Mamici de sept-oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
katia spune:
Pufy, o sa-l intreb si eu pe doctor daca pot sa stau la soare (e de la sine inteles ca in afara orelor interzise), bine ca ati zis!
Gabitzica, remedii pentru constipatii sau mai scris pe forum, prune, kiwi, nu mai stiu exact pentru ca eu cred ca deja am capatat imunitate la toate ca acum indiferent ce mananc tot constipata sunt. Respectiv hemoroizii apar fara intarzieri prea mari. Pe mine inca nu ma deranjeaza dar mama mea are mari probleme si stiu ca foloseste un unguient dar nu stiu cum se cheama. Promit sa o intreb cand vb urmatoarea data cu ea!
Eli, sa-ti traiasca fetita este minunata, eu poza nr 5 din albumul tau mi-as pune-o pe desktop la calculator, e incredibila!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
_Ralu_ spune:
uitati www.reclamamascataatentie/a_3_612_Cura_de_slabire_in_timpul_sarcinii_creste_riscul_de_obezitate_a_copilului.html" target="_blank">aici linkul despre cura de slabire in sarcina. daca nu merge o sa redau articolul ca nu-i mare!
raluca
23+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
katia spune:
Ralu, pe mine m-a durut rau rinichiul drept, de asta m-am dus la doctor, altceva nimic, adica nici nu merg mai des la wc nici nu ma deranjeaza la urinat. De obicei infectia urinara iti da dureri si o nevoie imperioasa de a face pipi non stop. Eu nu am avut asa ceva.
Sa vad ce-mi zice si doctorul.
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
_Ralu_ spune:
articol:
Cura de slabire in timpul sarcinii creste riscul de obezitate a copilului.
“Oamenii de stiinta japonezi cred ca au descoperit de ce o dieta saraca pe timpul sarcinii poate sa creasca sansele de a avea un copil obez.
Cercetarile effectuate pe soareci arata ca progeniturile mamelor subnutrite sunt predispose excesului unui hormone numit leptina, care controleaza apetitul. Expertii cred ca astfel sunt remodelate circuitele-cheie ale creierului, distrugand modul in care corpul dirijeaza energia capatata. Soarecii nascuti din mame care au mancat cu 30% mai putin decat era normal erau mai mici la nastere si aveau putina grasime. Dar, ulterior, au dezvoltat o ingrasare accentuate, in parallel cu o crestere a nivelelor de leptina.
Leptina, este un hormone produs de grasimi, care pare sa joace un rol important in mentinerea unui nivel al greutatii stabil. Acesta este eliberat cand o persoana a mancat o cantitate optima de mancare ce ii satisface nevoile, reprimand pofta si producand senzatia de satietate. Acest lucru se produce prin legarea acestuia cu receptorii din zona creierului numita hipotalamus. Injectiile cu leptina administrate oamenilor obezi i-au ajutat pe acestia sa piarda in greutate.
Cercetarile mai arata ca persoanele care sufera de obezitate sunt intr-o masura destul de mare rezistente la efectele hormonului, in ciuda unor concentratii mari existente in sange.”
raluca
23+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
anangel_lexi spune:
Fetelor, eu nu ma mai joooc!!!
Nu ma mai uit niciodata la pozele cu burticile voastre!
Pai e un lucru cert: dintre toate cele care si-au trimis poze cu burtica in jurul varstei de 22 sapt., eu am burtica cea mai mica. Deja incep sa-mi fac griji serioase. O fi copilul meu subdezvoltat???
Nu pot sa inteleg de ce mie abia daca mi se vede burta iar voi aveti burtici respectabile...
Nu-mi ajungea mie supararea de pana acum, mai trebuia ceva sa fie tacamul complet 
22+ & 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
microbu spune:
Ramomar,
esti o dulce, sarumana!
Despre mare, plaja si soare si eu am citit ca in cazul unei sarcini normale, lipsite de complicatii pana la 6luni ai voie sa calatoresti, ai voie sa faci baie in mare (sa nu fie apa rece!), dar mai putin soare si cu burtica acoperita. Asta nu inseamna ca nu ai voie sa iesi pe strada intre 12-16...Dar imi e asa drag bebe ca nu vreau sa-i fac nici cel mai mic rau si as putea sa stau si acasa de dragul lui chiar daca as fugi in orice moment la mare....Dar ceea ce nu stiu (iar am o intrebare
) este daca am voie sa conduc atata drum (am citit ca da, daca te opresti si faci pauze de 10min la o ora de sofat, daca stai comod, etc). Nu cred sa fie vreo problema si oricum voi cere parerea medicului inainte de orice calatorie. Caut pe net mai multe si va spun.
