Mamici de sept-oct 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Buna fetelor,

Imi pare rau ca nu m-am inregistrat mai devreme pe acest site, se pare ca voi deja aveti o mica comunitate. Sper sa ma pot integra si eu printre voi si sa apelez la parerile si sugestiile voastre.

Numele meu e Oana, voi avea o fetita Lisa Maria, pe care o asteptam cu drag si nerabdare. Va fi primul bb si suntem foarte emotionati si speriati in acelasi timp. Toate incurajarile prietenilor si parintilor nu reusesc sa ne linisteasca prea mult.

Sarcina mea a evoluat excelent pana acum, nu am avut nici o problema de sanatate, nu dureri de cap nu stari de voma, nu dureri.

Bb al meu e "due" pe 8 septembrie 2006.

Maine dimineata merg la doctor, trebuie sa plec duminica pentru o saptamana in delegatie si trebuie sa ma asigur ca totul va fi bine si ca nu vor aparea nici un fel de probleme saptamana asta.

Va pupic, si va doresc o sarcina cat mai usoara si bb sanatosi.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

quote:
Originally posted by eli26

buna la toate,si le felicite pe mamicile care au aflat sexul bebelui Nu am put sa scriu zilele astea,din cauza fetitei,care a avut 3 zile temperatura 40 acum e putin mai bine .Fetelor nu stiu daca aveti si voi probleme cu constipatianu stiu ce sa ma mai fac,sotu meu ride de minespune ca nu a mai vazut pe cineva sa stea o ora in wcmi-a dat doctorul meu niste prafuri dar nu prea asi fac fectul in rest toate bine,in afara de cosmarurile cu strigoi pe care le am Pufymic te rog sa ami spui si mie cum sa trimit foto ,ca habar nu am Pupici la toate si sarcina usoara

yagi tina

Poti sa folosesti supozitoare cu glicerina.
Se introduce cate unul cu 15min inainte sa te asezi pe WC. Poti sa folosesti pana nasti, nu au contraindicatii.
Pentru situatii mai grave: daca te doare foarte tare, iti da sangele, etc, trebuie sa faci un tratament cu Ultraproct. Are efecte foarte bune si rapide, dar supozitoarele Ultraproct contin corticoizi care sunt interzisi in primul trimestru de sarcina si nici in celelalte 2 nu se prea recomanda.
Cel mai bine cere si parerea doctorului tau.
Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Susa eu merg tot la Ginemedica, poate chiar o sa ne intalnim.
Lexi si eu sunt tare demoralizata de cand am vazut poze cu burticile fetelor. Nici mie nu mi se pare ca am burtica mare. Astept maine sa vad la eco ce mai face bebe si daca are greutatea normala o sa incerc sa nu mai compar burticile.

Ignatica

25fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Fetelor, eu nu ma mai joooc!!! Nu ma mai uit niciodata la pozele cu burticile voastre! Pai e un lucru cert: dintre toate cele care si-au trimis poze cu burtica in jurul varstei de 22 sapt., eu am burtica cea mai mica. Deja incep sa-mi fac griji serioase. O fi copilul meu subdezvoltat??? Nu pot sa inteleg de ce mie abia daca mi se vede burta iar voi aveti burtici respectabile...
Nu-mi ajungea mie supararea de pana acum, mai trebuia ceva sa fie tacamul complet

22+ &
I wish I were an angel...

nu-ti mai fa griji ca asa am fost si eu si mi-am intrebat medicul de ce unele mamici au burtica mai mare decat mine la acelsi nr de saptamani.mi-a spus sa stau linistita ca depinde de la femeie la femeie si ca unele luand mai mult in greutate au si mai multa grasime pe burtica.sincer si mie mi se parea ca altele aveti burticuta mai mare,dar dupa ce am vb cu doctorul m-am linistit.sa fim sanatoase si noi si bebele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

sandra,pt ca am o sarcina fara probleme mi-a dat medicul voie sa plec in romania.voi avea 26sapt cand plec.mi-a spus ca trebuie sa oprim mai des ,sa-mi pun o perna sub fund(in cazul in care sunt gropi pe drumasta se referea la ro) si ca peste noapte ar fi bine sa dormim undeva.vom face 1500km ,deci poti merge linistita la mare,munte sau unde vreti voi,oricum sunt mai putini km.
vacanta placuta si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Am pus poze noi
Pupici

Sandra 19+

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna, burtici!

Voi relua sfaturile despre constipatie si hemoroizi. Constipatia se combate servind la ultima masa din zi numai fructe, de preferinta portocale, kiwi, mere. Fructele uscate sunt de asemenea eficiente, dar trebuie bauta si o cantitate de apa corespunzatoare dupa consumarea lor. Cat despre hemoroizi, de cele mai multe ori unde exista constipatie exista si hemoroizi. Deci pentru a evita acesta inflamatie e bine sa consumati cat mai multe fructe sau legume care sa va asigure un tranzit intestinal normal. Exista multe unguente impotriva hemoroizilor dar nu le voi scrie denumirile, medicul e cel care decide care dintre ele e mai potrivit in sarcina.

Maine merg la eco si-o sa intreb daca am voie la mare. Cred ca totusi nu e contraindicat sa mergem la mare atat timp cat stam sub umbreluta si nu ne expunem razelor solare in orele periculoase. Sa va zic ce-am citit pe alt forum legat de bronzat: o mamica zicea ca a mers la solar in toate lunile de sarcina, pana in ultima, si a nascut un bebe sanatos si fara probleme. Sincera sa fiu, mi s-a parut o atitudine exagerata. Si mie-mi place sa fiu bronzata dar n-o sa mor daca anul asta nu ma bronzez, important e sa nu-l expun pe bebe la riscuri inutile.

Am vazut ca sunt multe mamici care-si cauta tinute de gala. In Iasi sau Bucuresti exista magazinul Casa Wanda, are tinute dragute si va poate face la atelier hainute pe masura, dupa modelul celor din magazin. Costa 250 RON o tinuta alcatuita din sacou, top si fusta (sau pantalon).

Daca e vreo mamica din Iasi interesata de eco 3D/4D, am descoperit unde se face, dati-mi de veste daca vreti sa stiti detalii.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Am venit de la dr. Pe hartia aia scrie: sarcina 21-22 saptamani in evolutie, sex: F. Cu restul nu va mai impui capul. Ca e de bine.

si noi mergem la mare, intre 16 si 23 iunie, chiar aseara am stabilit. Eu din pacate nu o sa pot face plaja deloc, din cauza de tensiune, dar sper sa ma odihnesc macar,

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica; BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Multumesc mult, osna! Ai dreptate ca e putin spre mare (280km) in comparatie cu drumul pe care il ai tu de parcurs. Insa eu voi fi soferita si puiul cam boxeaza cand sunt la volan ...
sa aveti mare grija pe drum de voi si bebe ca sunt multi nebuni pe strazile din Ro.

Sandra 19+

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

adameasca, sa-ti traiasca fata!

raluca 23+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'