Mamici de sept-oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
microbu spune:
Vreau sa va intreb pe voi, pt ca la medic ajung abia sapt viitoare: putem merge la mare? Stiu ca plaja nu e voie, soarele nu e bun dar ma gandeam sa evadez 3-4zile acum la inceputul lui iunie cand nu e caldura asa mare, voi ce ziceti?
Sandra
19+
Poze burtica
katia spune:
Ah Lexi pe bune ca le-as lua pe toate trei dar cred ca ma da barbatu-meu afara cu tot cu mate. Plus ca l-am speriat cu rezultatele la toxoplasmoza si dupa ce a citit pe net o mie de articole acum nu ma lasa sa pun mana nici pe caini nici pe pisici....ma disperaaa!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
katia spune:
Microbu, de ce nu e bun soarele? adica intre 12 si 4 nu se recomanda nici celorlalti dar daca ma dau cu crema protectoare sa nu ma ard?
Eu abia astept sa se incalzeasca si cred ca in fiecare we o sa urc in masinuta si la mare frate!!! Sa-mi ziceti si mie daca e interzis
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Susa spune:
Ignatica sa stii ca si mie mi-a amortit fundul acolo pe pat dar a meritat tot efortul..un pic dezamagita ca nu exista totusi un 3D in tot BV-ul asta dar fericita ca BB e zdravan si sanatos. Eu il simt pe BB destul de des, mai ales dupa ce pap ceva dar de obicei e activ si nu are ore fixe...Anastasiu e bun si l-a placut si sotul asa ca o sa ramanem la el clar. De acum mi-a zis sa merg la ginemedica...tu acolo mergi? poate ne vedem o data.
Fetelor in legatura cu visele...si eu am gramada, cand frumoase cand urate dar visez la greu..deocamdata dorm bine si ma bucur ca mai in colo cine stie...iar de sex....nu am nici eu chef dar nici sotul mai ales cand se gandeste ca misca ala micu in burtica...sper sa trecem peste mai ales ca nu avem nici o restrictie.
Si noi vorbeam azi cu nasii sa mergem la mare la sfarsitul lui iunie... eu stiu ca e OK sa stai la soare cu exeptie 12-4PM cand poti sta la umbra sau un pui de somn iar apa mai ales sarata e super sanatoasa...
va pup pe toate si sanatate maxima
Silvia
22+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu
ramomar spune:
microbu si eu am auzit ca e voie cate putin la soare, dar nu foarte mult si ma gandesc ca nu o sa stai tu 3-4 ore neclintita, doar in fata soarelui..aa, inca ceva tot am vrut sa-ti spun ca esti tare draguta (am tras cu ochiul la poze
) si ai niste ochi superbi 

fetelor sunt tare fericita
ca mi-am gasit haine pentru nunta din 3 iunie: am gasit o fusta neagra pana la genunchi cu talie joasa, smechera rau si o bluzitza alba. Aaa, fusta are si ceva voal jos negru cu buline albe si o funda
. Mi-am mai luat si o fusta alba gen gipsy pt serviciu. Astea le-am gasit in magazine normale, nu de gravidutze, unde nu am gasit nimic frumos si au niste pretzuri exagerate...poate si pentru ca suntnumai 2 in Oradea de acest gen... acuma tot ce sper e sa nu mai pun nici un kg pe mine pana la nunta pentru ca fusta mi-e cam fixa
katia ferice de tine ca ai atata pofta de
. Si la mine mai exista pofta, dar totusi nu e ca inainte....![]()
pupici
20+ 
POZE
mai avem un pic...
gabitzica spune:
Si eu am probleme cu constipatia si pe deasupra si cu hemoroizii, si nu stiu cum sa ma mai tratez.Pentru hemoroizi am ceva crema pe baza de plante Hemorstop, dar e cam apa de ploaie.
Gabi 22+ 
www.stoc-studio.ro/tudor
eli26 spune:
Pufymicti-am trimis un PM multumesc
si am trimis si foto ,dar nu stiu daca le-am trimis bine![]()
yagi tina
pufymic spune:
Ca vorbiti de soare mie mi-a zis medicul meu sa nu stau cu burta la soare , si nici intr-un caz in orele interzise!
