Mamici de iulie - august 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
25miky spune:
Fetelor ,luni e ziua mea ,si mi-a facut sotul programare la NO SPA ,masaj total si fata pentru gravide ,dar nu imi vine sa ma duc la cata balena ma simnt ,am sunat sa intreb cat e de sigur ,sa nu fac pe bebe pe acolo ,mi-au spus doar ca nu o sa maseze calcaiul ca cica poate produce Labor si il nasc pe bebe mai devreme ,,tot mie frica ,a mai fost cineva la masaj perioada asta ????????
+33
miky
July25 spune:
Pup toate burtikutzele!
Map, iti spun ca tampenia este o boala fara leac (ma refer la secretara si la maica-sa). Si oricum pun pariu ca ea o sa fie MAI INSARCINATA decat tine.
Deci nu va puteti compara.

Cristina-Ioana, parca te-ai fi intalnit cu soacra-mea.
Nu ca aspect fizic dar ca mentalitate...sigur. Chiar inainte de a ramane eu insarcinata (si nu si-a schimbat parerea de atunci) mi-a criticat o gravidutza in statia de autobuz ca i se vedea buricul. Bine, nu i-a spus-o asa in fata dar mi-a impuiat mie capul.
Si tot cuvintele acestea le-a folosit: "dizgratioasa". Ca parca ele carora le atarna sanii si au sunca cat cuprinde pe solduri (si nu de la sarcina) or fi balerine la Teatrul de Stat din Moscova.
Eu in rest sunt bine ( daca intereseaza pe cineva
) si astept programarea de vineri la oftalmolog ( sunt mioapa
) ca sa vad daca imi recomanda cezariana sau pot sa repet figura de la prima nastere, adik sa nasc natural. De la inceputul sarcinii m-am gandit si m-am razgandit de atatea ori cu privire la modul in care voi naste incat sunt epuizata psihic si am zis ce-o fi o fi ! Dar parca tot am eu o presimtire ca voi naste natural cu dr.de garda pt.ca dr.meu nu o sa raspunda la tel.
Tine cineva pariuri ?
Cu privire la speriatul
si al meu sotz face la fel. Cateodata mai rau. Se ia de mine si cand rad mai tare, de parca nu el ar fi autorul, ca este tare haios. Auzi ca o zgudui pe fii-sa si nu-i place. Daca ar veni un urias si ar zgaltai blocul, mie mi-ar placea? ( ideile sotzului meu, licentiat si cu studii postuniversitare).
Parca barbatii astia nu mai gandesc, ca sa nu spun ca se tampesc, cand vine vb.de odraslele lor.
Pumpkin, sa ne tii la curent, te rugam, cu sfaturile de la cursurile de la Filantropia, pe noi cele care nu putem ajunge.
Aaaa, si asteptam autograful pe PM.![]()
July25 30+
Maria si
Andrei (30.11.1996)
Cristina_Ioana spune:
July iubita, pentru soacra-ta si toate babele cu ruj ciclam pe dinti si mustata, din partea mea 

Mai si io astept autograf de pe Pumpkin, care s-a ascuns si nu mai da nici un semn ![]()
Cristina +32 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
arcenciel spune:
Fetelor, inainte sa plec din Bucuresti am vazut pe Mosilor, inspre capatul de la Piata Latina un magazin cu haine f frumose pt. viitoarele mamici. Cred ca erau aduse din Italia... La un moment dat faceau si promotii de genul 2 articole platite, unul gratis. Cand am fost ultima oara la Bucuresti voiam sa dau o tura pe acolo, dar m-a impiedicat ninsoarea, si mi-a ramas gandul la lucrurile colorate de acolo ca la shaorma de care vorbeati acum cateva zile!
Eu aveam de dinainte rochite mini mulate, din tricot, pe care le port acum peste pantaloni. Si ca sa se vada mai bine burtica imi leg o esarfa elastica peste... e haios. E altceva decat sacii de cartofi pe care le purtau mamele noastre cand erau gravide. E o mandrie sa porti o viata in pantec, de ce sa nu stie toate lumea cat suntem de mandre?
Cat priveste lasatul peste stomacul gravidelor ca sa iasa mai repede bb, tre sa vociferati daca medicul incearca sa o aplice, pt. ca o astfel de practica barbara (care am auzit ca se aplica si pe aici cateodata) duce la coborarea organelor si lasa sechele toata viata...
miky: Despre masaj: inlatura tensiunile mai ales in regiunea lombara, care sufera foarte mult din cauza posturii pe care o luam, cu burta inainte (ca doar ziceam ca suntem mandre de ea, nu?) Mi s-au indicat si mie, ca sa scap de durerea de sciatica. Si ce e mai placut sa se ocupe cineva de tine? Masajul e atat de relaxant. Nu mai fiti asa speriate, fetelor, ca bb simte! Si La Multi Ani Miky!!!!
amiss_zip: voiam sa zic "sa nu umfli burtica sau pieptul" exagerat, ca un balon... nu e vorba de o respiratie fortata, tre sa fie natural si relaxant
_
31+ 
Burtica de-a lungul timpului
Cea mai frumoasa zi
leistra spune:
Mai fetelor, eu ce sa mai zic ca mi-a tras soacra-mea bluza la spate peste fund (si nu o bluza scurta, ci chiar lunguta), ca cica VAI CE FUND MARE AI!, cand eu saraca abia mi-am revenit dupa ce am slabit vreo sase kg la inceputul sarcinii si cu doua internari la activ ca ajunsesem la deshidratare din cauza vomitatului!(iar acum am 68 de kg)
Mai intelegeti ceva? Eu nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Cristina_Ioana spune:
Leistra, si pentru soacra-ta 

Cristina +32 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
geliza spune:
July si leistra,
pentru soacrele voastre...sunt de coma...
aaa, dar si faza cu baba cu mustatza m-a distrat
...suntei tari
Eliza
26+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
motzata spune:
Buna fetelor!
Angelli tare draguta ai fost cu baba ta am ras cu lacrimi asa ceva nu-mi puteam imagina.
Fetelor eu intotdeauna am avut probleme cu babele dar nu stiu de ce.E drept ca inainte sa raman insarcinata.Acum n-am avut nici-o pripetie dar nu stiu cum a-ti putut sa va abtineti mai fetelor

Cristina_ioana macar ca-i ziceam si ce te oftici?
Miky draga chiar ieri am fost la masaj m-as duce in fiecare zi daca ar costa mai putin.Nu iti face probleme bebe o sa se simta in al 9-lea cer.
Parca tu ziceai ca ti-a dat mama ta o reteta de shorma?nu mi-o dai si mie?pls??
Fetelor si eu am luat 10 kg de cand am ramas gravida nu ma mai incape nimic 

Map iubita ma gandesc ce greu ti-a fost cu sectetarele astea care ele stiu de toate dar stii tu proverbul acela romanesc
``CINE RADE LA URMA RADE MAI BINE``
pentru tine si sa nu fii suparata ca D-zeu nu doarme niciodata.
Fetelor va pup si aveti grija de voi si de bebeii vostrii.
Esther26+
Jonathan
Consi spune:
si eu am trecut doar sa va salut!

3 zile nu mi-a mers internetul si incerc sa citesc din urma. scrieti foarte repede.
Pumpkin te-am vazut si eu la tv. am inceput sa spun la toata familia ca "ea este una din fetele de pe net!"
Am reusit sa cumpar carucior, desi toata lumea imi spune ca ma grabesc si sper ca saptamana asta sa dau comanda la mobila.
Va pupacesc pe toate!!!
Consi si
Luca meu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png
Muuh spune:
Sa dau si eu un mic raport. Bebe are 1546 gr, este tot in pozitie craniana si e bine merci acolo la mami in burtica. Asa cum banuiam ma bate cu picioarele pe diafragma si cateodata chiar cu fundul. E mai mare cu o saptamana decat varsta gestationala dar inca nu vreau sa schimb DPN-ul.
Eu mai nou port doar rochii cat mai mulate sau tricouri la fel de mulate cu pantaloni. Chiar si la birou tot asa umblu. Oricum altceva nu ma mai incape, deja mi-au ramas mici blugii barbatului deci va dati seama cum sta treaba la mine.
Amabella bine ca ai scapat de stresul cu circulara, ai un bebe ascultator care te iubeste mult si nu vrea sa te supere. Vezi fi si tu "salon" si nu mai gasi vreun subiect care sa iti provoace stres.
iulenca e bine ca esti mai bine si fac galeria sa te muti cat mai repede in casa ta.
Cristina_ioana niste hai sictir aleia cred ca ii prindea bine. Sau din alea "te cauta moartea pe acasa si tu umbli prin magazine" golanii asta merita.
pumpkin vedeta zici? ha? Pai felicitari ce sa zic. Sper sa ajung si eu marti la gimnastica sa ne mai vedem si noi....sa vedem ce se mai iveste pe la birou.
miky eu fac masaj de la inceputul sarcinii si chiar combinat cu reflexoterapie. L-am intrebat atunci pe doctor daca am voie si a zis ca atat timp cat ma simt bine e absolut ok.
Mitza
29+