Sandra
19+
Poze burtica
microbu spune:
Uitati ce am mai gasit:
Florina Fogoros :: Sibiu :: (Miercuri, 01 Iunie 2005, 09:42)
Intrebare: Buna ziua. Sunt insarcinata in 22 de saptamani, ma simt foarte bine, pana acum nu am intampinat absolut nici o problema. Problema mea este urmatoarea: imi doresc foarte mult o vacanta la mare, dar alte persoane mi-au spus ca nu este prea indicat, ca apa de mare sau din piscine poate avea efecte negative asupra fatului. Vreau sa va spun ca, in week-end, am fost intr-o statiune cu lacuri sarate si am facut baie si plaja. M-am simtit extraordinar de bine. Va rog sa-mi spuneti daca am sau nu voie sa merg la mare. Va multumesc.
Raspuns: pentru toata lumea gravida care vrea sa mearga la mare anu' asta: va dau voie dar sa nu exagerati cu soarele (stati pana in ora 10) si cu apa rece.
Anamaria :: Constanta :: (Duminica, 27 Martie 2005, 16:28)
Intrebare: Buna ziua, sunt insarcinata in 12 saptamani si v-as ruga sa-mi spuneti daca in timpul sarcinii este indicat sa merg la plaja (cand soarele nu este f. puternic, de ex.), ma refer la lunile 5-6 de sarcina. Multumesc frumos.Anamaria
Raspuns: da' promiteti ca stai cu ochelari de soare. B)))
nicoi. :: bucuresti :: (Luni, 31 October 2005, 09:41)
Intrebare: D-le doctor ma intereseaza in ce masura poate fi practicat innotul pe perioada sarcinii, adica:
-pana in ce luna?,
-cu ce intensitate (cat de des),
-in piscinele din bucuresti?
exista riscul infectarii ? / este nerecomandat ? (stiu ca este recomandat innotul dar fiind in perioada sarcinii si nu poti face tratament -nu este si riscant?)
si ma mai intereseaza dupa nastere la cat timp se poate incepe iar innotul (dupa o nastere pe cale naturala)?
va multumesc mult
Raspuns: - pana in luna septembrie. apoi trebuie sa inoti in piscina acoperita. daca te referi pana la ce varsta de sarcina... ei bine, poati inota pana cand intri in travaliu. deci nu exista o limita.
- sub 20 de bazine, ritm de voie.
- exclus. incearca coasta de azur sau golful mexic. in bucuresti risti sa iei vreo eczema.
- asta e singura intrebare la care am sa-ti raspund serios: la 2 luni de la o nastere naturala. pentru restul iti
Mai caut.....
Sandra
19+
Poze burtica
floricika spune:
Deci e clar, mergem la maaare!!!

Lexi, nu te mai stresa, burtica depinde mult de constitutia fiecareia, de kg acumulate, de lichidul amniotic, de mai multe. Atata timp cat la ultima vizita bebele era in limite normale nu ai de ce sa iti faci griji. Si oricum, numai maine nu e joi, si ne vedem comorile
Te pup!
Floricika
22+ cu 
Poze
anangel_lexi spune:
Floricika, ai dreptate, dar eu tare mult as vrea sa sarim peste ziua de maine, sa nu mai fie deloc. Oare nu se poate?
22+ & 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
katia spune:
Daaaaaa, mergem la mareeeee!!!!!!!!!!!!!!
Lexi, nu-ti fa griji de burtica. Eu am o colega care e cu doua sapt mai mica (sarcina) decat a mea (eu sunt in 22 sapt) si aproape ca nu se vede. Apropo, tu spuneai de un magazin in Amzei? Ca am fost acolo si am vazut o rochitica care ar fi mers de nunta dar era prea scurta pentru o gravi. in rest nu m-am uitat dar pare interesant!
Fetelor voi vreti sa va vedeti puii la eco...eu abia astept sa iasa sa o tin in brate ca m-am saturaaaaaaat :)