Deci stam ca si copilasii mici mai mult pe la umbra si prin apa....cele care merg la mare!Ca noi nu cred ca vom ajunge anul asta...
!
Eli26 ai trimis bine pozele!Fetelor intrati sa vedeti ce comoara de fetita are!
Nu trimiti si o poza separat, atasata la email, cu burtica, sa o punem in albumul comun?![]()
Pupici!
Ioana
(22+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
_Ralu_ spune:
buna fetelor! in sfarsit am reusit si eu sa intru. am avut probleme cu netul!
m-am saturat de astia!
in legatura cu mancarimile eu mai stiu ca avea mancarimi si o iritatie urata de la sani pana jos la buric, cricor! eu asa imi amintesc! dar ii trecuse pana la urma.
felicitari fetelor care l-au vazut pe bb, si bine ca totul e ok!
katia, aiurea cu infectia aia urinara, dar ai avut ceva simptome?
vise erotice am si eu la greuuuuu
....m-am saturat! doar vise...
vreau sa va zic ca m-a sunat soacra-mea ieri si nu mai putea de grija si de dragul meu! bb-ul asta chiar face minuni! si voi ati patit la fel cu persoanele care nu va prea aveau la suflet
? osna, stiu ca zicea ca a trecut prin aceeasi situatie cu cumnata...
mi-a zis ca-mi trimite duminica un pachet cu hainutze, si mai are inca 3 cutii mari stranse...ca sa nu cumparam nimic, ca a luat ea de toate! si daca mi-o lipsi ceva sa-i zic ei...am crezut ca ma confunda...
adameasca, dar te simti rau cand iti creste tensiunea? ca si eu aveam la un moment dat 16 dar nu mi-am mai lut-o de atunci...sper sa fie bine de acum, ca se mai stabilizeaza si vremea...si succes si la dr azi!
cri19
.
lexi, stiu cum e cu pisicutzii!
, si eu am mereu bafta sa dau peste toate animalutzele orfane, si uite asa imi fac ditamai adapostul de animale fara stapan la curte...
acum am o pisicutza la usa, dar o cam evit. adica n-am pus deloc mana pe ea, iar la usa nu face kk, se duce afara! mi-e frica rau de pisici cu toxo...
vroiam sa va zic, sa aveti grija cu dietele pe parcursul sarcinii! adica sa nu va infometati! am citit (o sa pun link-ul cand il gasesc), ca exista riscul de a iesi copilul cu obezitate din cauza ca mama nu se hraneste suficient! asa ca, eu zic sa lasati dieta pt dupa...asta nu e valabil pt o alimentatie sanatoasa si moderata! normal ca nu trb sa ne apucam sa bagam in noi la greu...asa in limitele normalului...
adriana, felicitari pr carnet!
bun venit, fetelor noi!
raluca
23+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
osna spune:
buna fetelor,
felicitari burticilor care si-au vazut comoarala eco.
eu mi-am cumparat acum cateva zile o carte...cele mai frecvente 300 intrebari ce si le pune o gravida,este scrisa de un doctor.
pt ca am vazut ca una dintre fete a intrebat despre mersul la mare...acolo scrie ca se poate merge,sa nu stai la soare intre orele 13-16 si in restul timpului cand stai sa ai burtica acoperita.
despre constipatie,scrie ca este bine ca dimineata pe stomacul gol sa mancam 2 prune uscate.eu am incercat chesti asta de o saptamana si functioneaza fantastic.pina acum nu mai stiam ce sa fac sa merg la wc ca omul.am incercat si activia si apa pe stomacul gol si lapte la prima ora....asta la mine merge deci.
cat despre infectia urinara mi-a spus medicul sa beau foarte multe lichide...pina la 2,5-3 l pe zi.sa nu va spun cate ture la wc fac ziua si nopatea(mai ales)![]()
va pup si scriu si mai tarziu,am de calcat o tona.