Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Miha,nu-i dai formula normala,sper,ci dintr-ala fara lactoza,da?
mucilag de orez:3 linguri,la 1 L de apa,si poti pasa si putine boabe de orez,si morcove fiert,si putina banana!si faci asha o supa taricica,si i-o dai cu tetina reglabila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

ILINCUTA si MIRUNA LA MULTI ANI!!! Sa cresteti mari, sanatoase si sa aduceti numai bucurii parintilor!!!
Doamne ce-a mai trecut timpul....

VANESA si RAISA LA MULTI ANI!!!

Pupici de la mami si de la Dariuca!

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
Poze Paste
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Daca tot nu reusim sa mai iesim afara din cauza de vreme nehotarata, hai sa raspund:
Multumim mult de urari! Cu ocazia zilei de azi, Ilinca a reusit sa adoarma... in fund. Vorbesc serios, insa cand am pus mana pe camera s-o trag in poza s-a trezit

Mandy daca pana maine dimineata nu se simte mai bine Kristzi, du-te sa-l mai vada dr. Of, greu cu copii astia mici, mai ales cand sunt bolnavi.
Vad ca e toata lumea calatoare, ce bine ca vremea se anunta frumoasa si in continuare, ca sa ne saturam de soare
Gandacel cat de aglomerat parea din afara, totusi se mai gaseau bancutze pe care sa stam. Dar mirosul... mama! Ador Botanica
dordia daca vrei ceva mai ieftin, dar de firma, ai de ales intre Babyideal Multisport (de asta am eu) si chicco ct 0.5 (de asta zicea Madau ca e la Metro cu 2,5 mil). Ambele sunt destul de bune, dar chicco are in plus hamuri care se prind in 5 puncte (adica si pe umeri) si aparatoare de picioare. Eu am luat ce am gasit mai frumos in Cora, ca eram cu nervii la pamant, nu mai suportam hardughia de 2 kg. Pe net nu se mai gasesc, dar se pare ca Babideal va aduce in curand. Ambele se strang umbrela, insa unele Chicco (ca cele de la Cora) nu au cos de cumparaturi. Poate o fi fost un lot gresit si trimis in Ro
xandra bine ai revenit pe DC!
pitic nu cred ca e albumul public.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

chiar se da iar laptele praf?? fetele de la policlinica 10, noki si gandacel (mai e cineva???) ati incercat sa-l luati???
noi ne ducem joi dimineata la vaccin... va spunem atunci daca reusim.

adriana, dienutza citeste forumul, cred ca va vedea mesajul tau si-ti va raspunde. de ce nu-i dai si-un PM???

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

mandy acum vad ca vine dr la voi. Mai, si bronsita e cauzata tot de un virus. Nu ai ce face, tot o poate lua de undeva. Stai linistita, nu esti mama rea tu, daca e s-o luam asha suntem toate, ca mai toti bbeii au avut cate ceva!
Uite, Delia zicea ca bb trebuie imbracat cu o haina in plus fata de cat iti tb tie. Mie mi s-a parut cel mai logic asa.
Miha uite ce scria Noki de mucilagiu prin nov-dec:
"1. Reteta de mucilagiu de orez, pe incercate si functionate: la jumatate de litru de apa pui o lingura cu virf de orez si 5 lingurite rase de glucoza. se fierb cu totul. Apa scade si se completeaza cu apa fiarta pina la jumate de litru. Apoi pisezi orezul printr-o sita, se face ca un terci si pui si lichidul deasupra. Iese o posirca.
2. Se poate tine in frigider maxim 12 ore.
3. II dai ceai de menta, eventual mai concentrat.
4. Mucilagiul il dai inainte de sin.

Acuma depinde de cit de rau e. La mine dr. mi-a scos primele 3 mese de sin si mi-a zis sa iau doar mucilagiu. Fetele au zis ca nu prea se obisnuieste asa, deci go on cu lapticul tau. Neaparat la fiecare masa mucilagiu. Mie dr. imi zicea cit vrea copilul si sin completare. Ceaiul de menta si ala, intre mese, cit vrea. Am avut o serie gradat ascendenta - mucilagiu + sin 3-4 minute, apoi 5-5 minute, apoi 7-8 minute, pina la 15 minute. Depinde de cum evolueaza.

Asta e o chestie grava. De-aia trebe sa vorbesti cu dr. tau. Io vorbeam zilnic cu el si-mi zicea cum sa jonglez cu gramajele si proportia si-mucilagiu, in functie de cum facea kk bb. "

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Cristina, noi mergem la policlinica miercuri pentru vaccin si luam atunci si reteta. Daca se mai da, te anunt!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Cristina , laptele se da iar pentru toti copilasii nu doar pentru cei ai caror mame sunt bonlave. Asa ca acum depinde doar de sector de cand se da. La noi la sect 2 se da de azi, am o vecina care ia de la 3 si a sunat si i-a zis ca se da de miercuri sau de joi. Depinde de cum livreaza laptele si de cum ajung listele.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Tocmai a plecat pediatrul de la noi... Am intrebat despre fiertul biberoanelor si mi-a zis asa: PERMANENT. Altfel, exista riscul aparitiei stomatitei.
Elise are un pic de rosu in gat pentru care nu va face cine stie ce tratament, doar vitamina C: jumatate de pastila pisata si pusa in ceai. A, si e in urma cu vreun kg... Si ii apar dintzucii.

Mi-a zis din nou sa-i dau lapte cu fainos (faina de porumb; dr. e impotriva cerealelor). Din cate am citit pe Internet faina de porumb nu are gluten. Oare sa fierb faina cu apa plata si apoi sa o amestec cu lapte formula preparat?
Tot 'mnealui a mai zis asa: galbenus de ou-dupa 6 luni jumate, amestecat in piure de cartof; carnita de preferat de vita, iar daca e de pui, doar piept si doar de la gainile din curte, nu cumparat din comert (asta pentru cine poseda oratanii); piersicile deranjeaza la burtica, deci... de evitat; cica bebe ar avea voie sare, nu exagerat ci asa, ca pentru gustul nostru (am dat si eu din cap, am zis 'da,da', dar o sa pun "nu");
In orasul asta de rahat... nu gasesti niciun medic calumea.

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

piticule, tot PRIVATEti-e albumul! Dai clic pe album, apoi dupa ce se deschide albumul vezi ca deasupra primului rand de fotografii ai un link: Privacy Settings. Dai clic acolo, selectezi PUBLIC (in interiorul cerculetului ce precede textul sa apara o bulinitza; ca iconita e un glob); apoi apesi SAVE. Ai grija ca eu cred ca tu in loc sa dai SAVE apesi CANCEL.

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Am primit o ghicitoare super-tare. Nu m-am putut abtine si v-am trimis-o si voua:
Se urca, o baga, o freaca / cobora, se spala shi pleaca.

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput