Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Buna ziua/seara tutulor!

Demult nu am mai trecut, am si pierdut vreun scutec-doua de citit...

Am intrat in sfirsit si eu, am vazut ce mai faceti, sa va creasca mari comorile!

Legat de sterilizarea biberoanelor as vrea si eu sa spun 2 vorbe:
NU am sterilizat niciodata biberoanele sau tetinele nici la Andrei, nici acum, la Raluca! Si nici vorba de stomatita, diarei sau alte cele! Le spal foarte bine, cu apa foarte fierbinte, aproape cit sa nu pot suporta la mina si cu detergenti buni (ca doar sint peste tot, pe piatza) si clatesc foarte bine. Le mai las si cu apa rece in ele, sa le iasa mirosul de formula. Nu din comoditate toate astea (cred ca ar fi mult mai simplu sa le fierb pe toate odata), ci din opinia mea proprie si personala cum ca ce-i prea mult strica. Si mai am si o colega (buna prietena), care tot isi creste cei 2 baietei ai ei: liber de la sterilizat, spalat virtos pe miini dupa orice, dezinfectat la maxim, etc. Si are un baietel de 4 anisori super-sanatos si frumos si destept! Pe cel mic de 3 luni nu l-am cunoscut decit din poze. Aaa, sa va spun ca ea e pediatru...

Multa sanatate tuturor, ca nu-i bai si daca le sterilizati. Nu am spus ca n-ar fi bine, ci doar ca eu n-o fac...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Incerc sa va raspund acu'.

Fetelor am vazut-o pe Britney Spears mamica & din nou in poza in TV Mania, pai noi suntem toate suberbissime fata de ea. Nu glumesc. [zina]

La multi ani Ilnicutei, Mirunei si sarbatoritilor de zilele trecute!

Alinus multumesc pt raspuns. Mistoaca Amalia la plaja!
Lordra cum sa nu te primesc in audienta?! Eu nu i-am mai dat suc de morcov, ca oricum il bagam in supica. I-am dat doar mar, asa, pe zile: 5 ml, 10 ml, 20 ml, 40, 60, apoi pulpa 1 lingura +60 ml suc, apoi 2 linguri + 50 ml sauc, apoi 4 linguri pulpa + 30 ml suc, apoi 8 lg pulpa, apoi numai pulpa, cu 1 masura de cereale. Pulpa o obtin prin raderea marului curatat pe razatoarea de sticla.
Astea au fost indicatiile dritei dat fiind faptul ca Nati a fost mare cand am inceput (5 luni & 3 sapt.) E mult mai usor cu marul dat pe raza de sticla decat sa spal zilnic magaoaia de storcator.
La sf mesei diversificate - san. Inca ceva - pt ca eu dimineata, la a 2-a masa am plin de lapte, ii dau masa de fructe la 17-18-19, nu la 11-12. La 15-16 ii dau pranzul.

revin

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna fetele ,azi am fost in parc toata ziua ,abia acum ma hodinesc si io un pic ca bb doarme!
Vad ca vorbiti de sterilizarea biberoanelor ,eu sterilizez la 2 zile ,asta mai nou ca pina acu' vreo luna in fiecare zi ,nu stiu daca-i bine sau nu dar asta fac si bebe e ok.
Dienutza,pe tati vorba vine ca l-am sterilizat ,a facut baie bine inainte si a intrat cu chilotzeii pe el ,asta-i tot ,mai mult de atit n-aveam ce face dar cred ca este in regula !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi multumim!
Chiar asa, ce nesim... sunt: am uitat sa-i urez si Mirunei LA MULTI ANI, multa sanatate si daca se poate, sa fie mai mancacioasa, sa nu o mai supere pe mami!!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , cand pleci in concediu in Bulgaria? Eu una astept poze si impresii, abia astept sa te intorci (cred ca tu abia astepti sa pleci !). Sa ne spui si noua cum sunt preturile si conditiile-care oricum nu se compara cu cele de la noi !

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...m-ati dezamagit. Cer si eu o parere despre carucioare ca stiu ca unele v-atzi luat deja si....in afara de Felicia careia ii multzumesc din suflet, nimeni nu vrea sa ma ajute. K am intzeles cum sta treaba. Eu va pup oricum si....om mai vorbi!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Catutza sa va fie de bine cu vaccinul si sper sa nu faca febra mititica.

Noki si Felicia ca stiu ca voi eratzi interesate de piciorul meu....am fost azi de urgentza la dr, mi-am facut radiografii la coloana,genunchi si glezne si rezultatul e ca osos nu am nimic dar...apoi am fost la reumatolog si se pare ca am un inceput de artroza si inflamatii ale ligamentelor si mi-a dat o retzeta scuuumpa si gata. Sper sa imi treaca ca daca nu....ma paste fizioterapia. Asta e.
Va pup si mai vb.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Si eu sunt totalmente pro intalnire! Daca ma primiti
La mine in parc am vazut ca s-a deschis, pe marginea lacului, o "sucursala" a Cafenelei Artistilor. Din cate ii stiu eu de la sediul de langa teatru, au pizza si salate bune. In parc e spatiu mare si (inca) nu e aglomerat, tocmai s-a deschis.

Si Natalia inca regurgiteaza daca dupa mesele de lapte o pun in fundulet. Asa ca dupa mesele de lapte trebuie sa o pun culcata cu jucarii in brate. Dupa mesele solide nu reg. Dar daca papa si san, regurgiteaza laptele.

camelia-daniela nu stiu daca ti-a rasp. cineva: Ca se da 5ml /zi, 10 zile pe luna.
silvia, silvia mea cand papa banana facea kk cu niste firicele negre prin el.
mandy bronsiolita e de la un virus. Virusul sinctial respirator sau asa ceva (VSR) care la adulti si copii mai mari cica da doar o raceala. Putea sa o ia de oriunde, de ex de la gradi unde a mers zilnic sa o luam pe Silvia. Doamne-doamne sa ne fereasca!
Buluci felicitari pt testul negativ!
Noki eu oparesc cu apa fierbinte lingurita, farfurioara si razatoarea de sticla inainte sa le folosesc. O sa fac chestia asta
pana la 1 an.
Ela eu m-am dat cu metroul de mai multe ori cu Nati cu carutul. Avantajul meu e ca nu e greu carutul si acolo unde nu sunt scari rulante pot sa-l car. Pe scari rulante - ma pun eu cu 2-3 trepte sub carut si il sustin cu mana . El sta cu 2 roti pe o treapta si eu il sustin de maner ca sa stea la poz. fireasca.
catutza pe 17 plec la mare in Bulgaria [plaja] de abia astept, chiar ca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Si eu sunt totalmente pro intalnire! Daca ma primiti

!!! Pai ce intalnire ar fi fara tine?
Acum serios, trebuie sa recunosc - ca desi nu am fost de acord cu unele dintre pozitiile tale (stii tu care), esti fata de gasca, fapt pe care l-am vazut in intalnirile face-to-face!

Dordia cuscra, hai, mai, nu incepe si tu Pai n-am zis acum cateva scutece ca e lumea ocupata cu diversificarea si fugit afara la soare? Plus ca in afara de Lavi (care a prins superoferta la Baby Expo) nu mai stiu pe cineva care sa fi cumparat carut usor. Acum noi putem scrie tot ce vrem, dar sa stii ca iti poti face o impresie clara doar daca te duci in magazine si le vezi tu, cu ochii tai, ba te mai uiti si la magazinele online. Eu asa am facut si a mers.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

mandy ce rau imi pare de voi!
Nici Nati nu a mancat cand cu bronsiolita, nu mai stii "celebra" scadere in greutate?
Noi nu i-am dat deloc antibiotice, a luat bronhodilatatoare (aerosoli), ceva de tuse si spray pt nas. Asa ne-a recoamandat dr.
Ce a zis dr asta nou?
Drita mea preferata zice sa imbrac copilul cat mai subtire. In general. Pana are manutele calde e OK.

Silvia dar de ce atata complicatie cu baita si musamaua? Noi avem o scandura pe care o punem pe cada si cadita pe scandura.
miha daca are diaree cel mai bine e sa treci pe lapte fara lactoza. Mucilagiul de orez mai simplu il faci din cereale Milupa orez (care nu contin altceva decat faina de orez) 2 masuri in 100 ml apa fiarta si racita.
Feli
Dordia, Feli a sintetizat f bine treaba cu carutele. Hai sa fac si eu o incercare. Exista doo tipuri de carute usoare. cele care se pliaza umbrela, de-a lungul, si au 2 manere, si cele care se pliaza de-a latul si au un marer mare. Mie nu-mi plac cele cu 2 manere, chestie de gust, ma zgarie la retina dar nu stiu de ce, asa ca am cautat cu 1 mare. Carutul meu are 5.8 kg e Peg Perego Aria, Made in Italia si l-am luat cu 4.8 mil la Baby expo de la vreo 7.2 in mod normal. Prea scump. Pe aceeasi idee este si Baby Care, dar materialele sunt mult mai proaste, a vazut si Feli ca le-am studiat impreuna. Mai exista si un Brevi f asemanator cu al meu Peg, era 4.2 mil parca la BE, dar mi-a placut mai mult Peg-ul.

Acuma cele umbrela tip Chicco ct 0.5 (si-a luat cineva de aici Bubamara, parca?) sunt chiar mai usoare decat genul carutului meu, ajung si la 3 kile si ceva. Dar spatiul pt bb mie mi se pare cam prea ingust. Desi totusi as zice ca-s OK.

Din cele umbrela se gasesc si prin COra, Carrefour, etc, pe la 1 milion, no name, stiu pe cineva care a cumparat dar au cedat rapid stinghiile de la el si l-au "carpit" - reparat - surubarit, etc.

Carutele usoare au scheletul din aluminiu si daca sunt proaste, li se rup "oasele".

Eu sunt incantata de al meu dar 7.2 mil n-as fi dat pe el.

Eu in locul tau mi-as lua Chicco ct 0.5 sau as mai cauta pe net. Pe acceasi idee e si Neonato Matteo, are 4.2 kg dar e cu spatar fix. Il gasesti aici: http://www.b e b e lusultau.ro/detalii.php?cod=NO06

Mergi la inceput