Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

http://photos.yahoo.com/tudorpoze Tudor[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Pisi, nu dau cu pietre, Doamne fereste nu sunt genul. Si apoi nici absurda nu sunt, daca de 4 zile facem tratament si starea lui nu e mai bune din contra ce pot sa fac? Sa vedem ce zice medicul ca vine mai spre dupa-masa sa il vada. Studiez pana atunci si eu variantele.

Multumesc fetelor pt. incurajari. Eu m-am deprimat rau de tot, mai ales ca vad ca situatia e mai rea. Azi aproape nu a mancat nimic si ar trebui caci ia medicamentele alea. Lapte a baut azi dimi 50 gr din care jumate a vomat, pireul de fructe nu prea ii place lui de obicei, deci nici cu ala nu prea s-a incurcat. La pranz a papat un pic de pireu. Abia l-am fortat sa bea ceai si apa caci la Sumetrolim scrie in prospect ca trebuie sa il hidratam bine pe bb cat timp il ia.S-apoi ce sa va zic de somn, aproape deloc, nici noaptea, nici ziua.

Cel mai tare ma supara faptul ca ma tot gandesc ca eu sunt de vina pt. ca s-a imbolnavit. Sunt stresata sa nu il imbrac prea gros sau dimpotriva prea subtire cand il duc afara. Poate ca l-am imbracat prea gros a transpirat si l-a batut vantul ...acum am si rezultatul. Of, nu stiu cum sa fac sa fie bine. Na, sa nu insist pe tema asta ca poate nu va intere...

Biberoane, eu nu le fierb dupa fiecare folosire. Le spal bine si doar din cand in cand le sterilizez. Aparatoarele? Nu avem inca dar nu stiu ce o sa facem cand bb se va ridica in picioare si va mai trage si cate o cazatura in patut. Va trebui sa gasim o solutie si noi.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Mandy, nu te mai stresa!
Am facut eu odata o observatie si am cam speriat fetele pe forum, insa pana pe la 3 ani, copii sunt cam...sensibili si ba racesc, ba fac bubitze, ba diaree, ba mai stiu si eu ce! Si nu trebuie sa ne acuzam nici pe noi, mamicile care oricum facem tot posibilul sa ii ingrijim cat mai bine, si nici pe ei, pentru ca sunt copii mai rezistenti si altii mai putin rezistenti...
Uitandu-ma in urma, eu zic ca Sebi a fost si este un copil sanatos. Ba chiar ma laud cu asta, gandindu-ma cu inima stransa la cazurile care apar si aici pe forum, cazuri disperate , boli grave...
Dar asta nu inseamna ca nu am fost la urgenta cu el cu febra de nu mai stiu cate ori, ca nu am asteptat cu infrigurare salvarea, ca nu a "aspirat" nenumarate pastile, siropele, etc... la el bolile au venit, au trecut, el era chiar vesel, fara sa simta mare lucru...Eu am ramas cu stresul, cu amintirile, si chiar cu fazele amuzante;
de ex. a avut o perioada ( era destul de mare, cred ca pe la 3 ani ) cand tot voma, isi facea singur scarba dupa ce manca, si ... direct pe covor. Si in disperare de cauza, il amentintam eu mereu ca o sa il pun sa spele covorul...intr-o zi, cand era si bolnavior, avea febra mare si eu i-am administrat un laptic cam caldut pentru burtica lui infierbantata, a vomat pe covor si dupa ce a terminat, fericit imi replica " acum nu pot sa spal covorul, ca sunt bolnav, deci tot tu o sa il speli..." Bine ca nu a zis si "sic!", desi tonul nu era departe...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

pitic,pozele nu sunt publice-tre'sa te duci acolo,la photos,si sa le "declari"cuumva,publice...asta daca nu ne spui si parola si cont!!

Mergi la inceput

poze TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Suntem bine dar de cand cu dive si timpul frumos nu mai am timp deloc deloc de forum.

Intru si va mai scriu cand oi apuca sa citesc din urma.

Mi-a raspuns Ina la mail ca sunt bine dar au musafiri din tara si nu are timp deloc. Ii lipsim.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Buna fetelor
navalesc si eu pe la voi, am o problema, nu stiu cum sa dau de dienutagraviduta (i-am trimis e-mail si nu mi-a raspuns).

Voiam si eu nr de telefon si ceva relatii despre dr. TANASE de la CFR2, pentru cele ce au nascut cu el, daca puteti sa ma ajutati va raman recunoscatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

La multi ani urez si eu bebeilor de 14 si 15 sa le dea D-zeu sanatate si noroc.

La noi se ingroasa gluma cu kk, avem diaree dar atat. Febra 37.5 deci nu, nu da semne da boala, nu pare sa o doara ceva, doarme bine, mananca laptic (nu i-am mai dat manacar doar lapte cu cereale)...oare ce o fii?

Am sunat pediatrul si m-a sfatuit sa incerc cu morcovi fierti, cu banane si mucilagiu de orez. Daca dupa 2 zile nu ne reglam sa merg cu ea la cabinet.

PLEASEEEEE, CINE STIE SA_MI SPUNA CUM SE FACE MUCILAGIUL ASTA CA HABAR-N-AM?

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

FELI sucul de morcovi il fac eu cu storcatorul.

MULTAM" pt raspunsurile cu blenderele verticale, deci va trebui sa-mi iau unul bun, nu de ala prost.

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput