limita de eliberare l-am fixat pe 1 iulie - destul de tarziu dupa mine ca mai am o tzara si nasc. Ei in schimb pot sa se mute mai devreme ca au parintii casa mare si nu e problema sa ii tzina. Aseara pe langa multe alte pretentii pe care le ridica imi zice daca nu putem sa le mai prelungim termenul de eliberare. I-am zis frate esti cu capu vrei sa nasc pe strazi??? Daca la alte chestii sunt mai diplomata la ideea asta am sarit 2 metri in aer. Negociez diverse chestii da pana aici - nu fac concesii care sa o afecteze pe bebica mea. Anyway ce a fost greu se sfarsi acu pot sa zic si eu ca am casa mea - mare realizare, mi-s mandra de mine.
Va pup si ne auzim later.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]
poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]
pumpkin spune:
dragutzelor ! De cand sunt vedeta
vai, nu mai am timp de forum...ma inhgesuie munca 

Dar am intrat sa va pup 

si sa va spun ca autografele nu le dau decat pe burtici si cu cerneala non-alergenica, eventual din ulei de migdale. ![]()
![]()
![]()
Miky
33 + si bebe 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie
NEW
Album intalnire 6 mai NEW 
map spune:
'Neata fetelor, sunt si eu pe baricade. Desi am plecat mai prost dispusa de acasa ca mi se pune din orice ajunsa aici m-am bine dispus. Sunt de-o rautate crunta, m-am bine dispus cand am vazut cata lume nu vine la munca ca-s chipurile bolnavi. Hai sa zic ca-i cred dar stiu sigur ca din cauza de toane proaste nu vin o parte din ei. Se pare ca va fi o zi linistita azi pe aici.
Desi mi-e tare greu cu trezitul dimineata este bine ca vin aici ca si acasa m-as plictisi, multumesc lui Dumnezeu ca ma simt bine si-mi adun energia de pe nu stiu unde. Daca tot m-au lasat astia moale si nu ma mai straseaza parca ar fi si pacat sa nu profit de asta: ce egoista am devenit, urmez sfatul dr ![]()
Iulenca felicitari pentru casa, s-o stapaniti sanatosi si fericiti. Trebuie sa fie un sentiment tare fain sa ai casa ta. Eu nu-l cunosc si nu stiu cand am sa-l cunosc ca aici este un pic cam imposibil de realizat dar ma bucur tare, tare ptr tine.
a.cicel foarte bine faci ca stai acasa, fa cum crezi tu ca va este mai bine tie si lui bebe. Eu acum am ceva energie mai multa, nu stiu de unde, dar daca mi se termina rezervele si eu am sa fac ca tine. Mi-a spus dr cand am chef sa merg sa-mi dea medical. Eu ma gandesc cu groaza numai la ultima luna de venit la munca, este chiar pe perioada campionatului mondial. In zilele cand vor fi meciuri la München sa te tii ce aglomerat are sa fie pe metrouri si peste tot. Ma rog sa se mentina Germania cat mai mult in campionat ca sa fie lumea bucuoasa si sa aiba meciuri de vazut ca mai scap si eu ![]()
Va doresc o zi faina
Monica si
26+